Iets meer dan 2 jaar geleden lanceerde ik mijn tweede online programma: In 40 dagen naar meer zelfliefde.
Ik heb de cursus met SUPER veel intensiteit geschreven. Ik heb er dag in, dag uit aan gewerkt en me met ieder woord dat ik schreef er op afgestemd dat de cursus 1000 mensen zou bereiken.
Toen het “grote moment” daar was en ik de cursus eindelijk lanceerde kreeg ik …… tromgeroffel …… 2 hele aanmeldingen.
Ik was super teleurgesteld.
Ik dacht dat ik gefaald had.
Ik dacht dat mijn cursus niet goed genoeg was.
En dus lanceerde ik een nieuwe cursus en weer een en weer een en weer een.

In 2 jaar tijd heb ik bijna 15 online programma’s gelanceerd.
En nu is dan eindelijk het moment dat ik meer dan 1000 aanmeldingen voor een cursus heb gehad. Meer dan 1400 om precies te zijn.
JA, het is een gratis cursus, maar dat maakt niets uit. Want zelfs voor een gratis iets hebben mensen de groots mogelijke moeite om aanmeldingen te krijgen omdat er ZO veel wordt aangeboden.
Maar ik heb nu mogen leren wat er voor nodig is en NATUURLIJK ga ik dat weer met jou delen. Net als ik ALLES met je deel wat waardevol is en je naar het volgende level kan brengen.

En dat is gelijk een van de redenen waarom mensen zich voor mijn programma hebben aangemeld:

1. Ze WETEN dat ik waarde geef.
Ze vertrouwen er op dat ik er iets moois van maak en dat ik niets inhoud. Want dat doe ik in mijn blogs en mijn livestreams niet en dus ook niet in mijn online programma’s. Mijn klanten weten dit en daarom nodigen ze hun vrienden uit om ook mee te doen en verspreid mijn boodschap zich.
Ik geef ALLES en ik ben totaal gecommitteerd om een echte transformatie te weeg te brengen.
Ja, natuurlijk heb ik mijn persoonlijke grenzen. Als ik tientallen mensen (of in dit geval 1200 mensen) tegelijkertijd help kan ik niet iedereen de individuele aandacht geven, maar daar heb ik weer andere programma’s voor zoals mijn Mastermind of mijn groepscoaching.

2. Ik BLIJF me altijd afstemmen op wat ik wil bereiken, maar het ECHTE resultaat ligt in het werk van dag tot dag.
Ik zie veel mensen grote doelen stellen en als ze ze niet halen, dan zijn ze teleurgesteld. Ja, dat had ik ook in het begin. Maar eerlijk is eerlijk: het gaat niet om de getallen en de bedragen. We DENKEN dat het daar om gaat omdat onze bewuste geest daar mee bezig is, maar het gaat om de persoon die je WORDT onderweg naar je doel.
De Maartje die genoeg zelfvertrouwen heeft dat ze WEET dat ze deze week 1200 mensen kan helpen om een grote stap te nemen is een totaal andere Maartje als de Maartje die aan het “hopen” en “bidden” was dat er zich 1000 mensen voor haar cursus aan zouden melden, maar nog niet het WERK had gedaan.
De Maartje die gewoon een cursus lanceert zonder precies te weten van te voren wat de content gaat worden is een hele andere Maartje dan de Maartje die 2 jaar geleden er maanden over deed om een cursus te creëren met de grootst mogelijke precisie en daar alsnog nauwelijks aanmeldingen voor kreeg.

