He lieve co-creator,

Vrijdag middag 28 mei heb ik een online workshop gegeven over geld manifesteren.
Ik heb daarin de 11 sleutels gedeeld die er bij mij voor hebben gezorgd dat ik in een jaar mijn inkomsten heb vertienvoudigd.
En ik WEET nu al dat het precies DEZE sleutels zijn die mij ook weer naar het volgende niveau gaan brengen.

Aan de ene kant voelt het nog steeds super raar om zo vaak over geld te praten. Ik weet dat dat heel erg on-Nederlands is. Ik weet dat er veel mensen zijn die dit lezen en denken: “Wat een opschepper. Geld is niet belangrijk en we hoeven het er niet over te hebben. Geld maakt echt niet gelukkig.”
Maar dat is denk ik JUIST een van de redenen dat ik dat doe. Want AL die weerstand die op geld ligt, maakt dat geld vaak een probleem is voor mensen.
En hoe zonde is het wel niet als je veel van je kostbare en waardevolle tijd en energie moet besteden aan de zorgen die er kunnen zijn over geld.
Van rekening naar rekening leven, van nieuwe klant naar nieuwe klant, van bedrag naar bedrag. Niet ECHT het leven kunnen leiden waar je voor geboren bent.
Terwijl we bezig willen zijn met echt LEVEN en de wereld ten goede veranderen.

En dus wijzen we geld vaak af.
We wijzen onze vinger naar geld en zeggen: “Stom geld, jij bent de oorzaak van ons probleem.”
En dan zouden we het liefst willen dat het er niet was en er voor weg lopen.
Maar dat is helaas niet de realiteit waarin we leven.
We hebben geld nodig om onze vaste lasten te betalen, om in onszelf te investeren EN om het leven te leiden waar we naar verlangen.

Het is dus een stuk slimmer om te leren hoe geld ECHT werkt.
Dan kun je het gewoon manifesteren in je leven en ben je klaar.

En ja, ik zie het dus als een van mijn persoonlijke missies om jou daar mee te helpen.
En dat heb ik dus in de Geld Mindset workshop ook gedaan.

Daarin heb ik de Sleutels gedeeld die er bij mij voor hebben gezorgd dat ik dit jaar mijn inkomsten vertienvoudigd heb.

Sleutel 1: Leer ontdekken wat je ECHT denkt over geld.

Jouw gedachten en overtuigingen, jouw mindset, bepaald jouw realiteit. Het is dus super belangrijk wat je ECHT denkt over geld. Je moet je blokkades leren herkennen en leren hoe je ze omdraait zodat ze niet meer tussen jou en je geld instaan.

Sleutel 2: Neem 100% verantwoordelijkheid over jouw geldmindset

Je kan alleen maar geld in je leven manifesteren als jij er voor kiest om de BAAS te worden over geld. Jij KAN de controle nemen over geld, in plaats van dat geld de controle heeft over jou. Uiteraard leer ik je hoe je dat doet in deze workshop.

Sleutel 3: Hou je inkomsten bij en je gelddoelen

Dit is DE meest krachtige geldmanifestatie techniek die er is. Je neemt hierdoor complete verantwoordelijkheid en je leert om jouw geldstroom te richten.
Ik laat je in deze workshop PRECIES zien hoe ik mijn inkomsten bijhoud en hoe ik afstem op het volgende niveau. Ik deel mijn scherm met je en laat je letterlijk mijn inkomsten tracking sheet zien, MET cijfers, hoe mijn inkomen exact is opgebouwd, welke diensten en producten ik aanbied en hoeveel geld ik daarmee verdien, welke persoonlijke doelen ik mezelf heb gesteld en hoe ik die doelen haal.
Ik heb 2 jaar aan dit systeem gewerkt en ik heb geleerd om dit op deze manier te doen van mijn mentor die meer dan een miljoen euro per jaar verdient, OOK dankzij dit systeem.
En ik laat je ook zien welke systemen ik hiervoor gebruikte en waarom dat die niet zo krachtig werkten.
EN ik geef je ook nog eens een kopie van de Tracking Sheet die ik gebruik voor mijn droominkomen zodat je er zelf mee aan de slag kan gaan.

audio mijn wen naar online succes (1)

Sleutel 4: Jij KAN geld creëren.

