100.000 euro per maand dagboek – Hoe neem je een beslissing om veel geld te investeren in jezelf of je bedrijf?

Ik moest vandaag constant denken aan het Super Hero Elite Coaching Programma van mijn mentor Kat Loterzo. Dat is haar high level 1 op 1 coachingsprogramma. Ik heb hier 2 maanden geleden alle info voor gekregen, maar ik dacht toen dat het niet het programma voor mij was. Alleen vandaag stel ik mezelf de vraag: Is dat ECHT zo? Of liet ik me leiden door weerstand?
Dus ik schreef dit in mijn dagboek dat ik graag met jou wil delen:

Laat me zien of dit programma is wat ik nodig heb om mezelf naar het volgende niveau te tillen.
Ok er is weerstand, maar waar komt die weerstand vandaan?

Want ik zie de voordelen van instappen in haar coachingstraject:

Er is niemand waar ik ZO mee resoneer als zij. 
Als er IEMAND is geweest die me de afgelopen 2 jaar heeft geholpen is zij het wel.
Ze gaat geweldige dingen doen en gaat fantastisch worden om aan de zijlijn te staan en haar alles te vragen het komende jaar.
Haar tarieven gaan alleen maar omhoog. Niemand wordt ooit goedkoper (als ze het goed doen!) en zeker zij niet.

En dan de redenen om het NIET te doen.
Het is een hoop geld en is het NODIG? Is dit wat ik nu NODIG heb?
Misschien niet inhoudelijk, hoewel ik altijd resoneer met AL haar content. Maar als ik kijk wat me de afgelopen jaren heeft geholpen is de nummer 1 reden investeren in mezelf.
Toen ik vorig jaar bij Brigitte ben gestart moest ik haar 25% betalen van wat ik die maand verdiende. Het was een enorme stretch om de maand er op het geld te betalen. Maar juist DAARDOOR heb ik mijn inkomsten verdubbelt en toen ik daarna ging investeren in Kat haar 1 op 1 programma van 6 weken en Molly Sap haar programma, moest ik weer stretchen en wilde ik OOK al die andere dingen voor mezelf manifesteren (de hulp in mijn bedrijf, de huishoudster, de luxe vakantie) waardoor ik WEER mijn inkomsten heb verdubbelt.

Dus dat is weer een belangrijke reden om het WEL te doen, voor de investering an sich.
En ik voel ook in mijn hart dat ik mensen op een VEEL hoger niveau wil helpen. Ik wil OOK coachingspakketten aan gaan bieden voor 10.000 euro. Dat voel ik al een tijd en ik weet dat ik die stap makkelijk ga nemen als ik de waarde voel en ervaar. Dat was precies zo toen ik de vorige keren de investering maakte.
Toen ik zelf 6000 dollar investeerde voor een online coachingsprogramma van 6 weken was het super simpel om daarna zelf 1000 euro te vragen voor een online coachingsprogramma (ok, nog een stuk lager in prijs, maar voor mij persoonlijk al een grote uplevel) omdat ik ZELF de WAARDE had ervaren.
En ik ga er nu van uit dat dat bij deze investering WEER zo is.

En eerlijk is eerlijk: Ik WEET niet hoe ik nu een volgende stap kan maken, want als ik alles in huis had gehad om het te doen, dan had ik het al gedaan. Ik heb dus iemand nodig die weet wat er voor nodig is en die het me gaat leren.

NOG een reden om het wel te doen zou zijn dat ik terecht kom in een community van high achievers. Mensen die bereid zijn om ALLES te geven. ECHTE leiders. Mensen die geen zin hebben om zich te laten leiden door excuses en die gewoon DOEN.
Dat was ook erg prettig toen ik het 6 weken high level programma bij Kat heb gevolgd. En eigenlijk zie ik maar een handje vol van die ondernemers hier in Nederland. Dus ik vrees dat ik ECHT de grens over moet.

Ja, de investering voelt als lastig en als veel.
Ik kan de eerste maand makkelijk betalen, daarna de tweede en derde maand ook. Maar het geld op mijn zakelijke spaarrekening is eigenlijk niet daar voor bedoeld.
Het voelt als een ENORME stretch. Maar het voelt ook alsof deze coaching me gaat helpen om de volgende stappen te nemen.

