He lieve co-creator

Geld is Liefde Mastery – Manifesteer Moeiteloos geld met jouw (online en ofline) Missie-Imperium.

Dit was dus mijn makkelijkste lancering ooit. Ik heb 2 keer melding gemaakt van dit programma en ik heb tientallen mails in mijn mailbox gekregen van mensen die mee wilden doen.
Het is grappig want ik moest denken aan toen ik net begon 2 jaar geleden. Toen lanceerde ik mijn cursus
Ik heb echt veel energie gestoken in die lancering en uiteindelijk hebben zich 4 mensen aangemeld. Ik heb daar dus totaal 300 euro mee verdiend.
Met dit programma verdien ik (nog geen 2 jaar later!) ongeveer 100 keer zo veel.
Wonderlijk he?

En JA: ik ga weer 100% open met je zijn. Ik ga weer 100% eerlijk met je zijn en ALLES met je delen wat ik hiervan geleerd heb.
Ik ga precies met je delen hoe het komt dat ik nog geen 2 jaar later 100x meer met een lancering verdien dan toen ik 2 jaar geleden voor de aller eerste keer lanceerde.

1. Afstemmen en Mindset zijn de basis van alle creatie.

IEDERE dag stem ik af.
IEDERE dag werk ik eigenlijk UREN lang aan mijn mindset.
Er is geen enkele strategie die succes heeft als je niet 1000% geloofd dat deze succesvol kan zijn.
Afstemmen gaat niet vanzelf. Je moet er tijd en moeite in stoppen. Het DOMSTE wat je kan doen is denken dat je “geen tijd” hebt om af te stemmen of nog erger: Denken dat er omstandigheden (en hiermee bedoel ik problemen!) in je leven zijn die belangrijk genoeg zijn om je volledige aandacht aan te geven.
Tuurlijk, als je daar meer van wil creëren: BE MY GUEST. Als je echter een andere werkelijkheid wil creëren. Moet je AFSTEMMEN.
Omring jezelf met positieve mensen die in je geloven.
Luister uren per dag naar inspirerend materiaal.
Leer van degene die al zijn waar jij wil komen.
Sluit je aan bij mijn Mastermind om al die dingen te krijgen!

Kortom: Stem af op wat je wil bereiken en laat je niet leiden door de energie die je omlaag wil trekken.
Een voorbeeld: Er zit al heel lang een klein stemmetje in me die geloofd dat ik ben geboren voor grootsheid maar het merendeel van de mensen blijven liever binnen hun veilige en ANGSTIGE zelfopgelegde grenzen en zullen er alles aan doen om mij (en jou ook!!!) daar OOK te houden.
“Neem geen risico’s.” zeggen ze.
“Wees super zuinig op je geld want op een dag is het weg als je niet oplet.”
Je mag niet dit, dat, zus of zo want …. angst, problemen, angst, problemen.
BULLSHIT!
Wij zijn super krachtig.
We kunnen alles creëren wat we willen.
Onze verlangens zijn er niet voor niets en door je te laten leiden door angst en CONSTANT te handelen vanuit schaarste kun je ziek worden. Letterlijk ziek!

Afstemmen, afstemmen, afstemmen dus en mindset werk. UREN per dag.
Uren? Ja, uren. Zonder overdrijven. Wat is het alternatief? TV kijken?

Afstemmen is de basis en dan komt strategie.

