Het zal geen geheim zijn dat ik me iedere dag afstem op mijn droomleven en mijn droombedrijf.

Als er een ding is dat ik geleerd heb, is het dit: als iets niet afgestemd is, dan loopt het niet.
Het stroomt niet.
Er gebeurt niets.
Je kan de hele dag door als een gek acties nemen, maar je ziet geen resultaten.
Want onderbewust hou je het tegen.
Onbewust heb je er geen zin in en wil je het niet “leven” en dus manifesteer je het niet.

En dit is zo op alle gebieden van je leven: relaties, geld en business.
En vooral met die laatste 2 help ik mensen.
Hoewel manifestatie voor ieder gebied hetzelfde werkt: stem af, vraag, kom er achter wat je tegenhoudt om te ontvangen, clear dat en ontvang.

Oh mijn God, als mensen eens wisten hoe simpel dit in de kern is, dan gaan ze zo hard lachen dat ze het zichzelf al die tijd zo moeilijk hebben gemaakt.

Wat ik de meeste mensen zie doen is dit:

Er komt een verlangen op of ze merken een behoefte in zichzelf of wat dan ook dat ze willen manifesteren. Bijvoorbeeld: ik wil mijn bedrijf super succesvol maken en ik wil een kwantumsprong nemen de komende maand.

Het Universum reageert onmiddellijk op de vragen die we uitstralen en zet dus gelijk van alles in werking om jou hiermee te helpen. Energie is onmiddellijk aan het shiften om de juiste mensen, middelen en mogelijkheden bij je te brengen.
Het Universum gaat direct aan de slag om zich direct opnieuw in te richten om jou te helpen je dromen te leven.

Vraag en het wordt gegeven. Letterlijk!

Om even door te borduren op het succesvol willen maken van je business: je ontvangt binnen een seconde tot wanneer dan ook een geweldig idee voor een nieuw product of je komt een coach of mentor tegen die heeft gedaan wat jij wil doen en het voelt super goed om van deze persoon te leren, of WAT dan ook een bijdrage gaat zijn.

Een krachtige creator vertrouwt er 100% op dat dit dan de juiste signalen en dus de juiste stappen zijn.
Mensen vragen wel eens aan me hoe ik zo snel beslissingen neem en hoe ik zo snel dingen voor elkaar krijg. Dat is dus omdat ik iedere dag oefen op het vergroten van mijn vertrouwen om dit stuk heen EN dus direct de bijbehorende actie neem.

Maar dat is niet wat de meeste mensen doen.
Opeens staan ze zichzelf weer toe om aan alles te gaan twijfelen.

Maar is dit wel het goede idee? (ja, want je hebt de inspiratie gekregen nav de vraag die je hebt gesteld!)
Hoe weet ik zo zeker dat dit me de resultaten gaan geven waar ik naar verlang? (Dat weet je niet! Je kunt er alleen maar op vertrouwen dat als je de broodkruimels volgt en de acties neemt dat het mooier kan worden dan je ooit voor mogelijk hield!)
Hoe weet ik dat het het geld, de tijd en de energie waard is die ik er in moet stoppen? (Wat is het alternatief? WEER niets doen? Nog een beetje “nadenken?” Nog een beetje meer (schijn)veiligheid? Of eerst maar weer tegen een muur lopen voordat je je overgeeft aan alles wat er door je heen wil ontstaan?)

Luister: je kunt aan alles twijfelen. De hele Godganse dag door. Maar in je hoofd is niet de plek waar je de antwoorden kunt vinden. Als je het had geweten, dan had je het al geweten.
Simpel.

Wat er voor nodig is, is creativiteit.
Inspiratie.
Wat er voor nodig is om poorten te openen naar energetische plekken waar je nog nooit bent geweest.
Helemaal los gaan.
All in gaan.
Je ALLES geven aan het leven.
Totaal vertrouwen.
Iedere hint volgen die het Universum je geeft.

Fuck stappenplannen.
Fuck checklisten.
Fuck vaste modules en gebaande paden.
Als dat is wat je nodig hebt, als je het leven wil “begrijpen” dan ben ik niet de coach voor je.
Ik ben namelijk niet te volgen. En dat wil ik ook niet zijn.
Ik wil dingen in beweging brengen.
Ik wil voorbij logica gaan om in te tappen op de oneindige mogelijkheden van het Universum.
Ik wil alles pakken wat logisch en overzichtelijk is voor mensen en dat totaal en volledig door elkaar schudden.

Ik wil een miljoenen bedrijf opbouwen binnen 3 jaar na de start van mijn onderneming.
Ik wil van een huis van 70 vierkante meter waar ik een paar honderd euro per maand voor betaal verhuizen naar een villa van 450 vierkante meter waar ik werken en wonen kan combineren (Net verhuisd overigen! Geen utopie en geen “wishful thinking.”)
Ik wil de meest diepgaande relaties hebben waarin ik me compleet en volledig veilig en begrepen voel. Waarin ik geen uitdaging uit de weg ga en waarin ik altijd weer de vraag stel: wat is er nog meer mogelijk? Wat kunnen we nog meer creëren? Hoe kan ik je ook vandaag weer ten volste ten dienste zijn?
Ik wil iedere creatieve impuls volgen die er in me naar boven komt.
Ik wil een meestermanifestor zijn.
Ik wil een creatie orkaan zijn. Ik wil midden in een verhuizing zitten en tussendoor gewoon mijn bedrijf draaiende houden EN veel geld verdienen.

