He lieve co-creator.

Een van mijn mentoren Kat Loterzo plaatste laatst een berichtje dat ze haar tarieven ging ver(drie)dubbelen. En in een flits schoot het door mijn hoofd heen: DAT wil ik ook.
En nee, zeker niet in de eerste instantie voor het geld, maar voor alle redenen die er onder liggen.
En die redenen ga ik in deze blog met je delen.

Reden 1: Omdat ik het waard ben en omdat ik super veel waarde geef in al mijn content.
Ik heb inmiddels een super succesvolle zielsonderneming opgebouwd en heb ECHT op een hele diepe manier contact gemaakt met de energie van geld en met de overvloed die altijd voor iedereen aanwezig is.
Ik heb een krachtige, positieve online community opgebouwd waarin mensen ECHT grote stappen kunnen maken.
En door mijn tarieven te verdubbelen ga ik 100% IN deze waarde staan.
Daarnaast nodig ik mensen door dit hogere tarief ook uit om ook de ruimte in te nemen die voor hen mogelijk is.
De functie van het vragen van geld voor je diensten is zodat mensen IN die grotere energetische ruimte kunnen stappen. Dat is keer op keer weer wat ik zelf ervaar als ik in mezelf investeer door middel van coaching en online programma’s.

Ik begin me iedere dag meer bewust te worden van het verschil dat ik kan maken in het leven van anderen. En terwijl ik dit schrijf voel ik hoe emotioneel me dat maakt, want er was ooit een dag dat ik mijn waarde absoluut niet zag. En als ik mijn waarde kan zien, kan iedereen zijn of haar waarde ontdekken. En ik ervaar keer op keer wat het mij doet als ik zeg: ja ik ben het WAARD om in mezelf te investeren. Mijn leven en mijn onderneming is het waard om het allerbeste er in te stoppen en er het allerbeste uit te halen.
En ik wil een van de beste zijn. (Ja, ik zeg het gewoon!)
Ik stem me er iedere dag op af om een van de experts, nee om DE expert te zijn als het gaat om hoe je overvloed, succes en jouw ultieme lifestyle kan manifesteren met de Wet van Aantrekkingskracht.

2. Omdat ik me niet wil laten leiden door angsten.
Ja, ik geef het toe: ik vind het enger dan eng om dit artikel te schrijven. Iedere beperkende gedachten die ik kan denken schiet door mijn hoofd heen, aangevoerd door koning: “Wie denk je wel dat je bent,” gevolgd door hofnar: “Blaas nou niet zo hoog van de toren.”
Maar het is klaar. Het is genoeg. Ik heb de afgelopen maanden ALLES gegeven wat ik in me had om mijn leven en mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Ik heb WEER mijn inkomsten verdubbelt. Ik heb iedere dag gewerkt. Ik heb iedere beperkende overtuiging in de ogen gekeken, uitgedaagd en omgeturnd.
Ik ben NIETS uit de weg gegaan.
Ik heb duizenden en duizenden euro’s geïnvesteerd in coaching.
Ik vlieg volgende maand naar Amerika om een 3 daags live event bij te wonen.
En NIET voor het geld, maar omdat ik de ruimte in moet nemen die mogelijk is voor mij.
En deze ruimte is NU mogelijk. Het is mogelijk voor mij om dit te doen en om dit te delen. Dus waarom de F niet?
Ja, ik ben me er ten volste van bewust dat ik door deze verdubbeling er voor zorg dat er bepaalde mensen zijn die deze investering niet meer kunnen maken. Maar dat is altijd zo.
De mensen die voelen wat ik hier zeg en die er 100% klaar voor zijn om ook deze stap te maken en die tot in het diepst van hun ziel voelen wat ik hier schrijf, kunnen de investering wel maken en zijn bereid om hemel en aarde te bewegen om deze investering te maken. Net zoals ik vorig jaar 3000 euro van mijn ouders heb geleend om lid te worden van de Mastermind van Eva Gregory (een van Amerika’s bekendste Wet van Aantrekkingskracht coaches.)
Ik heb geleerd van de beste om de beste te kunnen en mogen gaan worden.
En deze investering en deze gok die ik toen nam heeft mij ALLES gebracht. Binnen een paar maanden had ik de sprong gemaakt van 2000 euro per maand naar 7000 euro per maand en afgelopen maand was mijn inkomen zelfs 13.000 euro.
Bizar vind ik het.

En nogmaals: het gaat niet om het geld. Het gaat niet om dat bedrag. Maar wel om alles wat ik met dat geld kan doen. Het gaat er om dat ik mijn GROOTST mogelijke ruimte in neem en dat ik geen genoegen neem met iets als ik weet dat er MEER mogelijk is.

Haha, nu voel ik het vuur helemaal.
Ik heb er ZO veel zin om NOG meer van mijn beste zelf te gaan geven en te delen met jou.
Als dit too much is voor je, dat snap ik, dat hoor ik wel eens. Voel je vrij om je uit te schrijven van mijn e-mail lijst.

En voel je mijn vuur. Voel je mijn missie tot in je tenen en wil je dit ook voor jezelf? Wil je graag met me samenwerken?
Wil jij ook je grootst mogelijke ruimte innemen? De waarde die je biedt helemaal voelen?

Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om op een van deze manieren met me samen te werken: