Rond april 2015 zat ik een beetje vast in mijn bedrijf.
Nu zit ik dat wel vaker hoor. Want de valkuil is om te denken dat de weg naar succes niet gewoon soms een hobbelige weg is, bezaaid met uitdagingen.
Ik dacht aan wat ik zou kunnen doen om mezelf los te breken en een volgende stap te kunnen nemen en de naam van Veronique Prins kwam in me naar boven.

Veronique is een kickass business coach. No nonsense, een kei met strategie en zegt precies waar het op staat.
Ik WEET dat als ik om hulp vraag en iemand zijn of haar naam komt in me naar boven dat dat een SUPER duidelijk signaal is van het Universum. En ik weet dat als ik er gewoon naar luister en vanuit overgave handel, dat ik super snel voorbij mijn blokkades kom.

Dus ik belde Veronique op.
Ik kende haar persoonlijk niet super goed, maar wel van een community waar we beiden lid van waren. Ze viel me altijd op in de groep. Ze WAS er voor mensen. Ze moedigde mensen aan. Zij was ALTIJD degene die reageerde en mensen een hart onder de riem EN een schop onder hun kont gaf.
Haar warmte en toewijding spraken me ENORM aan.
We kletsen een half uur aan de telefoon en dat gesprek was ENORM waardevol. Als ik DAT al kreeg zonder te investeren, hoe zou het dan zijn als ik ECHT zou investeren in haar (en dus eigenlijk in mezelf!!)
Dus ik kocht eerst een losse sessie en vervolgens een traject. En ik vond het DOOD eng. Want ik was toen nog niet zo gewend om in mezelf te investeren.
Het geld stond niet op mijn bankrekening. Ik heb een flashsale van een van mijn programma’s moeten doen de volgende dag om aan het geld te komen.
Maar wat ik sindsdien van Veronique heb geleerd heeft een WERELD van verschil gemaakt in mijn bedrijf.

Want wat Veronique leert aan mensen is niet per se het meest populaire, maar wel super NOODZAKELIJK als je ECHT door wil breken.
Het is namelijk belangrijk om je business als een systeem te zien. Als een machine die VOOR je werkt. Natuurlijk BEN je een creator, maar je business moet VOOR je werken.
En er is niemand die ik ken die je dat kan leren zoals zij je dat kan leren.
En ALS je systeem klopt, als je business VOOR je werkt als een goed geoliede machine, dan kun je daarnaast creëren wat je wil, want je weet dat het geld binnen komt.
Je weet PRECIES hoe mensen bij je binnen komen.
Je weet PRECIES wat het eerste aanbod is dat je aan ze doet.
En je weet PRECIES hoe je ze vervolgens uitnodigt om met je verder te werken.
Je weet PRECIES wat daar marketingtechnisch voor nodig is en je weet PRECIES welke acties je moet nemen als je tegen het einde van de maand je doelen nog niet hebt behaald.
En Veronique is er een KEI in om je dat te leren.

En waar ze daarnaast ook steengoed is, is om de volgende uitspraak tot leven te brengen:

“Ik doe de dingen die de meeste mensen niet bereid zijn om te doen om te krijgen wat de meeste mensen nooit zullen krijgen.”

En er zit ZO veel waarheid in deze uitspraak.

Want waarom is niet iedereen rijk en succesvol?

Super, super simpel: omdat ze niet bereid zijn om te doen wat er voor nodig is.

Veronique staat namelijk ALTIJD voor haar klanten klaar. Ze is, net als ik IEDERE F*ING dag bezig met de vraag: “Hoe kan ik toegevoegde waarde leveren aan mijn klant?”
“Hoe kan ik ze NOG meer geven dan ze verwachten?”
Veronique maakt zich met geen enkel ding er “makkelijk van af.”

En veel mensen zien dat als een blokkade of een beperking.
Het voelt namelijk voor de meeste mensen als “te veel” of als geforceerd.
Ze zeggen: “Maar geld IS niet het allerbelangrijkste.” of
“Kijk maar uit, straks raak je nog burn-out.”
Of ze denken simpelweg: “Het zou niet zo moeilijk hoeven te zijn.” En ze hebben MEGA veel weerstand om het werk doen wat er voor nodig is. En dan worden ze boos op Veronique. Wijzen ze met hun vinger naar haar.
Of ze klieken samen om elkaar er van te overtuigen dat een “gezonde balans” VEEL belangrijker is.