2. Strategie moet compleet en volledig passen bij wie jij bent en moet 100% goed voelen.

Toen ik net begon met mijn (online) business, wist ik natuurlijk nog helemaal niets.
Ik wist niets van ondernemen. Ik wist niets van marketing en ik wist niets van strategie.
En toen ik net begon dacht ik dat strategie super belangrijk was. En dat is ten dele ook waar, maar als de juiste mindset er niet achter zit en als je niet 100% geloofd in een bepaalde strategie, dan werkt hij niet voor je.
ALLES is energie.
Mensen kopen je energie.
Het heeft GEEN zin om alle “regeltjes” te volgen en je business in een box te creëren, als jouw unieke, bijzondere, totaal eigen, sprankelende energie er niet achter zit.
EN ik kwam er achter dat ik helemaal geen business in een box wilde bouwen. Ik wilde niet mijn bedrijf ontwerpen zoals iedereen dat doet.
Ik WILDE niet uren bezig zijn met de (voor mij) “onbelangrijke” dingen.
Ik wil content creëren.
Ik wil mensen helpen.
Ik wil schrijven.
Ik wil er ZIJN voor mensen.
Ik wil MEZELF zijn.
Ik wil mooie producten en diensten creëren die ECHT een verschil maken voor mensen.
Ik wil UREN per dag aan mijn mindset besteden zodat ik de ALLER beste coach kan zijn voor mijn klanten.
DAAR wil ik mijn tijd aan besteden.
En dat doe ik.
En ja, tuurlijk gebruik ik strategie. Ik gebruik de meest doeltreffende en snelle strategie. Ik gebruik ENERGIE als strategie.
Zelfvertrouwen, liefde, passie en een verschrikkelijk grote drive om mijn zielsdoel te leven en alles te leren over hoe we onze realiteit creëren EN dat aan zo veel mogelijk andere mensen te leren. DAT is mijn beste strategie OOIT.

3. Als je goed bent afgestemd, komt de JUISTE actie vanzelf.

Als actie niet niet komt, of als resultaat niet komt, dan ben je niet goed afgestemd. Simpel.
Dus, als het niet min of meer vanzelf lijkt te gaan, ga dan eerst afstemmen.
Schrijf iedere dag script. Schrijf steeds nieuwe scripts. Ga in jezelf geloven. Ga in je waarde geloven. Ga leren hoe creatie werkt en hoe je op de meest krachtige manier kan afstemmen. Geloof me, als je dat gaat doen, dan ervaar je shift, na shift, na shift (zie ik namelijk iedere dag bij mijn klanten in mijn Mastermind)
Ik weet nog hoeveel moeite ik in het begin moest doen om blogs te schrijven. Nu lijken ze wel vanzelf te komen. Mijn vingers vliegen over het toetsenbord. Natuurlijk is dat een deel oefening en ervaring, maar het andere deel is afstemming.
Ik stem iedere dag af op wat voor shifts ik wil realiseren met en voor mijn klanten.
Ik schrijf op wat ik wil dat ze denken, voelen en ervaren als ze mijn blogs lezen.
Ik schrijf op hoe ik me wil voelen.
En als ik het VOEL dan ga ik pas schrijven.

4. Mensen gaan iets van je kopen als ze iets VOELEN.

Als je saai bent, als je niet zegt wat je werkelijk wil zeggen of als jouw werk op dat van iedereen lijkt, waarom zouden mensen je werk dan kopen?
JIJ moet ze een goede reden geven om je werk te kopen.
Ja, eigenlijk moet je een soort van bewijzen dat je het waard bent. En nu weet ik dat er een heleboel mensen zijn wiens nekharen recht overeind gaan staan als ik dit schrijf, want we zijn toch allemaal waardevol. Tuurlijk! Maar als ik mijn geld in jou investeer, dan wil ik RESULTAAT. Jij kan mij helpen als jouw energie hoger is dan die van mij. (Niet BETER, maar hoger.) En dus hoe hoger je energie, hoe meer mensen je kan helpen.
Als je energie plat is, als je de hele dag loopt te zuchten of te klagen (oh arme, ik waarom komen de klanten niet?) of als je jouw volledige plek niet inneemt, dan komen de mensen dus niet. Waarom zouden ze? JIJ hebt die plek nog niet ingenomen. JIJ straalt nog geen succes en overvloed uit. Jij straalt nog niet zoals je kan stralen. Pas als je dat doet, word je magnetisch voor mensen en DAN willen ze bij je in de buurt zijn.
Je WIL geen klanten die iets van je kopen om de verkeerde redenen. Je wil klanten die niet kunnen wachten om met je samen te werken, om bij je in de buurt te zijn, om jouw heerlijke, grenzeloze, passievolle, liefdevolle energie te voelen.

