Hallo lieve co-creator,

Ik kreeg gisteren een mail van iemand die zich aan wilde melden voor de Geld is Liefde Manifestatie Intensive.
Ze gaf aan dat ze er naar uit keek om zich 4 weken lang heerlijk onder te dompelen in de energie van geld.
En dat raakte iets in me….

Want het is ZO belangrijk om dat te doen.
En toch doen heel weinig mensen dat.
Heel veel mensen zijn bang voor geld.
Ze durven geld niet te laten stromen en ze blokkeren als het gaat om het toelaten van geld.
We hebben geld ZO veel macht gegeven.

Maar geld is niets.
Geld is papier.
Geld zijn getallen op je bankrekening.
Geld is energie, net als al het andere in het Universum.
Als je er op die manier naar kijkt, kun je alle betekenis uit geld halen.
En als je dat kunt, dan kun je je eigen betekenis aan geld gaan geven.
Ik ben me er ten volste van bewust dat als je altijd ruzie hebt met geld en als geld er nooit voor je is, dat dit moeilijk te begrijpen is. Ik weet het, want ik ben daar ook ooit geweest.
Maar ik voelde heel sterk dat ik een missie had. Ik had een missie om het leven ten volste te gaan begrijpen en alles te leren over hoe wij onze realiteit creëren. En dus ben ik in 2014 gestopt met mijn baan in loondienst om mijn missie te gaan volgen. En omdat er niet iedere maand meer 2000 euro op mijn rekening binnen kwam op de 25e van de maand, moest ik leren hoe ik geld kon manifesteren op een andere manier. Dus door het leven van mijn passie.
En sindsdien ervaar ik iedere maand meer flow in het toelaten van geld.
Iedere maand leer ik meer en meer over wat geld werkelijk is en hoe we door het helen van onze geldblokkades meer geld toe kunnen laten.

bigstock-Heart-Tree-45784669

Wij creëren zelf onze realiteit en we creëren die realiteit waar we ons op afstemmen.
En vaak is het makkelijker dan het lijkt om te kiezen voor een andere realiteit.
Ik ben iedere dag bezig met het afstemmen op de realiteit die ik wil creëren. Ik ben iedere dag bezig met het uiten van mijn verlangens. En vervolgens kijk ik waarom die verlangens nog niet gemanifesteerd zijn, welke beperkende overtuigingen daar achter zitten zodat ik ze kan helen en om kan draaien.
En ja, dat is dus heerlijk.
Het is heerlijk om jezelf dat te gunnen.
Ik moet er echt niet meer aan denken om dag, na dag, na dag bezig te zijn met dingen die me tegen staan. Ik moet er niet meer aan denken om arm en ongelukkig te zijn. Ik zeg niet dat jij dat bent, maar ik was dat ooit wel.
En dus voel ik me gezegend dat ik me onder kan dompelen in de energie van geld.
Nu ik lief ben geworden voor geld en nu ik er voor kies om geld in mijn leven toe te laten, is het er steeds meer en meer en natuurlijk gun ik dat iedereen.

En daarom heb ik het online Programma Geld is Liefde Manifestatie Intensive ontwikkelt.
Waarin je, je gaat onderdompelen in de energie van geld.
Waarin je , je gaat afstemmen op de energie van geld.
We gaan gelddoelen stellen, blokkades onderzoeken en kijken hoe je ECHT contact maakt met de energie van geld.