He Lieve co-creator

Vaak denken mensen dat het belangrijk is om alleen maar positief te zijn om de Wet van Aantrekkingskracht goed te laten werken. Maar dat is Bullshit!

We kunnen ook krachtige creators zijn als we verdrietig zijn, boos zijn of gefrustreerd zijn. JUIST die emoties helpen ons met onze creatiekracht.

Eigenlijk is de Wet van Aantrekkingskracht heel simpel: Vraag en het wordt gegeven.

Maar als er dan een blokkade zit die tussen jouw verlangen en de creatie zit, dan manifesteert je verlangen zich niet.

Dat KAN niet want er zit iets in jou die gelooft dat het niet mogelijk is.

En dus is het zaak om er ZO snel mogelijk achter te komen wat die blokkade dan is EN om hem om te gaan draaien.

Hoe ik tot de kern van een blokkade kom, laat ik je hieronder zien.

Ik deel hier een EXACT stuk uit mijn persoonlijke dagboek. Ik heb in de Facebookgroep ZO veel reacties gehad van mensen die dit EXTREEM waardevol vonden, dus ik heb besloten om het ook met jou te delen.

Ik hoop dat je er veel waardevolle dingen uit haalt en zelf aan de slag gaat om jouw blokkades om te buigen zodat je al het moois in je leven kan manifesteren waar je naar verlangt.

Doel: ik wil 30.000 euro per maand verdienen. Blokkades: Dat kan niet zo makkelijk. Ik moet nu al hard werken om de helft te verdienen en ik heb helemaal geen zin om NOG harder te werken. Ik kan niet meer geld van mensen vragen. Ik zie niet hoe ik nog meer aan marketing kan doen zonder dat mensen klaar met me zijn. Heb ik dat geld echt wel NODIG? Ik kan dat geld pas verdienen als ik internationaal ga. Ik heb geen zin om WEER een programma te lanceren, maar dan moet ik het verdienen met mijn Mastermind en coaching en met coaching zit ik zo’n beetje vol en voor mijn Mastermind heb ik nooit meer dan 5 aanmeldingen in een maand gehad.

Wat ik vervolgens schreef over deze blokkades:  Het werkt ALTIJD zo dat ik een intentie stel en dat ik vervolgens het HOE los laat en iedere dag mijn inspiratie volg en daarin niets uit de weg ga. Daar mag ik nu ook op gaan vertrouwen. Om dat op die manier te doen heeft me NOG NOOIT in de steek gelaten. Mijn krachtige intentie staat en nu neem ik iedere dag geïnspireerde actie en doe ik wat het Universum van me vraagt. En nu is dat deze oefening. En dan kijk ik wat goed voelt. Als mijn prijzen goed voelen, dan zijn ze perfect. En ALS ik er iets aan wil veranderen, dan vind ik altijd weer een manier om er 100% achter te staan.

Ik WEET ook dat er ZO weinig voor nodig is dat de dingen kunnen shiften. Er is een innerlijke shift voor nodig, een KLEINE innerlijke shift dat dingen los kunnen barsten en sneller kunnen gaan dan ik voor mogelijk kan houden.
Het heeft dus geen zin om het UITERLIJKE werk te doen zolang er van binnen nog niets is geshift.
Er was een dag dat 15.000 euro super veel leek en dat voelt nu ook als super haalbaar en heel logisch. Dus wat is er voor nodig dat 30.000 euro als super haalbaar en heel logisch gaat voelen? Want WAAROM NIET?
Wat ik nu doe, dit opschrijven, voelt niet als hard werk. Het voelt als ontspannen. Het voelt als fijn om alles op een rijtje te zetten en weer in de goede flow te komen van ontvangen en moeiteloosheid.
En dat ik dit doe heeft waarde omdat ik het deel in mijn facebookgroep en hoe moeilijk het ook is om zo open en eerlijk te zijn, ik weet ook zeker dat mensen het als waardevol ervaren.
En ik kan NOG meer waarde geven door het ook te delen als een blog.

Ik KAN geld verdienen door mezelf te zijn. Ik heb dat vaker laten zien en ik heb daar al super vaak op afgestemd.
Juist DAN stroomt het meer binnen dan normaal.
En dat is ook wat ik WIL.
Ik wil super veel van mezelf laten zien, maar ik hou me nog in omdat ik het eng vind en omdat ik denk: “Wie zit daar nu op te wachten?”
Maar ik heb de laatste tijd af en toe gehoord dat mensen het juist fijn vinden als ik persoonlijke dingen deel.         En eerlijk is eerlijk: dat vind ik OOK het ALLER fijnste als mijn mentoren dat doen. Dat vind ik ZO veel fijner dan “algemene” blogs en feitjes. Wat is er voor nodig om er op te kunnen en mogen vertrouwen dat dat voor mijn lieve klanten ook zo werkt?