5. Je bent al goed genoeg om NU succesvol te zijn.

En het mooie is dus, als je het zo bekijkt, dat het innerlijk werk het belangrijkste is voor succes. En terwijl jij aan je website werkt, je diensten perfectioneert, die video 4 keer opnieuw opneemt omdat hij net niet goed genoeg is, 3 dagen over een blog doet en hele dagen achter de schermen bezig bent, ben je GEEN GELD AAN HET VERDIENEN, omdat je niets VERKOOPT.
Je bent je aan het “voorbereiden,” je bent je bedrijf “op aan het zetten.”
Terwijl wat je moet doen is je (toekomstige) klanten helpen en verkopen en je “tribe” opbouwen.
Je product IS al goed genoeg.
JIJ BENT al goed genoeg.
Mijn cursus zelfliefde die ik 2 jaar geleden bij de lancering wel 3 hele keren verkocht, wordt inmiddels door honderden mensen gevolgd. Ik krijg NOG STEEDS complimentjes over die cursus. Hij WAS altijd al goed genoeg.
Ik hoefde hem niet 2 keer opnieuw door te lezen en kleine stukjes hier en daar aan te passen.
Ik hoefde geen mooie visual te maken (wat ik ook niet kon en die ik dus nooit gebruikt heb)
Ik hoefde alleen maar de waarde ervan te gaan zien en hem te gaan VERKOPEN.
En je hebt ALTIJD een product of dienst die je kan verkopen, al ben je het zelf. En doe dat, dag in en dag uit.

6. Verkopen is geen scheldwoord.

Dat is een van de andere belangrijke lessen die ik heb geleerd. Ik moest namelijk helemaal NIETS van marketing hebben in het begin. Ik dacht dat ik wel zonder zou kunnen. Ik dacht dat de mensen “vanzelf” wel zouden komen. Als jij dat ook denkt: succes daarmee!
Ik heb het volgende mogen leren: Ik heb een super grote visie. Ik heb een visie waarin iedereen op deze wereld in complete afstemming leeft met zijn of haar persoonlijke waarheid. Als we dat allemaal zouden doen, kun je je voorstellen hoe prachtig de wereld dan is?
Ik heb een visie dat iedereen op aarde leeft vanuit complete overvloed, met een 100% overvloedmindset.
En daar help ik mensen mee met mijn werk. Dag in, dag uit (Letterlijk 365 dagen per jaar!!!)
En het is mijn PLICHT om er voor te zorgen dat mijn werk mensen bereikt.
Ja, het is soms moeilijk en oncomfortabel, maar je mag jezelf niet toestaan om te handelen vanuit dat soort egoïstische redenen.
Als jij iets geweldigs te bieden hebt, waarom zou je er dan niet alles aan doen om er voor te zorgen dat je mensen er mee kan helpen? Noem eens een goede reden?

7. Oh en geld is ook geen scheldwoord.

Net als verkopen zijn geld en rijkdom ook geen scheldwoord.
Ik HOU van geld en ik kom er nu ronduit voor uit.
Ik heb geen zin meer om het te ontkennen.
Ik hou van wat geld me brengt: het nodigt me altijd uit om voorbij mijn comfortzone te gaan.
Het helpt me om mezelf totaal en volledig goed te vinden zoals ik ben.
Het helpt me om mijn volledige ruimte in te nemen hier op aarde.
Het helpt me om mezelf ALLES te gunnen!
Kortom: geld helpt me om blokkade na blokkade te doorbreken zodat ik kan groeien en groeien. Ik leer super veel over creatie door het manifesteren van geld. EN het geeft me ook nog eens de kans om gave dingen te doen. Tuurlijk: al het overduidelijke: auto, huis bla bla. Maar ook kan ik mijn broertje geld geven, ik kan mijn moeder mee uit eten nemen.
Ik kan mijn assistent betalen (en zij is super gelukkig met haar werk)
Ik kan mijn vrienden trakteren. Ik kan royaal zijn met fooien. Ik kan GEVEN. En daarmee heb ik nog VELE grotere plannen om een ECHT verschil te maken.
Nu wil ik wel even zeggen, dat je niet pas kan geven als je geld HEBT, want dat is de omgekeerde wereld, maar ik kan steeds meer en meer en meer geven. En het grappige is: hoe meer ik geef, hoe meer ik ontvang!
Dank U Universum 🙂