En hoe ik dat allemaal doe?

Daar kan dus geen logica tegen op.
Dat is geen lineair proces.

Ik ben op dit moment mijn Geld is Liefde Mastermind aan het promoten.
En ik heb daar de afgelopen weken een aantal mensen voor gesproken en ik neem een hoop angsten in hen waar.

Ze voelen ZO diep dat ze een missie hebben.
Ze voelen ook dat er iets moet veranderen. Ze voelen dat ze niet afgestemd zijn.
Maar ze zien zelf niet precies wat er aan de hand is.
Ze voelen alleen maar dat er een gat zit tussen het leven dat ze willen leven en het leven dat ze nu gecreëerd hebben.
Ze hebben vragen gesteld aan het Universum en het leven leidt ze naar mij toe.

Ze lezen mijn pagina.
Ze VOELEN het. Ze voelen de mogelijkheden.
Mijn hele energieveld is een energieveld van mogelijkheden en ongekende creatiekracht en ik weet dat dat zelfs al wordt geactiveerd in mensen als ze aan me denken of als ze mijn salespagina’s lezen.
Het heeft niet op iedereen een stimulerend effect hoor.
Als mensen nog lang niet in de buurt zijn, energetisch gezien, waar binnen ze mijn boodschap kunnen horen, roept het allerlei soorten van weerstand en oordelen in ze op. En dat is ook ok. Ook dat kan ik tegenwoordig ontvangen omdat ik weet dat het niets met mij te maken heeft.
Maar de mensen die echt klaar voor zijn voor die volgende stap, voor die kwantumshift, die VOELEN het.
Ze voelen de roep van creatie.
Ze voelen dat ze diep van binnen hun zekerheden en alle logica op willen geven om zich helemaal over te geven aan hun diepste dromen en verlangens en wat creatie door hen heen wil laten ontstaan.

En sommige mensen weten dat ze zichzelf anders weer tegen gaan houden en dat ze weer in die klote twijfelfase terecht komen en drukken op de knop.
Betaald.
Er is geen weg meer terug.
Nu MOETEN ze wel.
Ze voelen zich opgewonden en angstig tegelijkertijd. En dat is niet raar want volgens mijn lieve vriend Merlijn is dat dezelfde energie.

En denk maar niet dat ze dan geen weerstand meer gaan ondervinden in de maanden die volgen hoor.
Ik ben in september ingestapt voor een coachingstraject bij Kat Loterzo en ik heb nog iedere maand weerstand. Iedere maand is het nog een stretch om de investering van 5000 dollar op te brengen. Iedere maand moet ik mezelf uitdagen om te groeien en om het gevoel te hebben dat ik mijn investering er uit haal.
En dat is 100% aan MIJ.
Er is niets dat zij kan doen, dat IK mijn ROI (return on investment) krijg.
IK moet het werk doen.
IK moet de vragen stellen.
IK moet me comfortabel voelen in de sessies.
IK moet mezelf open geven.
IK moet iedere dag mijn mindset werk doen.
IK moet mijn geld tracken.
IK moet de acties nemen om mijn bedrijf te laten groeien.

Het enige wat ik moet weten is dit: resoneer ik met haar energie? Als dat ja is, weet ik dat zij de persoon is die me kan helpen.

Resonantie is ALLES.
Angst is niets. Het is een illusie die we gebruiken en die ons op dezelfde plek houdt.

We proberen onszelf te beschermen. Maar WAAR beschermen we onszelf in Godsnaam tegen?
Wat als het niet lukt? Nou EN? Dan heb je toch geleefd?
En daarnaast: als iets je levensdoel is, ga je het altijd halen. Het is waarvoor je HIER bent. Waarom is dat zo moeilijk te begrijpen.

LEVENSdoel.
Zelfgekozen doel. Het hele fucking Universum staat voor je klaar om je daar mee te helpen.

Ik ook! OMG. Ik HOU er van om mensen daarmee te helpen!
Ik hou er van om mensen te helpen om hun grootsheid in de wereld te zetten.

En dat is precies wat ik in mijn Geld is Liefde Mastermind doe. Dit hele programma is er op gericht dat jij dat doel duidelijk gaat krijgen, dat je er geld mee gaat verdienen (of nog meer geld) en dat je je hele bedrijf daar omheen bouwt. EN dat je uiteindelijk een meestermanifestator wordt voor wie geen droom te gek is.

En VOEL jij nu dat ik DE coach voor je ben?
Lees HIER alles over mijn Geld is LIefde Mastermind: https://maartjekoper.nl/bewustecreatie/

En heb je vragen? Mail naar [email protected]

Op jouw geweldige, Goddelijke en overvloedige leven lieve co-creator!
What miracles will today bring?