Ik had vorige week voor de Geld is Liefde Community een Masterclass over het onderwerp van deze maand: Money Flow met mijn geweldige coach Brigitte van Tuijl.

Zij beschreef in deze Masterclass dat ze vroeger als klein meisje al een droom had om net zo te leven als Pipi Langkous. Ze vertelde dat ze een visie had over hoe ze iedere dag op wilde staan om precies te doen waar ze zin in had en dat ergens een kist met geld zou staan waar ze uit kan putten.
En dat is precies wat ze in haar bedrijf en haar leven aan het creëren is. Natuurlijk op een andere manier dan Pipi en de kist met geld is een figuurlijk iets voor het feit dat ze er voor heeft gezorgd dat er verschillende geldstromen zijn.
In de coachingsessie die ik met haar die dag daarvoor had kwam dat ook al ter sprake. Ze deelde haar droom omdat ik even vast was gelopen in wat mijn droom was.
En toen zij HAAR droom vertelde, kreeg ik ook weer inzichten over hoe mijn Pipi Langkous leven er uit ziet. Heel anders dan die van haar, dat zeker.
Ik wil namelijk een MEGA groot bedrijf. En misschien zelfs meerdere bedrijven. Ik wil de hele wereld over. Ik wil me bezig houden met de visie van mijn business, met de creatie die mijn business is en content creëren en miljoenen mensen bereiken en de praktische uitvoering aan anderen overlaten.
Ik wil HEEL VEEL geld verdienen. Zo veel geld dat ik niet eens meer bij kan houden waar het vandaan komt en dat ik niet eens meer weet waar ik het aan op kan maken.

Waarom? Geen idee. Dat doet er niet toe.
Gewoon omdat het goed voelt en omdat me dat heerlijk lijkt. We hoeven niet iedere droom te gaan analyseren.

Waar het WEL om gaat is dat zo iedereen zijn Pipi droom heeft.
En dat het onze PLICHT is om deze verlangens om te zetten in realiteit. Wij zijn hier om een bijdrage te leveren aan Creatie. En dat doen we door de verlangens te realiseren die in ons leven. WAT die verlangens dan ook zijn.

Zo heeft Brigitte haar droom en ziet die er van mij totaal anders uit en die van jou ziet er ook weer totaal anders uit. En daarin is geen goed of fout. Er is geen beter of slechter, er is alleen maar JOUW verlangen en de dromen die door JOU heen willen ontstaan. Zo leert creatie (God) zichzelf kennen. Door AL die facetten van realiteit door AL die verschillende mensen te materialiseren.

Maar we denken veel te weinig na over wat die verlangens nu precies zijn en we geven onszelf vaak niet genoeg ruimte om ze daadwerkelijk in de wereld te zetten.
En dat heeft allerlei redenen.

We geloven niet dat het mogelijk is omdat we allerlei conclusies hebben getrokken over wat wel of niet mogelijk is.
We hebben zo veel gehoord van onze ouders en de maatschappij en we hebben dit als “waarheid” aangenomen.
Maar hoe meer ik leer intappen op creatie, hoe meer ik leer dat het geen “waarheid” IS als we andere keuzes leren maken.
En gelukkig zijn er al zo veel pioniers die laten zien dat het anders kan.

Dat het ECHT mogelijk is om een bedrijf te creëren, helemaal afgestemd op jouw voorwaarden en op alles wat voor jou belangrijk is.
Brigitte is een van die Pioniers.
Ik ook.
En mijn lieve vriendin Veronique Prins ook.

Allemaal doen we geweldige en grootse dingen, maar helemaal op onze eigen manier.
Het bedrijf van Veronique is bijvoorbeeld op een hele andere manier ingericht als mijn bedrijf.
Veronique is heel erg van de strategie en ik veel meer van het afstemmen en laten ontstaan vanuit Creatie.
Veronique doet heel veel dingen live en heeft veel 1 op 1 afspraken. Mijn bedrijf is voor het grootste gedeelte online.
Als Veronique op vakantie gaat, sluit ze alles af en is ze niet bereikbaar. Ik werk voor het grootste deel door, 365 dagen per jaar. Ik maak dan geen afspraken, maar alle andere dingen blijf ik gewoon doen. Dat voelt voor super goed.
Veronique bezoekt veel netwerkbijeenkomsten en dat levert haar onwijs veel klanten op. Ik ben nog nooit op een netwerkbijeenkomst geweest en mijn klanten komen ook binnen, maar dan op andere manieren.
Veronique wil geen groot team om te managen. Ik wel. Ik vind dat geweldig.
Veronique mailt een keer per week naar haar klanten, ik bijna iedere dag.
Veronique heeft een super gestructureerd aanbod en ik lanceer min of meer wat er in me opkomt.

En zo zijn er nog VEEL meer verschillen. Maar er is EEN hele grote overeenkomst: we zijn allebei MEGA succesvol en we bouwen ons bedrijf helemaal zo op, zoals het voor ons goed voelt. We verdienen heerlijk veel geld om alles te doen wat ons blij maakt.
We hebben allebei ons imperium opgebouwd op de manier die volledig bij ons past.
EN we vullen elkaar MEGA goed aan EN zijn ook nog eens heel gek op elkaar. De uitersten die je bij ons tegenkomt, vind je in geen enkel aanbod en we hebben in onze eerdere samenwerkingen laten zien dat dit MEGA goed werkt.

We gaan starten met super gaaf programma:

Big Business : Bouw jouw Missie Imperium op JOUW manier.
Online of offline of alle 2.
Meer strategie of meer vanuit creatie of alle 2.
Meer met een groot team of meer in een klein team.
Maar hoe dan ook: groots, veel geld en helemaal op JOUW manier.

In 13 weken gaan we aan de slag om jouw bedrijf uit te bouwen in een Imperium waar je een mega grotere impact mee kan maken. Op je klanten, maar OOK op je eigen leven!
We hebben maximaal 30 plekken want we willen iedereen genoeg persoonlijke aandacht geven. De aanmeldingen lopen al binnen, dus als je er bij wil zijn, kun je er hier alles over lezen en jezelf aanmelden:

http://bigbusiness.nu/programma/