Als je eens wist hoe krachtig je werkelijk bent en waar je wel niet toe in staat bent, dan zou je leven er compleet anders uit zien. Hoe zou het voor je zijn als je alles kan creëren in je leven waar je naar verlangt. Je KAN dit ook en ik leer je hoe!

Sleutel 5: Neem een beslissing om geld binnen te laten.

Het klinkt misschien simplistisch maar of er geld binnen komt ja of nee, dat komt feitelijk neer op een beslissing. Het probleem is echter dat de meeste mensen die beslissing niet nemen en WACHTEN totdat geld op een of andere magische manier hun leven binnen komt.
En tuurlijk, dat kan, ik geloof OOK in wonderen. Maar je kan er ook zelf voor gaan zorgen. Ik deel tips met je welke mindset daar voor nodig is.

Sleutel 6: Alles is mindset.

Omdat jouw gevoelens en jouw gedachten jouw realiteit creëren is mindset werk het belangrijkste werk dat je kan doen, dag in en dag uit. DAAROM heb ik ook deze workshop gegeven en daarom bied ik ook gratis een afstemdagboek aan bij mijn gratis cursus: de Sleutels tot Bewuste Creatie. Zodat je iedere dag kan afstemmen op de overvloed die beschikbaar is voor jou.

Sleutel 7: co-creëer met het Universum.

Je hoeft het niet alleen te doen, dat is het goede nieuws. Er staat een heel Universum aan onzichtbare krachten voor je klaar om samen met jou die stappen te nemen.
Je kan alles vragen aan het Universum wat je maar wil.

Sleutel 8: Dingen kunnen van het ene op het andere moment veranderen.

Ja, zo snel kan het gaan. Er is alleen maar een INTERNE shift voor nodig om je hele realiteit te kunnen veranderen. Ik laat je in deze workshop nadenken (en ik laat je praktische opdrachten maken) om jou te helpen om die shift te weeg te brengen.

Sleutel 9: Is geld creëren een MUST voor je?

Voor sommige mensen is geld totaal niet belangrijk. En dat is logisch want er kan veel weerstand zitten op geld. Maar je hebt een relatie met geld, net als met al het andere in je leven. En mijn vraag aan jou: blijft jouw geliefde bij je als je hem of haar geen aandacht geeft en eigenlijk alleem maar boos op hem bent of zwaar teleurgesteld? Nope. Dan nemen ze ook afstand van jou. En dat werkt dus met geld precies hetzelfde. Ik leer je op een hele andere manier naar je relatie met geld te kijken.

Sleutel 10: Geld is niets meer dan energie.

We doen vaak ZO moeilijk over geld, maar het is niets meer dan energie. Geld is een spel. En je kan er voor kiezen om te leren om het spel te spelen of niet. En begrijp me niet verkeerd: ALLES is goed. Ik heb geen oordeel over de keuzes die je maakt. Sommige mensen willen het spel niet leren spelen en dat is 100% ok. Ik heb het in mijn blogs tegen de mensen die dat verlangen wel hebben. Ik heb het tegen de mensen die diep in hun hart voelen dat ze geen slechter mens worden als ze geld hebben maar dat dat hun juist in staat stelt om een veel mooier leven te creëren voor zichzelf en de mensen om hun heen.

Sleutel 11: Rijk zijn vraagt om dagelijks afstemmen en actie nemen.

Geld creëren is een kwestie van dagelijks afstemmen en dagelijkse keuzes maken vanuit overvloed. Wat zou je doen als je een miljoen euro zou hebben? Welke beslissingen zou je dan nemen en wat is er voor nodig om DIE beslissingen NU al te nemen?

Dat (en nog VEEL meer!) is allemaal aan bod gekomen in de Geld Mindset Workshop.