He Lieve co-creator

Ken je dat, van die teksten die bij je inslaan als een bom?
Waarvan je weet: dit is waarheid, het is MIJN waarheid?

Dat had ik ook met de tekst die ik zo dadelijk met je ga delen.
Zoals ik afgelopen weekend ook al met je deelde heb ik deelgenomen aan een 2 daagse online retreat van Sabine Messner met als doel om onze Ziels Missie te vinden en helemaal stevig in ons bedrijf te verankeren als “merk.” Het programma heet ook Soul Purpose Branding.
Ik begon de afgelopen maanden steeds meer te denken dat mijn missie met Geld te maken heeft omdat het een van de dingen is waarvoor mensen het meeste bij me komen. Het is voor veel mensen toch vrij ingewikkeld om geld te manifesteren en het leek makkelijk voor mensen zijn om me zo te vinden.

Maar binnen de eerste minuten dat Sabine met mij sprak zei ze:
“You are here to teach other people about the Universul Laws of Creation.”

En in het begin verzette ik me er tegen, want ik zag nog niet wat zij zag.

En opeens sloeg het in als een bom. Ja natuurlijk is dat waarvoor ik hier ben.
En eigenlijk doe ik al niet anders.
Ik leer mensen over de Wet van Aantrekkingskracht.
Ik leer mensen over creatie.
Ik leer ze hoe ze geld kunnen manifesteren (Law of Abundance)

Ik heb zelfs een online cursus over de 12 Universele Wetten.
En wat heb ik met die cursus gedaan? Die heb ik uit mijn aanbod gehaald omdat ik dacht dat het niet interessant genoeg was voor mensen.

Hoe blind kun je zijn voor je eigen pad hè?

Grappig dat we andere mensen echt nodig hebben om ons de dingen te laten zien die zo overduidelijk zijn. Ja, overduidelijk voor iedereen, behalve voor ons.

Sabine moest ook lachen dat ik die cursus uit mijn aanbod had gehaald. Ze zei: “Hoe kan dat nu niet interessant zijn? Hoe kunnen mensen nu NIET willen weten hoe ze de Universele Wetten gebruiken om hun leven vorm te geven. Want zonder die kennis zullen ze nooit creëren waar ze naar verlangen.”

En dat is ZO waar.
Dat is ook waar ik zelf 100% in geloof. Want als je niet begrijpt hoe creatie werkt, dan heb je iedere dag het gevoel “alsof je maar wat aan het doen bent.”
De ene keer lukt iets wel en de andere keer niet en je hebt geen idee waarom.
De meeste mensen hebben hoe dan ook geen idee hoe het is om vanuit afstemming te leven. Dat zijn de mensen die jaren blijven stoeien met wat ze in de wereld willen zetten. Ze hebben super veel plannen, ideeën en dromen, maar het lukt ze niet om het van de grond te krijgen. Ze hebben het gevoel dat ze ronddraaien in cirkeltjes en ze vragen zich af of ze überhaupt wel met een reden hier op aarde zijn.
Ik was ook ooit een van die mensen, totdat ik de Universele Wetten van Creatie leerde kennen EN toepassen in mijn leven 🙂

Dan heb je de mensen die wel redelijk vanuit afstemming leven, maar nog niet compleet en volledig.
Ze hebben wel succes, maar ze hebben ook het gevoel dat ze er altijd aan aan het trekken zijn. Ze manifesteren de ene keer moeiteloos en de andere keer willen ze precies hetzelfde doen en lukt het niet. Maar ze weten niet waarom.
Ze voelen dat er een “geheim” is waar ze net niet bijkomen en dat ze nog net niet kunnen zien. Ze voelen dat ze op de rand van een doorbraak staan en dat er nog maar ZO weinig voor nodig is om echt voluit te gaan leven.
En dat klopt. Want als je in overeenstemming met de Universele Wetten leeft dan ga je voelen wanneer je wel en niet bent afgestemd. Binnen een dag (of zelfs een paar uur of een paar minuten) merk je al dat je de verkeerde kant op gaat en dan kun je bijsturen. En dan stroomt het weer.

En dat is ook het grappige met energie en met geld. Het hangt allemaal samen.
Als jij niet in overeenstemming met de wetten leeft, dan stroomt je energie niet optimaal. En als je energie niet stroomt, stroomt ook de energie van geld niet. ALS het dan binnen komt, blijft het ook niet bij je.

