Vandaag is de laatste dag dat de Geld is Liefde Community open zou zijn. Ik dacht er gisteren aan wat voor mails ik daar vandaag nog over ging sturen en opeens voelde dat ZO niet goed.

Ik werd moe als ik er aan dacht dat ik dan over een paar weken of maanden of wanneer dan ook, WEER iets zou moeten verzinnen om de deuren open te gooien en om mensen de waarde er van te laten zien, zodat ze ja gaan zeggen.

En tegelijkertijd voelde ik: misschien is dat dan niet meer mijn ideale klant.
Misschien zijn mensen op dit moment dan niet meer mijn ideale klant als ze weken moeten wikken en wegen om een beslissing te nemen. Als ze de “marketing trucjes” nodig hebben om eindelijk “ja” te gaan zeggen tegen zichzelf en hun rijke, overvloedige leven.

Want OF je wil geld manifesteren OF je wil het niet.
En ja natuurlijk kunnen mensen allerlei redenen hebben om nee te zeggen:

“Het is nu nog niet de tijd.”
“Ik moet eerst nog dit of dat.”
“Ik weet nog niet precies wat ik moet gaan doen.”
“Ik ben nog met dit programma of dat programma bezig.”

En die mensen geef ik vanaf nu de ruimte om eerst hun eigen shit te sorteren.
Want ik WEET wat de waarheid is.
De waarheid is dat die antwoorden pas gaan komen als je keihard JA tegen jezelf en je dromen zegt.
Als je VRAGEN gaat stellen aan het Universum in plaats vanuit conclusies te leven.
Als je eerst met je bewustzijn aan de slag gaat en je shit cleart.

En het is ZO grappig, want het werkt ALTIJD.
Ik was vorige week een aantal geforceerde acties aan het nemen omdat ik tegen mezelf zei: “Ik heb geld nodig.”
Maar goed, dat zijn dan acties die je neemt vanuit tekort, vanuit “Het is er niet en er is iets nodig om het weer op gang te brengen.”
En dat werkt niet. Want het Universum luistert niet naar wat je “wil” of wat je “nodig hebt.” Het Universum luistert alleen naar jouw vibratie en jouw bewustzijn. En dat bewustzijn moest ik dus eerst shiften.
Dus ik ging zondagavond zitten. Ik heb afgestemd op dat het geld er al IS.
Ik heb een heleboel clearings gedaan op wat ik wel of niet kon ontvangen en op welke manier. Vervolgens heb ik maandag bijna niets gedaan. Ik ben de hele dag met mijn dochter naar de Efteling geweest. En wat denk je? Toen ik thuis kwam stond er 8.000 euro meer op mijn bankrekening.

Magie?
Ja, maar ook nee. DIT is hoe creatie werkt.
Er is altijd eerst een innerlijke shift nodig. Want als je acties gaat nemen vanuit hetzelfde bewustzijn dan krijg je gewoon dezelfde resultaten. Zo simpel is het.

En daar leer ik mensen dus alles over in mijn Geld is Liefde Community.
En ik bied MEGA veel content aan om mensen AL die informatie te geven.
Ik heb vanmorgen nog een bonus training gedaan over hoe je je shit cleart.

En of mensen er klaar voor zijn ja of nee om dat allemaal te kunnen ontvangen, dat laat ik vanaf nu helemaal aan henzelf over. De waarheid is namelijk dat ik het voor het geld niet hoef te doen. Mijn geld komt namelijk via MIJN bewustzijn. En als ik meer geld wil ontvangen, dan is er iets in MIJ dat ik moet shiften. En dan kan het geld via allerlei wegen bij mij komen.
Niet speciaal via klant X of Y.

Ik heb geen zin meer om mensen “over te halen.”
Ik stem me vanaf vandaag af op de mensen die voelen dat ze bij mij moeten zijn.
Die weten dat ze iets van me kunnen leren.
Die ook in overvloed en financiële vrijheid willen leven en hun geldblokkades willen helen zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.
Ik stem me af op de mensen die ook hun business en hun leven op HUN voorwaarden willen creëren en die andere mensen de ruimte geven om precies hetzelfde te doen. OOK al zijn die voorwaarden volgende week anders.
Want de waarheid? Deze beslissing voelt goed deze 10 seconden en ik weet niet wat morgen of volgende week of volgende maand goed voelt.
Dat is ook een te gekken Access Conciousness Tool: om per 10 seconde je beslissingen te nemen. Altijd in het NU zijn. Altijd creëren vanuit DIT moment en er dan compleet en volledig op vertrouwen dat dat altijd het beste uitkomsten brengt, die mooier zijn dan je zelf maar kon denken.

Ik denk zonder overdrijven dat er niemand is in dit land die beter is in mensen leren hoe ze geld kunnen manifesteren dan ik. Misschien klinkt dat voor sommige mensen arrogant, maar dat is serieus hoe ik het ervaar. En als mensen daar ook super goed in willen worden, dan komen ze vroeger of later toch wel bij mij. En mijn Geld is Liefde Community is de beste plek om te starten. En het is ECHT niet alleen voor mensen die net starten met deze materie of die geen geld hebben. Ik zie steeds meer en meer aanmeldingen van collega ondernemers die al echt succesvol zijn en die meer dan 100.000 euro per jaar verdienen, maar de tools die ik ze bied willen gebruiken om NOG beter te worden in het manifesteren van geld.
Want het zijn dezelfde tools die ik gebruikte om van niets naar 500 euro per maand te gaan als die ik nu gebruik om meer dan 50.000 euro per maand te verdienen en naar de 100.000 euro per maand te gaan.

Dus, lieve co-creator. Ik sluit de deuren niet. Als dit programma resoneert en als je nu denkt: “JA, dat wil ik ook” dan nodig ik je uit om in te stappen en om aan de slag te gaan met het maken van de shift waar je naar verlangt.

Hier kun je alles lezen over de Geld is Liefde Community en lid worden: https://maartjekoper.nl/geld-is-liefde-community/

Liefs Maartje