He Lieve co-creator

Naar aanleiding van de audio die ik afgelopen weekend heb opgenomen waarin ik PRECIES heb gedeeld met je wat ik heb geïnvesteerd en wat me dat heeft opgeleverd, kreeg ik een vraag van iemand: “Zijn er nog meer dingen die je hebt gedaan om die grote sprongen te kunnen nemen?”
En ja, uiteraard zijn er andere dingen.
Ik had zelfs 2 maanden geleden een lijstje gemaakt van de dingen die ik had gedaan en in de facebookgroep van mijn Geld is Liefde Community geplaatst.
Hieronder plaats ik dat lijstje en deel ik waarom ik dat lijstje had opgesteld.
Ik ben benieuwd welke inspiratie je er uit haalt en welke dingen jij nog niet doet, maar wel WIL gaan doen.
Als je een aantal van die punten aanpakt gaat dat gegarandeerd impact hebben op jouw succes en het verschil dat je voor je klanten kan maken.

PS: heb je de audio nog niet kunnen beluisteren. Doe dat dan HIER

Hij duurt ongeveer 45 minuten.

En dit is dan het bericht zoals ik het in de Facebookgroep had geplaatst:

Ik doe mee aan een online programma waarin de opdracht was om te kijken wat je anders had gedaan in je betere maanden, dan in je minder goede maanden. Het idee er achter is om consequent de dingen te gaan doen die je deed in je goede maanden, om je “slechte” maanden, je goede maanden te maken (snap ie?) Waardoor je goede maanden ook automatisch weer beter worden. Er zit ook een stuk psychologie achter, want je mag dus niet je best doen om meer te verdienen, je gaat alleen je best doen om die acties die je in je goede maanden deed, standaard te gaan doen.
Anyways: het is volgens mij een super leerzaam lijstje geworden. Doe er je voordeel mee en een tip om zelf eens te kijken hoe zo’n lijstje voor jou er uit ziet.

Ok, dus wat heb ik gedaan in mijn goede maanden, die ik niet (of veel minder) heb gedaan in mijn minder goede maanden:


IEDERE dag afstemmen en vaak meerdere keren per dag. NOG meer mindset werk.
IEDERE dag mijn inkomsten tracken en bijhouden en aan mijn geldmindset werken. (In de Geld is Liefde Community deel ik PRECIES hoe ik dit doe.)
Meer Webinars gaan geven.
Goede prijzen gaan vragen die mijn waarde vertegenwoordigen.
Veel meer mensen die ik persoonlijk spreek, hebben zich aangemeld voor coaching of een ander programma (zonder ze over te halen! Maar door veel waarde te bieden en de regel te hanteren: het is een HELL Yeah of een nee en die kans vergroot je al door ze een vragenlijst van te voren in te laten vullen.)
Veel meer intensiteit in mijn werk gestopt.
Veel meer intensiteit in mijn marketing gestopt. Marketing echt leuk gaan vinden, niet bang zijn om dingetjes uit te proberen en te falen of weerstanden te ervaren.
Veel meer geïnvesteerd in coaching (zo veel dat het echt voelde als een hele grote stretch met gedachten als: “Help als ik dit geld maar kan manifesteren deze maand,” wat natuurlijk altijd weer lukt.)
Waar mogelijk ben ik wat ik investeerde in coaching en online programma’s in een keer gaan betalen omdat mijn rijke zelf dat ook zou doen.
Ik ben mijn rekeningen “vooruit” gaan betalen. Zodra ik ergens geld voor had, betaalde ik het. Ik heb zelfs de laatste rekening van mijn coach 2 weken eerder gevraagd om hem alvast te kunnen betalen, zodra ik het geld had.
Ik heb meer uren gewerkt, maar nog steeds vanuit flow, maar omdat ik totaal gecommitteerd ben aan mijn visie en de uitkomst.
Ik ben VEEL duidelijker gaan communiceren hoe ik over dingen denk en wat ik voor mensen kan betekenen en WIE ik wil helpen.
Ik ben interviews gaan doen (Geld is Liefde interviews en Boost je Bliss interviews)
Veel meer mijn waarde gaan zien en uit gaan stralen.
Ik ben veel meer gaan investeren. Bv in goed ruimtes (in het NH hotel) en in een goed webinarsysteem
Ik ben alleen maar (gratis) kennismakingsgesprekken gaan voeren met mensen die ECHT oprecht interesse hebben om met mij samen te werken. Geen “gewone” gratis sessies meer dus. (NB: Mensen die bij mij “zomaar” gratis gesprekken hebben gehad, hebben zelden geïnvesteerd in een betaald traject)
Ik ben nog meer iedereen direct terug gaan mailen en mensen persoonlijk helpen via FB en FB berichten.
Ik heb een VA (virtual assistent) ingehuurd
Ik heb ook voor andere dingen mensen ingehuurd (design, editten, cameravrouw voor Bentinho interview, VA voor Geld is Liefde lancering, hulp in de huishouding.)
Ik ben consequent en nog serieuzer en met meer detail mijn inkomsten gaan tracken en mijn wensen op gaan schrijven.
Ik ben NOG meer waarde gaan bieden, zowel betaald als niet betaald (Gratis cursussen, interviews, Boost je Bliss, webinars etc.)
Ik heb meer geld uitgegeven aan FB advertenties voor mijn weggevers (100 tot 300 euro per maand.)
Ik ben nee gaan zeggen tegen de klanten die ik niet wil helpen omdat ik de drive en motivatie bij ze mis (zelfs tegen iemand die concreet al ja had gezegd) uiteindelijk zodat ik ja kan zeggen tegen de ECHT coole klanten die net als ik voor groots willen gaan en ECHT een SUPER GROOT verschil maken maken in hun eigen leven en in dat van anderen.
Ik heb meer coaching aangeboden (1 op 1 en groepscoaching)
Ik ben veel meer samen gaan werken met mensen om gebruik te maken van elkaars expertise en bereik (zonder ook maar 1% angst voor concurrentie, want dat bestaat niet)
Ik ben andere mensen gaan promoten via mijn e-mail lijst en zij mij.
Ik heb over het algemeen meer aandacht besteed aan de groei van mijn lijst (d.m.v. weggevers, bv de interviewseries en webinars)
Ik heb de Sleutels Masterclasses en Manifestatie Intensive gedaan (Hierdoor kregen mensen een kans om me op een meer laagdrempelige manier te leren kennen)

Wat heb ik wel gedaan in mijn minder goede maanden, waar ik mee ben opgehouden:
Veel gesprekken met mensen gehad die geen vervolgtraject bij me hebben afgenomen.
Geen vervolg aanbod gedaan bij workshops.
Mensen gratis gecoacht.
Veel 1 op 1 tijd gegeven bij workshops als bonus.

Ik ben SUPER benieuwd hoe jouw lijstje er uit ziet of gaat zien 🙂

PS: Klaar voor super grote sprongen?

Wil je ook MEER creëren? Start dan vandaag nog met mijn High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie Coachings programma. Lees er HIER alles over.