Dus JA. Ik ben hier om mensen te leren hoe de Universele Wetten van Creatie werken.
En dat is F*ing belangrijk werk.

Dat voelde ik tot in het puntje van mijn tenen toen ik las wat Sabine had opgeschreven over mijn missie nadat ik had beschreven wat ik had gevoeld en gezien na een visualisatie die ze met ons had gedaan.
Want het is een van de mooiste teksten die ik ooit heb gelezen en ik kan bijna niet geloven dat ze het over mij heeft geschreven.

“I am Cosmic Star Elder. I am part of the council of Star elders. They call me Magic Maartje for I understand the sacred law of the universe. I hold the key for you to unlock your potential and make it so.

What do you want? There are no limitations! How far and high can you reach? There are no limitations.

I am the magical wand. I walk down the forest path ways and all I see are more cosmic universes. Magical mysterious, vast spreading universes. Some inside of you,. Some outside of you. Some inside of this Earth, some outside of this galaxy. Distance is an illusion.

I am Cosmic Star Elder. Here today, gone tomorrow. My job is bring universal order. Harmony in chaos. Harmonic chaos. Creation and Uncreation. The laws are always in action. Universal life force is always flowing. Are you plugging into the wealth that’s flowing by?

Riches, money, and oh so more importantly peace and freedom. You must know thyself. That is where it starts. Don’t deny yourself creation power. You are God seed. God in action and I’m here to walk you back to your divione nature.

I am Cosmic Star Elder. I stand in the waterfall of possibilities. I am drenched in golden opportunities. I snip my fingers and there is my wish – granted and fulfilled beyond my greatest imagination! Whatever I desire, it is being delivered to me on a silver platter.

I am moonlight struck. I have never fit this worldly idea of life. Now that I’m remembering my cosmic essence, I delight in my freedom. The world is my candy store. The sweetness of life and embodiment is invigorating! It’s all so beautiful. The universe is so rich. Filled with rainbow colors and sweet delight.. Freedom to be all that is. Anything goes. Anything goes.

I am Cosmic Star Elder. I teach the laws with a light touch. Will you play in the candy store?

Will you know your order?

Will you know your order?

Will you know your order?

I am Cosmic Star Elder.”

iStock_000003412561XSmall

Ja, dan kan ik niet meer ontkennen dat het niet extreem belangrijk is om echt in overeenstemming met deze wetten te leven.
En ik voel deze missie nu ZO diep. Echt NIET normaal meer.
Ik voel dat er nu een heleboel gaat veranderen. En ja, het leven is altijd in beweging, dus eigenlijk is dat altijd al zo.

Ik kan nu in ieder geval ook niet anders meer dan mijn cursus over de Universele Wetten weer in mijn aanbod te doen. Ik mag niet langer ontkennen dat dat een van de meest waardevolle cursussen is die ik ooit heb geschreven.
Er was een dag dat ik dacht: daar zijn mensen nog niet klaar voor. En misschien is dat zo. Maar steeds meer mensen zijn er klaar voor en als ze er klaar voor zijn zal ik er voor ze zijn met deze cursus.
HIER een link naar de cursus als je nieuwsgierig bent.

Je merkt dat ik super dankbaar ben voor het mooie cadeau dat ik Van Sabine heb gekregen. Maar dat is wat een goede coach doet: (en dat is wat ik ook doe!) we scheppen de energetische ruimte voor mensen waar ze in kunnen stappen.
Wij coaches zien jouw potentieel voordat je het zelf ziet.
Wij zien welke prachtige groei er voor je mogelijk is, voordat je er zelf contact mee kan maken.
En dan maken we je er van bewust. En dan creëren we die ruimte.
Dan geven we je vertrouwen, helpen we je met je mindset en geven we je praktische handvatten zodat je de stappen kunt nemen die nodig is.
Ik wil je dolgraag helpen om dat te doen.
In mijn Geld is Liefde Mastermind kun je al mijn programma’s volgen en begeleid ik je om jouw leven en jouw bedrijf precies zo te creëren zoals het goed voor je voelt.

NU direct aan de slag? Meld je dan direct aan voor mijn Geld is Liefde Mastermind

HIER lees je er alles over.

En lieve co-creator, laat het me gerust weten als je vragen hebt en mail me hoe dan ook als je denkt dat ik je kan helpen. Ik kan je dan helpen om te kijken wat uit mijn aanbod het beste bij jou past.

Tot de volgende Blog lieve co-creator.

Liefs Maartje