He lieve co-creator.

Ik krijg de laatste tijd SUPER veel vragen in de trend van:
“Maartje hoe doe jij dit?” of “Hoe pak je X of Y aan?”
“Of hoe is A of B voor jou gegaan?”

Logisch! Want ik stel dit soort vragen ook aan mijn mentors. Ik wil ook ALLES van hun weten.
Voor mij persoonlijk is het een van de meest nuttige dingen om te leren hoe andere mensen hun succes creëren.
Het laat me namelijk zien wat er mogelijk is en het geeft me altijd DIRECT inspiratie en inzichten die ik toe kan passen in mijn bedrijf en leven en die ALTIJD groots resultaat hebben.

Daarom heb ik een uitgebreide audio voor je opgenomen waarin van A tot Z alles met je deel over de weg die ik af heb gelegd om binnen nog geen 2 jaar mijn bedrijf op te bouwen tot een succesvol bedrijf waarin ik 15.000 euro per maand verdien.
Ik heb de afgelopen tijd reizen gemaakt naar de VS om daar 2 super waardevolle events bij te wonen.
Ik mag leren van de beste coaches.
Ik heb in 2 jaar tijd meer dan 10 online programma’s gecreëerd, honderden blogs geschreven, honderden mensen mogen helpen en nog veel meer coole dingen mogen doen.
Ik heb het afgelopen jaar 2 keer mijn inkomsten verdubbelt en ik ga dit de komende jaren nog veel vaker doen.
EN Ik ben momenteel mijn bedrijf internationaal aan het uitbreiden.

En HOE ik dat gedaan heb, ga ik in deze audio allemaal met jou delen.
FULL disclosure!
Ik ga NIETS inhouden. Ik merk heel vaak dat ondernemers de dingen die ECHT het verschil maken niet met je delen omdat ze die voor zichzelf willen houden. Ik niet. Ik geloof in overvloed en deel alles met je.

En WAT ga ik precies delen in deze audio?

Ik ga alle stappen met je delen die ik heb genomen sinds ik met mijn blog ben begonnen 3,5 jaar geleden en wat er voor nodig was om mijn blog in mijn missie-onderneming te transformeren.
Ik ga met je delen hoe ik het doe met marketing, met het krijgen van klanten, met het volgen van mijn inspiratie en welke mindset er achter mijn succes zit.
Daarnaast heb ik tientallen vragen gekregen van de klanten zoals deze interessante vraag:

“Ik ben al jaren bezig met mijn bedrijf, maar ik lijk niet zo ver te komen. Wat doe ik anders dan jij? Wat zijn DE redenen dat het jou wel lukt?

En de sleutels waardoor het mij WEL lukt benoem ik allemaal.
Dat ik succesvol ben is namelijk geen “toeval.”
Ik creëer BEWUST succes in mijn leven.
En HOE ik dat doe, deel ik allemaal met jou in deze audio.

Wanneer is deze audio waardevol voor jou?
Als je nog geen 15.000 euro per maand verdient, maar het wel graag zou willen.
Dan zijn er dingen die ik weet of doe, die jij nog niet weet of doet. Zo simpel is het.

Ik kan je GARANDEREN dat je super veel waarde uit deze audio gaat halen!

Ik ga nog een EXTRA Q&A webinar geven waarin ik OOK nog al je vragen ga beantwoorden die je gaat krijgen naar aanleiding van deze audio.
De datum voor dit webinar wordt binnenkort bekend gemaakt. Het webinar wordt opgenomen als je er niet live bij kunt zijn en ook in dat geval kun je van te voren al je vragen mailen.

Wat zeggen mijn klanten die al naar deze audio hebben geluisterd?

“Wow, ik heb net je eerste audio geluisterd en ik bleef schrijven. Wat ik zo sterk vind in deze audio is de eerlijkheid waarin je verteld welke weg je hebt afgelegd om te komen tot wat je nu bent. En dan met name dat verkoop dingetje,hihihi. Iedereen heeft zo’n beeld dat het omzetten van je ideeën je je direct geld opleveren, maar daar is een strategie voor nodig en die leg je heel helder uit. Gelukkig niet als de echte marketing mensen, maar juist in jou woorden en doen en daar hou ik van. Wat ik ook eruit heb gehaald is dat je nu kunt beginnen met workshops/podcast ect…. Dat het belangrijk is welke boodschap je wilt uitdragen,wat wil je voor een waarde geven aan die ander en waar kan je die ander mee helpen zonder daar direct verkoop aan te hangen. En natuurlijk elke dag afstemmen!!! Elke dag je afvragen waarom wil ik dit en wat wil ik geven. Er was zoveel dat ik de audio nog vaak ga terug luisteren omdat er zoveel waarde in zit en elke keer hoor je weer iets anders en krijg je een nieuw inzicht.”

“Wauw wat inspirerend. Je bent tegen alles aangelopen waar ik mezelf ook in tegenhoud. Heel herkenbaar dus en het motiveert me tot actie! Heerlijk eerlijk en ik sta te popelen om de volgende audio te beluisteren!”

“Wat een geweldig inspirerende audio’s. Ik kon niet stoppen met luisteren. Je geeft zoveel waardevolle informatie. Mij is nu heel duidelijk waarom ik het bedrijf dat ik gehad heb niet goed van de grond kreeg. Die mislukking in mijn achterhoofd weerhield mij er steeds van iets nieuws op te zetten. Ik weet nu hoe belangrijk de juiste mindset is en ook dat ik me niet te snel uit het veld moet laten slaan. Wat je vertelt voelt zo krachtig. Ik kreeg er veel nieuwe energie van. Ik ga de audio’s zeker nog een paar keer terug luisteren. Heel erg bedankt prachtige power vrouw.”

“Net audio 2 geluisterd, ik stuiter alweer hihihi, maar er komt steeds meer helderheid hoe je de strategie hebt gepaald en fijn om je eerlijkheid te horen. Ik volg je denk ik vanaf vorig jaar september dus herken heel veel in je verhaal. En het klopt, na de radio/mail stilte miste ik je inspirerende mailtjes. Dus dat is wel een hele goede tip, waar ik bij andere de mail weg klik neem ik juist bij die van jou (ook andere inspirerende) de tijd en lees het meermalen om de boodschap binnen te laten komen”