Ik ben benieuwd wat ik trigger bij je met deze blog en of het weerstand bij je oproept 🙂

En dat is gelijk nog een punt:

8. Weerstand is niet erg.

Weerstand helpt je groeien, daagt je uit. Laat zien wat er nog mogelijk is. Vraagt aan je om hele nieuwe ruimtes in te nemen.
Ik weet dat je er mee kan dealen, dus ik daag je graag een beetje uit om de dingen op een andere manier te gaan bekijken. Anders blijf je PRECIES waar je nu bent, en dat is neem ik aan ook niet wat je wil toch?

En eens even kijken, wat wil ik nog meer met je delen over deze lancering?

9. Nog iets meer over marketing.

Want het is ZO super belangrijk om te weten wat mensen raakt.
Wat willen jouw klanten ECHT?
Jij hebt deze mail geopend omdat je benieuwd was naar mijn succesvolle lancering omdat je wellicht zelf ook iets wil lanceren, of daar op dit moment mee bezig bent.
Maar waar gaat deze blog werkelijk over? Waar help ik jou werkelijk mee?
Energie, creatie, liefde, weerstand en mindset. Maar als ik dat in de titel had gezet, had het je niet geraakt. Want daar ben jij op dit moment niet mee bezig.
En dat is dus super belangrijk om te weten en heel veel mensen hebben hier heel veel weerstand tegen. Want het lijkt zo banaal om het over die dingen te hebben, terwijl jij als expert weet dat het daar niet over gaat. Dat kan wel zo zijn, maar daar is jouw klant WEL mee bezig. En als JIJ hem of haar niet helpt, dan staat jouw collega te trappelen om met die klant aan de slag te gaan.
Mijn mentor Kat zegt dan altijd: “Get of your high horse and meet people where they are at.“
Tuurlijk, je hebt veel geleerd. Jij weet waar het WERKELIJK over gaat, maar jouw klant staat nog aan het begin van dat proces dus zul je ze tegemoet moeten komen. Je zal even aan de jij van 2 jaar geleden moeten denken en jezelf afvragen waar je toen was. Wat triggerde jou toen? Waardoor ging je iets wel of niet kopen? En gebruik DAT in je marketing.
Kijk als je blogs schrijft, of op een andere manier communiceert met je klant, hoef je je niet in te houden. Dat doe ik ook niet. Ik spreek mijn VOLLEDIGE waarheid. Maar in je marketing, moet je mensen tegemoet komen. Je moet hun verlangens of hun problemen benoemen. DAAR gaat het om, niet om het proces of het stappenplan of wat dan ook.

bigstock_Pink_flamingos_70049968__1441546242_66078

10. Geef super veel waarde.

Mensen kennen mij meestal al goed voordat ze mijn klant worden. Ik geef super veel gratis waarde weg. Als je nooit iets van me zou kopen, zou je maanden en maanden bezig zijn met al mijn gratis content door te werken en te implementeren en zelfs daarmee zou je MEGA grote shifts kunnen bereiken.
In anderhalf jaar heb ik in ieder geval dit gratis weggeven:
Een gratis E-Course: De sleutels tot bewuste creatie.
De gratis Geld is Liefde Toolkit.
Geld is Liefde interviews en andere interviews.
Boost je Bliss Interviews.
Maandelijkse Webinars.
Wekelijkse Livestreams.
Begeleiding in de FB groep.
200 blogs.
Meerdere gratis E-Boeken.
Podcasts.
You tube filmpjes.
Periscope uitzendingen.
Gratis bijeenkomsten.
Meer dan 100 gratis coachinggesprekken.
Gratis memberships op mijn Mastermind (doe ik nu niet meer!)
Gratis cursussen.
Weggeefacties.
En dan vergeet ik vast nog een hoop!

