Net als iedereen maak ik ook de balans op dit jaar. En wat een geweldig jaar was dit! Ik ben intens dankbaar voor alles wat ik heb mogen ervaren. Mijn bedrijf heeft een prachtige groei doorgemaakt. Vorig jaar in november en december heb ik 1200 euro verdient. Dit jaar was dat maal 10. Ik weet dat mensen niet graag over geld praten, maar ik heb niet voor niets mijn Geld is Liefde programma en ik voel dat het daarin een van mijn missies is om dat open te gooien.
En nee, het gaat niet om het geld, maar wel om de dingen die je met het geld kan doen. Kun je je voorstellen wat je met 12.000 euro kan doen?
Ik wel. Ik kan daar geweldige dingen mee doen. Zo mocht ik de de spirituele leraar Bentinho Massaro interviewen in het Okura Hotel in Amtserdam. Het geld dat ik heb verdient stelt me in staat om iemand in te huren die het professioneel voor me opneemt en edit zodat ik het straks met heel veel mensen kan delen.
Het geld stel me in staat om een top-coach in te huren die me gaat helpen om mijn volgende stappen te maken.
En het stelt me in staat om helemaal niet meer na te hoeven denken om wat “grotere” uitgaven te doen zoals kaartjes voor het kerstcircus of een online programma dat ik graag wil volgen.
En het stelt me in staat om in mei weer naar Florida te gaan. Waar ik mega veel zin in heb.

En ik zeg dit niet om op te scheppen. Ik zeg dit om jou te laten zien wat er mogelijk is.
Ik weet dat jij ook dromen hebt die je wil realiseren. En in deze blog wil ik de dingen met je delen die het mogelijk voor mij hebben gemaakt om zo’n grote sprong te maken met mijn inkomsten.

1. Tap in op de ongekende mogelijkheden van het Universum.
Ik maak iedere dag contact met alles wat er mogelijk is. En zo voel ik ook dat ik nog maar aan het begin sta van alles wat er mogelijk is in mijn leven. Ik ben pas net begonnen. En zo voelde ik ook, toen ik stopte met werken dat ik misschien tijdelijk wat minder zou verdienen, maar dat ik daarna juist de deur open zette om veel meer te gaan verdienen. Het uitgangspunt is dat ALLES wat je wil mogelijk is. Het is een kwestie van afstemmen en actie nemen. (Meer over afstemmen kun je leren in mijn afstemdagboek, dat je HIER kunt aanvragen.

2. Heel je schuldgevoel op het gebied van geld.
Toen ik voor mezelf begon kwam ik er pas achter hoe slecht mijn relatie met geld wel niet was en hoe moeilijk ik het vond om geld te accepteren. Ik dacht dat ik geld van anderen “afpakte” en voelde me ZO schuldig. Ik heb dus echt moeten leren om dat los te laten EN ik heb moeten leren hoe geld nu eigenlijk precies werkt. Ik heb de spirituele principes van geld mogen leren zoals dat geld energie en je kunt het richten zoals je wil, met het bewustzijn dat je hebt over geld. EN geld is net zo overvloedig aanwezig is als zuurstof.
En FYI: geldblokkades helen is niet iets dat je eenmalig doet. Iedere keer als je een sprong wil maken in je inkomsten, dan komen er weer nieuwe blokkades die geheeld mogen worden.

3. Neem actie vanuit afgestemd zijn op jouw bron.
Ik merk dat, hoe meer ik mezelf ben, hoe makkelijker alles in mijn leven en mijn bedrijf gaat. Hoe meer ik probeer “iets te bereiken” en bepaalde resultaten probeer te forceren, hoe verder ik weg ik kom van mezelf EN van die resultaten waar ik naar verlang. Ik kom in de flow als ik handel vanuit inspiratie en als ik handel vanuit een afstemming van wat het leven door mij heen wil laten ontstaan. Maar ik heb ook gemerkt dat dit een van de moeilijkste dingen is voor mensen.
Ik heb gezien hoe mensen vast blijven houden aan werk en relaties en een leven dat NIET bij ze past omdat ze bang zijn voor wat er gaat gebeuren. Het is altijd die angst die compleet lam kan leggen. Een ook die angsten mogen we helen. En hoe meer we dat doen, hoe vrijer we worden en hoe meer we kunnen handelen vanuit flow.
En als je DAT doet, dan trek je de meest fantastische resultaten aan op de meest moeiteloze manier. Dat komt omdat alles energie is en mensen voelen de intentie waarmee je iets doet. Misschien zijn ze zich daar niet bewust van, maar het is wel zo. Het is dus een kunst om altijd op zoek te gaan naar de meest liefdevolle intentie en het meest vreugdevolle gevoel. En hoe grappig is het dat dat eigenlijk alles is wat we willen: liefde ervaren en gelukkig zijn. Komt dat even mooi uit 🙂