En Veronique en ik zeggen: Fuck Balans.
Wij zijn hier op de aarde gezet om ALLES er uit te halen wat er in zit.
En we hoeven niet te kiezen. Wij kunnen ALLES creëren.
We hebben EN een mega succesvol bedrijf EN tijd voor ons gezin.
We kunnen 16 uur per dag met onze business bezig zijn en ons gezin daar moeiteloos in mee nemen.
We zetten onszelf voorop EN we zijn vanuit dat punt mega dienstbaar naar onze klanten.
We kunnen EN veel geven EN mega veel geld verdienen.
We zijn gewoon kieskeurig waar we onze tijd aan besteden EN we hebben een goed systeem EN een KICK ASS – THINK BIG Mindset waarin ALLES mogelijk is.

Want de waarheid?
Succes hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn.
Daar hadden Veronique en ik het laatst nog over. Hoe simpel het opeens is, als je ECHT begrijpt wat er voor nodig is.
Het is echt een kwestie van de juiste mindset, een systeem opzetten en de actie nemen die er voor nodig is.
DAT zijn de enige 3 elementen die in de basis nodig zijn voor succes.

En wij willen jou heel graag leren hoe dat er bij JOU uit kan zien.
We willen een verschil maken in het leven van mensen die er ook ECHT voor willen gaan.
Die groots willen denken.
Die ook ALLES uit het leven willen halen wat er in zit.
Die ook hun gezin alles willen geven. De BESTE mogelijkheden en de mooiste ervaringen.
Die OOK op een hele andere manier naar geld willen kijken en geld niet langer willen zien als iets engs en iets vies maar als een geschenk dat je helpt om het leven te creëren waar je naar verlangt.
Dat geld een super normaal energie-uitwisselingssysteem is wat op zich niets betekent, behalve de betekening die je er zelf aan geeft.

Je hoort het: ik HOU van deze vrouw. Ze heeft me ZO veel gebracht en dat doet ze nu nog steeds. Nu niet langer als mijn coach, maar als mijn vriendin en Mastermind maatje.

Brave girl jumping from the rocks in the evening on beautiful pu

En ik voel me F* ING vereerd dat ik op 19 en 20 november met haar een 2 daags event mag geven: het Big Business Event waarin we je gaan aanmoedigen om GROOTS te denken.
Een heel weekend lang word je ondergedompeld in onze energie en na deze 2 dagen ga je naar huis met een nieuwe strategie EN een nieuwe mindset. Uiteraard totaal afgestemd op wat jouw ziel wil laten ontstaan in deze wereld.

Veronique heeft gesproken op MIJN Geld is Liefde Event in juni en dat was MEGA gaaf.
We hebben vervolgens samen een webinar gegeven en ook DAT was MEGA gaaf. Iedere keer als Veronique haar mond open doet voel ik de energie door mijn lijf stromen. Dat heb ik ZELFS als ze me alleen maar een appje stuurt. En afgezien van alle dingen die ik hierboven heb geschreven is ook dat alleen al GOUD waard want wie heeft dat effect nu op mensen? Dat is toch geweldig!

Natuurlijk wil ik je DOL graag uitnodigen voor ons Big Business Event als bovenstaand met je resoneert en als je zo snel mogelijk je omzet wil verhogen naar 10.000 euro per maand EN als je er klaar voor bent om het werk te doen.
Dit event is NIET voor iedereen, dus lees HIER voor wie het wel is.

En ook deel ik SUPER graag het webinar met je dat Veronique en ik samen hebben gegeven nav mijn Geld is Liefde Event. HIER kun je het terugluisteren:

EN ik deel ook heel graag Veronique haar talk op mijn Geld is Liefde Event. De laatste 10 minuten van de video zijn weggevallen, maar wat ze deelt is ook zonder die 10 minuten super waardevol. HIER kun je de talt terug kijken.

Ik zie je SUPER graag op ons Big Business Event. Er zijn maximaal 30 plekken, waarvan een derde al op is gevuld, dus meld je snel aan als je er bij wil zijn. HIER kun je er alles over lezen!

Liefs Maartje!