Woman holding pink card saying dream big against fitness class i

Want wat zijn concreet de stappen die ik nu wil nemen?
Ik wil complete zelfvertrouwen hebben over het brengen van mijn aanbod en mijn boodschap internationaal.
Ik wil wereldberoemd worden (ok, die voelt erg groot haha)
Ik wil Masterminden met de beste van de besten.
En de waarheid is dat er maar weinig coaches zijn van Kat haar niveau waar ik op deze mate mee resoneer. Altijd als ik denk dat ik het “rustiger aan” moet doen dan val ik weer in SLAAP.
Dan sta ik STIL.
Dan weet ik dat het weer smoesjes en excuses zijn en dat ik hiervoor geboren ben en dat ik me niet moet laten afleiden door onzinnigheden en WELKE BLOKKADE DAN OOK.
Blokkades zijn NIETS.
Het zijn hersenspinsels om ons af te houden van wat we moeten doen. Dat zie ik meer en meer en meer.
Er is GEEN reden om “aan je blokkade te werken.”
Ga toch weg. Het zijn smoesjes om jezelf heerlijk te houden waar je nu bent.
En dat is precies wat ik hier aan het doen ben.
Ik praat mezelf aan dat ik meer uit haar online programma’s haal dan uit haar coaching. Maar dat is BULLSHIT. Dat kwam gewoon omdat ik me onzeker voel als ik in de buurt ben van mensen die rijk en succesvol zijn. Dan voel ik dat ik “minder” ben.
En dan hou ik me in.
Maar ik heb de laatste tijd gewerkt aan dat ik overal “thuis hoor.”
Ik heb affirmaties gedaan, ik heb in mijn dagboek geschreven daarover en ik heb de ACTIES genomen die daar bij horen door me op een andere manier op te stellen naar mensen. Dus ook dat is een smoes.
En ik kan zeggen: het is ZO veel geld. Ik kan maar beter eerst er voor zorgen dat ik een aanbod heb Internationaal of dat ik al wat verder ben. Maar ook DAT is onzin.
Ik WEET dat ik die stappen JUIST ga zetten als ik deze investering doe, omdat ik er dan alles uit wil halen dat er in zit.

En inmiddels heb ik een persoonlijk berichtje naar Kat opgesteld, maar ik heb nog niet op verzenden gedrukt. Het voelt als ZO groot. Er komen nog meer angsten op.
De angst dat ik het niet waar kan maken. Maar ook dat is onzin. Als ik kijk wat ik bereikt heb de afgelopen 2 jaar dan IS dat al bijna super hero waardig. En ik verlang er intens naar om deze super hero’s in mijn leven te verwelkomen. Om van Kat te leren en ook van de andere mensen te leren die dat programma volgen en de coaching bij haar doen.
En nog een angst die naar boven komt is dat de prijs inmiddels verhoogd is omdat ik niet gelijk in ben gestapt 2 maanden geleden. Zou ik bereid zijn om een NOG hoger bedrag te betalen dan de 5000 dollar per maand?
Want na mijn zoektocht naar welke coaches en programma’s er zijn zie ik dat de meeste high level coaches 2 a 3K per maand vragen. Hoewel ik dat hier in Nederlands amper heb gezien. Maar de waarheid is dat 2 a 3K per maand geen echte uitdaging voor me zou zijn.
Ja, het is veel geld. Maar het voelt als goed te doen.
Maar 5K is al een super stretch en dat zou bv 6K al helemaal zijn.
Maar aan de andere kant vertrouw ik er op dat ik dat geld ook gewoon weer kan manifesteren want dat doe ik ALTIJD.
En als ik kijk hoe veel moeite sommige mensen hebben met geld manifesteren weet ik er al ZO veel meer over.
En ik VOEL al dat als ik alleen al de beslissing neem om hier aan mee ga doen dat ik een SUPER grote en krachtige boodschap aan het Universum af geef:

Namelijk dat ik een mega krachtige creator ben. Ik ben geboren voor grootsheid en ik DURF mijn verlangens te volgen.
Ik gun mezelf alleen het beste van het beste zodat ik mijn klanten ook alleen het BESTE kan geven en kan leren.
Ik ben niet bang om grote stappen te nemen. I walk my talk! Waar iedereen wegvlucht in zijn of haar veilige holletje doe ik het WEL en dat is precies de reden dat ik succes heb en BLIJF hebben, omdat aan het einde van de dag er maar weinig mensen zijn die deze stappen durven te nemen en die dit soort “risico’s” durven nemen. IK ben bereid om te doen wat de meeste mensen niet bereid zijn om te doen en daarom krijg ik de uitkomsten die de meeste mensen niet krijgen.

En dan begin ik nu ook langzaam te beseffen dat ik het niet niet kan doen.
Want als ik het NIET ga doen, dan voel ik de teleurstelling in mezelf.
Dan voel ik dat ik aangeef dat ik op dezelfde plek wil blijven en dat wil ik niet. Ik ben klaar voor WEER een kwantumsprong.
Laat mensen maar denken.
Laat mensen maar denken dat ik “rustig aan” moet doen.
Laat mensen maar denken dat ik “te veel” ben.
Laat mensen maar denken dat ik “weer” verkoop of “weer” mijn prijzen verhoog. Laat mensen maar denken dat ik hebberig ben, dat het alleen om het geld draait of dat ik niet spiritueel ben. Laat ze maar denken!
Ik heb er schijt aan.
Ik BEN een supermens en ik moet me omringen met supermensen.
Ok, dus laat ze ook maar denken dat ik arrogant ben haha.
Maar ik meen wat ik zeg: Ik WIL een super mens zijn en ik wil de meest geweldige dingen doen in de wereld en dan is er GEEN plek voor “rustig aan” en even “rustig blokkades oplossen” of “even afwachten.”
Fuck dat! Ik ga er voor.
Zo, bericht verzonden.

Enne… welke stappen neem jij? Wil je ook de komende maanden mijn energie van dichtbij ervaren en kijken hoe dit verder gaat en ook je leven uplevelen? Ik start begin september met mijn Creatie & Mindset Online Coachingsprogramma. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Kijk HIER voor meer info of stuur me een mail of PB!