Ik start met een nieuw Mastery Coachingsprogramma begin september: Mindset & Creatie Mastery Coachings Programma.
Mijn vorige Mastery Programma: ‘Geld is Liefde Mastery: verdien moeiteloos geld met jouw online Missie-Imperium’ was binnen enkele dagen uitverkocht.
Maar om de een of andere reden gaat deze minder hard. En vanmorgen stelde ik mezelf de vraag: waarom eigenlijk?
Waarom gaat deze minder hard?

En eigenlijk weet ik PRECIES waarom deze minder hard gaat en ik denk dat het super waardevol is om dat met jou te delen. Want in DEZE en DEZE blogs heb ik met je gedeeld hoe je super makkelijk aanmeldingen krijgt voor je (online) programma’s en deze blog kun je zien als een Masterclass versie van die blog.

Ten eerste heb ik nog maar weinig gecommuniceerd over mijn nieuwe programma.
Ik mag niet ontkennen dat dat een rol speelt.
Ik ben nog niet gestart met een actieve promotie. Ik heb eerst mijn huidige klanten de kans gegeven om zich aan te melden. Hoewel ook DAT niet storm loopt haha.
Maar dat is ok. Want ik weet immers hoe het komt EN waarom dat ik daar 100% vrede mee heb EN hoe ik dat kan veranderen. En dat ga ik natuurlijk allemaal delen in deze blog. Maar dit punt was even het vernoemen waard omdat veel mensen denken dat het genoeg is om er een keer een nieuwsbrief aan te wijden en om een Facebook event aan te maken.
Dat is meestal NIET het geval.
Meestal is het nodig om keer op keer te communiceren over je product of programma zodat mensen ECHT gaan begrijpen wat je programma inhoudt.
Het moet tot leven komen voor je klanten.
Ze moeten de energie er van gaan voelen.
Ze moeten echt in hun ziel gaan voelen waarom dit programma voor hen een verschil gaat maken.
De meeste ondernemers denken dat mensen zich niet aanmelden omdat ze het te duur vinden. Maar de waarheid is dat geld bijna nooit de ECHTE reden is dat mensen iets wel of niet doen.
De belangrijkste reden dat mensen zich wel of niet aanmelden voor jouw dienst is hoe overtuigd ze zijn of ze wel of geen resultaat krijgen.
Vaak hebben mensen al een paar keer “iets” geprobeerd om hun probleem op te lossen of hun doelen te bereiken en ze zijn super bang dat dit weer niets wordt.

En daarmee rollen we gelijk in het volgende reden dat de aanmeldingen voor mijn programma dit keer niet zo hard gaan.

Mensen zijn op zoek naar een “magische pil” om hun probleem op te lossen of hun doelen te bereiken.
Ze willen zo veel mogelijk resultaat en ze willen het NU.
Ze willen eigenlijk gewoon dat er “iets” of iemand langskomt die ze “het geheim” gaat geven zodat ze door kunnen breken naar het level waar ze naar verlangen.

Ik WEET dat dit zo werkt. Ik ben zelf namelijk OOK zo’n “Magische pil-zoeker” geweest!
Iedere goede ondernemer en online marketeer weer dat dit zo werkt en maakt hier dankbaar gebruik van.
Mijn vorige Mastery programma heette: Geld is Liefde Mastery: Verdien moeiteloos geld met jouw online missie-imperium.
Ik WIST dat dit een steengoede titel was.
Ik wist dat dit 100% resoneerde met alles waar mijn “tribe” naar verlangt. En het was PRECIES duidelijk wat mensen zouden krijgen. Van A tot Z dichtgetimmerd, precies afgestemd op wat jij WIL.

En dat wordt in de meeste marketing programma’s ook geleerd: Verkoop mensen waar ze naar verlangen en geef ze wat ze nodig hebben.
En dat deed ik met dat programma.
Ik verkocht ze wat ze wilden en gaf ze wat ze nodig hadden.
Dat laatste is natuurlijk niet geheel onbelangrijk.
Want als je je klanten geen resultaten geeft, dan blijven ze niet en komen ze zeker niet terug en dan HELP je mensen ook niet. Als je ECHT succesvol wil zijn dan moet WAARDE bieden voorop staan. Laat dat duidelijk zijn.
En dat staat het bij mij. Ik ben OPRECHT betrokken bij mijn klanten. Ik ben 7 dagen per week/ 365 dagen per jaar met mijn business en mijn klanten bezig.
Ik word iedere dag wakker met de vraag: hoe kan ik er voor zorgen dat ik mijn klanten kan helpen om de GROOTST mogelijke stappen te nemen?
Hoe kan ik er voor zorgen dat ik de “code kraak” als het gaat om hoe we de realiteit creëren waar we naar verlangen?

Maar eerlijk gezegd heb ik vandaag even geen zin om dat spelletje mee te spelen: “Verkoop ze wat ze willen en geef ze wat ze nodig hebben.”
Ik heb er geen zin in en ik kan me er niet toe zetten.
En vandaag heb ik ook niet het gevoel dat ik er ook maar IEMAND mee dien.

Vandaag voel ik de behoefte om je te laten zien waarom je programma na programma koopt en geen resultaten behaalt.

Vandaag wil ik dat je eens en voor altijd leert dat er GEEN magische pil is.
De Magische pil IS het leven.
de Magische pil IS creatie.
Met ALLES er op en er aan.

Overvloed, tekort, dromen, chaos, verdriet, contrast, hard werken, afstemmen, er ZIJN voor mensen, jezelf IEDERE FUCKING DAG over je weerstand heen zetten en HET WERK DOEN, het interne werk EN het externe werk.
IEDERE dag afstemmen op je dromen en het werk doen wat er voor nodig is.
7 dagen per week. 365 dagen per jaar.
Afstemmarathons houden. Afstemmen net zolang totdat je dat diepe contact met je bron weer vindt. Totdat je weer voelt dat je LEEFT. En dan neem je actie en je neemt OOK actie als je het NIET voelt. JUIST zodat je het gaat voelen.
LEVEN!!!!
Ja en dat klinkt helemaal niet altijd leuk. Dat weet ik ook wel.
Het is niet “overzichtelijk.”
Het is geen 1-2-3 kant en klaar stap voor stap te volgen proces. Dat bied ik in dit programma allemaal niet aan en dat is niet aantrekkelijk voor mensen.

MAAR HET IS GEEN FUCKING MAGISCHE PIL. Zo dat is er uit haha.

Het klinkt veel leuker en makkelijker dat je een online programma lanceert en dat er passief inkomen ZOMAAR je leven binnen stroomt.
Het klinkt veel mooier dat je een SYSTEEM opzet met een email funnel en dat mensen zich AUTOMATISCH aan gaan melden.
Het klinkt veel gaver dat geld ZOMAAR je leven binnen komt ZODAT je jouw dromen kan leven en iedere dag op het strand kan hangen.

En dat KAN ook.
Maar niet als je niet bent afgestemd op je diepste bron: of jouw GODDELIJKE kern.
Dat gaat niet gebeuren als je niet DAG IN, DAG uit als een olympische atleet je brein traint op overvloed, op waarde, op WAARDEVOL zijn voor anderen en op kunnen ontvangen.

Ik zit nu niet op het strand. Ik heb geen eens vakantie (komt wel, volgende maand haha) maar NU ben ik deze blog voor jou aan het schrijven om jou WAARDE te bieden zodat jij inzichten krijgt en kan GROEIEN.
En de waarheid? Zelfs als ik op vakantie ben, dan is er waarschijnlijk nauwelijks een dag dat ik niet aan mijn bedrijf werk.
Want ik BEN mijn business. Dit IS mijn leven. Het enige verschil dat ik dan maak is dat ik geen afspraken in mijn agenda heb.
En weet je wat ik heb gedaan voordat ik deze blog heb geschreven? Heb ik een paar pagina’s in mijn dagboek geschreven om de weerstand te overwinnen die ik IEDERE dag voel.
Om de weerstand te overwinnen die ik voel om Internationaal te gaan.
Om de weerstand te overwinnen om voor mezelf te kiezen.
Om de weerstand te overwinnen om deze blog te schrijven.
Om de weerstand te overwinnen om vandaag überhaupt iets te doen.

Want hoe MINDER weerstand er is, hoe makkelijker het is om te creëren.
Ook DAT is een deel van creatie.

Ik heb geen zin meer in marketing trucjes.
Ik heb er geen zin meer in om een droomleven te verkopen.
JA, ik ben er 1000% van overtuigd dat je ALLES kan krijgen wat je wil en waar je naar verlangt.
Het is je GOD gegeven recht. Het is je geboorterecht. Maar daar staan PLICHTEN tegen over.
En JA: ik gebruik dat woord: PLICHTEN.

Als je ALLES wil HEBBEN waar je naar verlangt, dan zul je alles moeten GEVEN wat je in je hebt: alles waar God je hiervoor op deze aarde heeft gezet.

En dan bedoel ik ook ALLES!

We willen zo graag goed gevonden en goedgekeurd worden dat de meeste mensen niet bereid zijn om dat te doen. Ik weet hoeveel moeite ik er zelf mee heb om bepaalde kanten van mezelf te accepteren en ze compleet en volledig te omarmen: mijn chaotische kant, mijn ubercreatieve brein die zo snel schakelt dat het soms lastig bij te houden is voor de mensen in mijn omgeving, mijn verlangen om een VIFuckingP (zoals mijn mentor Kat het noemt) te zijn en alleen genoegen te nemen met het beste van het beste van het beste of mijn verleden van verslavingen, mijn soms arrogante of egoïstische houding. Ook DAT hoort allemaal bij me. Dat hoort allemaal bij de unieke frequentie die IK hier compleet en volledig tot uitdrukking moet brengen.
Het is mijn PLICHT en als ik dat niet geef, blokkeer ik ook de stroom om te ONTVANGEN.

En als je ALLES wil hebben, moet je ook bereid zijn om je volledige missie hier op aarde te leven en te geven.
Je mag niet weglopen voor blokkades zoals:
Wie zit daar nu op te wachten, wie zit er nu op mij te wachten of dit is toch niet waardevol. Dit hebben we ALLEMAAL. Inclusief Oprah. Het enige verschil is dat succesvolle mensen zich hier niet door laten leiden en ONTDEKKEN wat hun waarde is.
Je mag je ook niet laten leiden door dingen als: geen zin, geen geld of geen tijd. Het is je PLICHT om zin, tijd of geld te CREËREN.
Ja, dat kan. Ik ga hier nu niet uitleggen HOE, anders wordt de blog NOG langer. Maar dat kan.
En je kan pas alles ontvangen als je bereid bent om je alles te geven om te ontdekken hoe dat werkt.

Het is ook je PLICHT om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven en 100% UIT de slachtoffer rol te stappen. IEDER excuus dat je hebt dat er ook maar iets dat je creëert met uiterlijke omstandigheden of andere mensen te maken heeft is een keus voor slachtofferschap. ALLES wat je creëert begint IN jou en eindigt in jou.
En pas als je bereid bent om 100% die verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat je hebt gecreëerd in je leven en ooit GAAT creëren, dan kun je pas alles ontvangen waar je naar verlangt.

En het is je PLICHT om jouw energie en je bewustzijn te sturen. IEDER moment. Met jouw bewustzijn creëer je jouw realiteit. En realiteit is een keuze.
Je kunt voor tekort kiezen of voor overvloed.
Je kunt voor VEEL klanten kiezen of voor weinig.
Je kunt er voor kiezen om veel waarde in de wereld te brengen of weinig.
Je kunt er voor kiezen om veel liefde te ontvangen of weinig.
JIJ moet de keuzes maken en als je bereid bent om te kiezen voor overvloed, liefde en al het andere moois en je kunt het ook ONTVANGEN, dan IS het er gewoon.

En ALS je bereid bent om dat allemaal te doen. WHIHOE…. trek DAN de champagne maar open want dan is ALLES MOGELIJK.

Als je nog NIET manifesteert waar je naar verlangt, dan zal het hoogst waarschijnlijk een van deze “plichten” nog niet vervullen. En dat snap ik, want hé: als het makkelijk zou zijn, zou iedereen dat doen. Maar het is nodig om alles te creëren waar je naar verlangt.

Dus ALS je nu weer voor de “makkelijke” weg wil kiezen. De weg die comfortabel en veilig voelt.
Stel jezelf dan eens de vraag: is dit WERKELIJK hoe het werkt?
Heb ik dit niet al eens geprobeerd? En als het antwoord ja is. Wordt het dan niet tijd om eens wat anders te gaan doen. Onder het mom van: als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg.

En Ja, soms denk ik wel eens dat ik te hard DUW. Dat ik te veel DOE. Dat ik HEUS wel eens een dag vrij mag nemen.
Om vervolgens weer HAARscherp te zien dat dit WERKT. Dan zie ik mijn RESULTAAT.
Dan kijk ik naar mijn bankrekening en zie ik dat er WEER geld is gestort.
Dan kijk ik in mijn facebookgroep en dan zie ik WEER iemand die een meer dan geweldig resultaat heeft bereikt.
Dan krijg ik weer een mail van iemand die zijn dankbaarheid uit voor alles wat ik deel en voor de motivatie en inspiratie die ik ze geef.
En dan WEET en VOEL ik weer in mijn KERN dat dit is dat ik BEHOOR te doen. Het is mijn levens missie en NATUURLIJK als ik daarin alles geef, levert het me alles op zolang ik open sta om het te ontvangen.
En dan is het LOGISCH dat het allemaal gebeurt omdat ik er iedere dag op afstem.
Dit OVERKOMT me niet, dit CREËER ik.
En daar ben ik FUCKING trots op.
Aan de ene kant is er die diepe wetenschap dat iedereen het kan en aan de andere kant ook het inzicht dat er nog een heleboel moet gebeuren voordat ook daadwerkelijk iedereen het DOET.
Voordat we in een wereld leven waarin iedereen deze overvloed kan ervaren en zijn zielsmissie leeft en op deze intense manier in getapt is op creatie.
Voordat mensen ophouden om op zoek te gaan naar de “magische pil” en ze gewoon het leven gaan omarmen. ALLES omarmen. Creatie omarmen. Emoties omarmen. De kracht in zichzelf ontdekken en gaan LEVEN. Met HOOFDLETTERS.
En ik zal DOOR blijven gaan om mensen daar mee te helpen.

En als jij nu voelt: JA dat wil ik ook? 
Ik ben ook KLAAR met die marketingtrucjes. Ik wil gewoon de WAARHEID.
Ik ben klaar om het WERK te doen.
Ik ben er klaar voor om mijn bewustzijn iedere dag op te rekken en MIJN realiteit te creëren. Het maakt me niet uit dat het niet DUIDELIJK is wat ik krijg, ik VOEL je energie en ik wil DIT OOK!!!
Ik ben bereid om ALLES van mezelf te gaan GEVEN en alles te ONTVANGEN.

Meld je dan nu aan voor mijn Geld is Liefde Community. HIER kun je er alles over lezen.