He Lieve co-creator

Ja, hoor, het is weer zo ver. Ik zit weer vol vuur vandaag.
Maar weet je: misschien is dat wel wie ik werkelijk ben: vurig en vol energie.
En misschien vraagt mijn ware zelf wel van me om die kant steeds meer en meer naar buiten te laten komen.

Een ding is zeker: ik zeg altijd dat je echt je WARE boodschap met mensen moet delen, hoe moeilijk dat ook is, want anders kun je jezelf niet in de wereld zetten zoals dat bedoelt is.
En dus geef ik het goede voorbeeld. En dus pak ik ook vandaag weer die leidersrol en laat ik zien wat er echt in me omgaat.En wat er in me omgaat is helemaal niet aardig. Nee, het is hard en confronterend.
Maar het is MIJN waarheid.

Jaren lang ben ik weggelopen voor wie ik diep van binnen was. Jaren lang heb ik delen van mezelf weggestopt omdat ik niemand wilde kwetsen en omdat ik iedereen te vriend wil houden. Maar iedereen die dat doet weet dat je er uiteindelijk maar een ding mee bereikt: dat je het gevoel hebt dat je aan het kortste eind trekt omdat je het gevoel hebt dat mensen gebruik van je maken (of misbruik)
Maar de waarheid is dat we dat zelf toestaan. We hebben die mensen zelf toestemming gegeven om dat te doen. En we kunnen ieder moment een andere keuze maken.
En waar het op neer komt is dat je dat soort keuzes heel vaak moet maken want iedere keer kom je dichter en dichter bij wat je werkelijk wil en wat echt belangrijk voor jou is.

En afgelopen week voelde ik wat belangrijk voor mij is. Het voelde alsof ik wat er binnen in mij leeft nog krachtiger uit mag gaan dragen zodat ik echt alleen maar de mensen op mijn pad krijg die ECHT bij me passen.
En daar zijn altijd veranderingen voor nodig.
En ja, creatie is een groot proces van verandering. Je droomleven en je droomonderneming creëren is een constante shift. VOORAL als je net als ik iemand bent die grote stappen wil nemen. Want stilstand is achteruitgang. Ik zag laatst DIT you tube filmpje (dat dat fantastisch demonstreert.)
Als je stilstaat dan vlieg je van de lopende band van het leven af.
En voor sommige mensen is dat ok.
Voor sommige mensen is het prima om iedere dag, dag in, dag uit dezelfde dingen te doen en hetzelfde saaie leven te leiden.

Voor mij niet.
Eigenlijk leef ik op chaos.
Dan heb ik het gevoel dat het in beweging is en dan kom ik vooruit. En HOE ik vooruitkom.En soms het ik het gevoel dat ik tegen de mensen praat die rustig aan willen doen. Die het nog allemaal aan het uitpuzzelen zijn en die nog aan het “kijken” zijn wat ze willen doen.
Maar dat is niet mijn ideale klant.

Mijn ideale klant heeft al besloten dat ze dit droomleven en deze droomonderneming willen, compleet afgestemd op wie ze zijn en op alles wat belangrijk voor ze is.
Mijn mijn ideale klant wil daar VOL voor gaan omdat ze weten dat er niets tussen in zit.
Je GAAT er voor of niet, er zit niets tussenin.
En mijn klant kan mijn vuur waarderen omdat ze weten en voelen dat het de passie is die ik voel om hen te helpen om naar het volgende niveau te breken. Niet stap voor stap, rustig aan, nee NU.
Mijn klant kan er tegen als ik confronterend ben omdat het hen wakker schut en omdat ze dan OOK weer het vuur in zichzelf voelen branden en andere keuzes gaan maken zodat ze andere uitkomsten krijgen in hun leven.

Inspirational Typographic Quote - Dream Big

De waarheid:
Ik kan niet tegen koetjes en kalfjes. Ik ga niet naar feestjes waar ik me verveel. Ik hou van uitdaging en ik hou van inhoud. Ik hou van mensen die lef en moed laten zien.
Ik hou niet van mensen die een uur over niets praten, daar krijg ik hoofdpijn van.
Ik hou niet van gemuts en gemiep.
Je gaat er vol voor of niet, er zit niets tussen in.
En alles wat je onderweg ervaart en wat je tegenhoudt komt omdat je niet goed bent afgestemd of omdat je jezelf blokkeert door een upper limit probleem voor jezelf te creëren (leer er alles over in DIT geweldig boek The Big Leap)

Ik kan niet meer alle vragen beantwoorden die ik binnen krijg in mijn mailbox.
Ik kies er vandaag voor om jou te helpen met vragen als:
Hoe zet ik mijn missie krachtiger dan ooit in de wereld?
Hoe ga ik veel geld verdienen met mijn missie?
Hoe kan ik moeiteloos zo veel geld verdienen als je wil verdienen (de mogelijkheden zijn eindeloos!)
Hoe kan mezelf zo krachtig en groots mogelijk in de wereld zetten?
Hoe kan ik 100% mijn waarde voelen en ervaren en in de wereld zetten?
Hoe kan ik me afstemmen op de hoogst mogelijke versie van mezelf en met niets minder genoegen nemen?
Hoe kan ik iedere dag 100% voor mezelf kiezen en het geweldige leven dat ik aan het creëren ben?
Hoe kan ik helemaal totaal en volledig mezelf zijn, mezelf met de wereld delen en daar geld mee verdienen?

Ik wil jou iedere dag toestemming geven om jou beste leven mogelijk te leiden.
Ik wil jou inspireren om de keuzes te maken die je ECHT verder helpen.
Ik wil jou laten zien hoe je een succesvolle onderneming op kan zetten door jezelf te zijn. Ik wil je laten zien dat je zo veel geld kan verdienen als je wil.
Ik wil je laten zien dat jij helemaal niets aan jezelf hoeft te veranderen om alles toe te laten in je leven waar je naar verlangt.
Ik wil je laten zien dat er geen box is waar je in moet blijven zitten.
Ik wil je laten zien dat risico’s nemen goed is en ik wil je laten zien dat dat juist leidt naar MEGA grote stappen.
Grotere stappen dan je ooit voor mogelijk kan houden.