3. Ik doe het dagelijkse werk.
En dat is dus puntje 3. Ik doe het werk dat er voor nodig is. IEDERE FUCKING dag.
Ik blog.
Ik ontwikkel nieuwe content.
Ik ga door, ook al geeft niemand zich op en ook al krijg ik geen enkele like of reactie.
Ik lanceer.
Ik verkoop, super actief, ook al is dat het meest oncomfortabele wat er is in de wereld.
Ik help mensen. Ik ben iedere dag in mijn Facebookgroepen en ik geef mijn betaalde klanten super veel waarde in mijn masterminds.
Ik stem af. Iedere dag, meerdere keren per dag.
Ik laat alles van mezelf zien. Ik durf mezelf super kwetsbaar op te stellen. Ik durf te laten zien wat ik ECHT denk, wat er ECHT voor nodig is en dat voelt extreem kwetsbaar. Maar ik doe het TOCH, want ik ben 1000% gecommitteerd aan het resultaat, zowel aan mijn resultaat als aan het resultaat van mijn klanten.
Ik geef mezelf bloot ook al hebben de mensen die dicht bij me staan soms super veel oordelen en zijn ze niet bang om die te uiten.
IEDERE keer als ik iets tegen kom dat me pijn doet, stem ik opnieuw af en vind ik een manier om door te gaan.   En hoe sneller ik dat doe, hoe sneller ik me kan richten op wat ECHT belangrijk is.
Ik neem acties die totaal zijn afgestemd op wat creatie (God, het Universum, mijn hogere zelf hoe je het ook wil noemen) door mij heen geboren wil laten worden. En soms begrijp ik nergens iets van, maar ik voel dat ik bepaalde dingen moet doen en dan luister ik naar mijn “werkgever” naar God dus. En hij stelt me nooit teleur.
Ik affirmeer, visualiseer en schrijf mijn realiteit. Iedere dag. Ik kan mezelf zien als een grote, wereldberoemde Meester Manifestator voordat anderen het zien. En ja, dat voelt MEGA raar. Het zou voer zijn waar psychologen het etiketje “grootsheidswaanzin” of iets dergelijks op plakken, maar dat interesseert me geen REET. Want DIT is het werk dat er voor nodig is en ik ben bereid het werk te doen en me oncomfortabel te voelen net zolang tot dat ik er ben, dus: VOOR DE REST VAN MIJN LEVEN.

4. Dit is wie ik BEN voor de rest van mijn leven.
En dan kom ik automatisch bij het volgende punt: DIT is wie ik BEN.
Ik speel geen rol.
Ik doe me niet anders voor om klanten te krijgen of om succesvol te zijn. Ik ben 100% helemaal mezelf.
Ik ben de waarde daarin daarin gaan zien en ik ben gaan zien wat er voor nodig is om mezelf toestemming te geven om het gewoon zo simpel te maken.
Dit is wie ik BEN: actief, een mega krachtige creator, vol met energie, die de wereld wil veroveren.
Ik geef mezelf juist toestemming om al die dingen ten volste te zijn.
AL die jaren waarin ik me kleiner heb gehouden en me heb verstopt zijn voorgoed voltooid verleden tijd. KLAAR er mee. NO MORE.
Ik ben sterk, krachtig en ik hou er van om de waarheid te vertellen over wat er nodig is om een EPIC realiteit te creëren.
En daarbij hoef ik me niet in te houden om mensen niet voor het hoofd te stoten of omdat ik anders weerstand krijg. Laat de weerstand maar komen. Ik ben er niet bang voor. Ik stem me af op wat ik WEL wil, ik neem geïnspireerde actie en ik breek binnen NO TIME dwars door alle blokkades in zodat ik WEER groei.
Ik hou er van om zo te leven.
Ik hou er van dat ik mezelf hier eindelijk toestemming voor kan geven.
Ik hou er van dat ik er heel hard om kan lachen als mensen denken dat ze “normaal” moeten doen of dat ik “normaal” moet doen. Wat the FUCK is dat? Dat is toch geen leven?

En dat beest dat ik los heb gelaten, dat al die tijd al in me zat maar nog verstopt was, is magnetisch voor mensen. Want dat is een van de dingen die we allemaal willen.
Natuurlijk niet precies op mijn manier, maar op JOUW manier.

Dus; heb jij ook grote dromen: zet je intenties en geef never nooit niet op.
Het leven brengt je dingen nooit precies op de manier waarop je het verwacht, maar het brengt je altijd wat precies goed is voor jou om een volgende stap te kunnen nemen en in jouw volste potentie te groeien.
En als je daar compleet en volledig op kan vertrouwen, dan zul je zien dat op een dag de dingen praktisch vanzelf gaan omdat je ZO VEEL momentum hebt opgebouwd. Je bent ZO krachtig geworden als creator dat je alles kan creëren waar je naar verlangt.

Ik hoop je daar nog HEEL lang mee te helpen lieve co-creator. De beste plek om dat samen met mij te doen is mijn Geld is liefde Community. Ik bied AL mijn online programma’s aan, wekelijkse coachingscalls en toegang tot een fantastische groep krachtige creators. Ik hoop je daar te zien lieve co-creator! HIER kun je alles lezen over de Geld is Liefde Community.