Mijn vraag aan jou: waar hou je jezelf tegen?
Wat zou je graag willen doen, maar wat doe je niet omdat je bang bent?
Vraag NU aan het Universum hoe je die angsten kan helen en wat er voor nodig is om naar de roep van je ziel te luisteren. En als het Universum je naar mij leidt en je voelt heel sterk dat ik de persoon ben die je kan helpen, replay dan even op deze mail zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Majestic Morning Scene With Butterfly Feeding On Nectar Of A Bou

4. Geld komt als jij de beslissing neemt dat je het ergens voor nodig hebt.
Dit is een van DE dingen waardoor mijn inkomen zo gegroeid is. Ik ben uit gaan geven met overgave en vertrouwen. Vroeger zei ik heel vaak: “daar heb ik geen geld voor.” Nu heb ik geleerd dat geld pas komt als ik een beslissing neem dat ik het ergens aan uit wil geven. Als ik besluit dat ik een gecoacht wil worden of een online programma wil volgen, dan geef ik het geld er aan uit. Als het geld ook maar ergens staat, dan is dat geld daarvoor bestemd. En in het begin moest ik misschien dingen in termijnen betalen, maar hoe vaker ik handel op deze manier, hoe makkelijker het wordt om steeds grotere sommen geld te laten rouleren.
Wat dat is wat je doet: geld in, geld uit, geld in, geld uit.
En ALS je de beslissing neemt dat je iets wil doen of wil kopen en het is voor jouw grootste goed, dan IS het geld er of het KOMT. En dan kun je jezelf vragen: wat kan ik doen om dit geld te ontvangen? Wie moet ik ZIJN om dit geld te ontvangen? Wat is er voor nodig om dit geld te gaan ZIEN in mijn leven. Want in potentie is alles al aanwezig. Dat geld is er al. Maar jij gaat het pas zien als je een beslissing neemt. De GROOTSTE fout die je kan maken met het manifesteren van geld, is dat je iets wil en dat je gaat WACHTEN totdat het geld komt. Want zodra je jezelf met de energie van wachten omringt, blijf je wachten. Wachten is NIETS.
Omring jezelf met de energie van manifesteren, van actie, van WAARDE bieden, van ontvangen, van geld in beweging brengen en van vertrouwen. Maar niet van wachten. Want dan gaat de tijd voorbij en ontvang je NIET wat je wil.

5. En tot slot: WORDT de persoon die je wil zijn.
Hier heb ik een tijdje geleden in een blog ook over geschreven, maar het is de moeite waard om je er nogmaals aan te herinneren. De ik die 700 euro per maand verdiende en de ik die 7000 euro per maand verdient zijn NIET dezelfde persoon.
De ik die 700 euro per maand verdiende was afwachtend. Ik was aan het zoeken waar ik ruimte in kon nemen. Ik was aan het afwachten totdat iemand me toestemming zou geven om geld te ontvangen, simpelweg door mezelf te zijn.
Ik was aan het wachten op een heleboel ding.
ZODRA ik mezelf in de rol zette van iemand wiens bedrijf succesvol was, begon alles te stromen en ieder maand zag ik mijn inkomen groeien.
Dus: wie BEN jij als je succesvol bent. En ga vervolgens iedere dag dat leven leven.
Praat als iemand die succesvol is, gedraag je als iemand die succesvol is en denk zoals iemand die succesvol is.
Let er wel op dat het niet alleen iets is dat je aan de buitenkant doet. Want realiteit reageert op jouw energie. Dus als je van de buitenkant doet alsof, maar jezelf van de binnenkant onzeker en angstig voelt is dat de energie waar het Universum op reageert. Je moet het dus echt gaan VOELEN, in iedere cel van je lijf en het vervolgens uit gaan stralen.