Ik kan en wil misschien niet harder werken, maar ik kan wel meer van mezelf laten zien. Ik kan met NOG meer intentie creëren.
En ik KAN dat ook al in het Engels gaan doen. Het is een beperkende overtuiging dat het dan niet interessant is voor mensen om te horen. Mensen lijken veel meer op elkaar dan ik denk.

En ik KAN ook steeds meer en meer mijn waarde gaan zien, want de waarde die ik bied ligt niet alleen in wat ik NU doe, maar ook in ALLE tijd en energie die ik al heb gestopt in mezelf en die mijn persoonlijke waarde drastisch heeft vergroot.
De tienduizenden euro’s, de uren en uren per dag dat ik programma’s volg, boeken lees en me laat coachen.
Ik weet dat ik iedere dag meer investeer in tijd en geld dan 99% van de mensen, dus ik mag mezelf ook toestaan om meer te ontvangen dan 99% van de mensen.
En daar is geen druppel stress voor nodig, want ik vind dit HEERLIJK om te doen.

Oke, en wat doe ik met mijn Mastermind?
Hoe voel ik me over mijn Mastermind en wat is er voor nodig om een SUPER goed gevoel te krijgen over mijn Mastermind? Ik WEET en VOEL dat ik aanmeldingen en inkomsten blokkeer omdat er “iets” zit. Wat zit er?
Ik vind het heerlijk om een community te bouwen.
Ik zie hoe mensen SUPER veel hebben aan elkaar en dat is MEGA waardevol.
Ik WEET ook dat de content die ik bied in de Mastermind MEGA waardevol is.

Ik vind het ook oprecht leuk om super veel waardevolle content te creëren en aan te bieden. Ik weet ook dat de groepscalls mega waardevol zijn. Ik hoor dat keer op keer. Vind ik het lastig om te ontvangen omdat het zo vanzelf gaat? Voel ik een blokkade omdat ik sommige dingen niet kan bieden zoals het structuur en het overzicht? Hoewel mensen altijd aan Miranda kunnen vragen wat ze eerst kunnen volgen. Volgens mij komt het omdat ik bezig ben met wat er IN zit en niet met het eindresultaat. Ik ga vandaag 25 (of zal ik er meer doen om mezelf uit te dagen?) dingen opschrijven die de Mastermind waardevol maakt en die mijn Engelse Mastermind ook super waardevol maakt. Het gaat immers om de transformatie die mensen doormaken. het gaat om het resultaat dat ze behalen. En er is ook een overtuiging voel ik dat de Mastermind niet voor iedereen is. Ook daar ga ik op afstemmen. En er is die overtuiging dat ik nooit meer dan 5 aanmeldingen per maand heb gehad (behalve als ik een nieuw programma lanceer of als ik een actie heb gedaan) en dat het moeilijk is om het programma te marketen. Dat zijn OOK beperkende overtuigingen. Dus ik ga ook 25 bewijzen opschrijven waarom dit programma makkelijk te marketen is. En ik ga 25 redenen opschrijven waarom dit programma voor iedereen is. En zit er daarna nog iets? Is er nog iets wat gehoord wil worden?

Ik voel me nu al vrijer.
Ik voel al meer lucht.
Lief Universum wat is er nog meer voor nodig om 30.000 euro per maand te verdienen? Wat mag er nog meer gezien en gehoord worden?
Waar mag ik nog meer ruimte scheppen?

Wat ik ook super duidelijk voel is dat ik een paar dingen uit aan het stellen ben zoals mijn huis verkopen en de tekst op mijn Engelse website plaatsen en dat ik dat nu gewoon mag gaan DOEN. Binnen 24 uur is dat GEDAAN. It’s DONE.

Op dit punt voel ik niets meer binnen komen.
En dus hou ik op met schrijven en ga ik aan het werk. Ik voel al weer dat er dingen geshift zijn en BLIJF schrijven in mijn dagboek om mijn blokkades om te draaien.

En dit kun jij natuurlijk ook voor jezelf doen.

Schrijf je doel op.

Schrijf op wat je dwars zit, wat je blokkade is. En buig hem om. Schrijf 25 dingen op die het tegendeel bewijzen of 25 dingen die je kan doen of denken of geloven om er door heen te breken.

Dat helpt 100% gegarandeerd!