En zelfs bij mijn betaalde programma’s geef ik altijd super veel waarde.
En ALS ik een blog schrijf, zoals deze, zit er OOK super veel waarde in.
Kortom: ik zorg er gewoon voor dat wat ik geef waardevol is.
En dat kan ik doen door waarde in mezelf te investeren.
Ik investeer iedere maand duizenden euro’s aan coaching en online programma’s (Ik heb 2 weken geleden een GRATIS audio opgenomen van 45 minuten waarin ik precies deel wat ik in mezelf en mijn bedrijf geïnvesteerd heb de afgelopen 18 maanden, je vindt hem bij de blogs op mijn website)

11. En dan de laatste: Ik weet precies wie mijn ideale klant is en ik praat rechtstreeks tegen mijn ideale klant.

Dus mensen voelen gelijk dat ik degene ben die ze kan helpen, of ze schrijven zich direct uit van mijn lijst omdat ze me niet voelen. Ze vinden me vaak “te veel.”
Dat is OK. Ik KAN de mensen niet helpen die “rustig aan willen doen.” Ik wil GROOTSHEID bereiken en mijn ideale klant ook en dat kan uiteindelijk maar op een manier: door de grootsheid in jezelf te vinden en te uiten en alles van jezelf te geven aan het leven zodat het leven alles aan jou kan geven.
Als ik tegen MIJN mensen praat, dan hou ik niets in, want ze houden van me PRECIES zoals ik ben.

EN al die dingen, als die 11 tips zorgen er voor dat ik iedere dag aan mijn (online en offline) imperium kan werken, EN daar dus super succesvol in ben.
Ahhhh en dan te bedenken dat ik nog maar NET begonnen ben 🙂 Dat ik nog geen 2 jaar bezig ben met mijn bedrijf. Kun je je voorstellen wat er mogelijk is? 

EN natuurlijk ga ik je hier een aanbod doen. Want WAAROM niet?
In mijn (online) programma: Geld is Liefde Mastery – Manifesteer Moeiteloos geld met jouw (online en ofline) Missie-Imperium.

Ben jij de meest krachtige creator die je kent?
Ben jij een Revolutionaire leider?
Ben jij een leider van deze nieuwe tijd?
Ben jij een missie ondernemer die haar of zijn boodschap met een heel groot publiek moet en wil delen?
Dan kan dit programma interessant voor je zijn:

In 8 weken tijd gaan we intensief samen te werken om geldmastery te bereiken en jouw Imperium op te bouwen.

Dit is HET programma voor jou als je:

Jouw (online en offline) imperium op wil bouwen.
Jouw WARE tribe op wil bouwen. Mensen die super gek op je zijn en zonder nadenken je diensten en producten kopen.
Jouw aanbod in elkaar wil zetten zodat het super goed voelt.
Wil intappen op de WARE energie van geld en het zonder verontschuldigen je leven in wil laten stromen.
Geld wil verdienen door totaal en helemaal jezelf te zijn en je WARE zelf en je WARE boodschap wil delen.
Je meer strategie, houvast en automatisering in je bedrijf wil maar TOCH helemaal vanuit afstemming op de Bron van alle creatie, krachtig co-creëren met het Universum en optimaal intappen op de Wet van Aantrekkingskracht.
Je jouw droomleven, jouw droomonderneming en jouw geld letterlijk naar je toe wil magnetiseren.

IEDEREEN heeft tegenwoordig een online programma. Ik ben op zoek naar de creators die een online IMPERIUM willen bouwen. Die er klaar voor zijn om ALLES van zichzelf te ontvangen en ALLES van zichzelf te geven. Dat is DE enige manier om jezelf te onderscheiden en DE sleutel tot succes.
Ben je er klaar mee om jezelf in te houden?
Ben je er klaar voor om jezelf klein te houden?
Ben je er klaar voor om EINDELIJK de zelfverzekerde en succesvolle missie-ondernemer te worden waarvan je diep van binnen al weet dat je die bent?