He Lieve co-creator

Vandaag wil ik deze blog schrijven waarin ik jou help af te stemmen op jouw droomleven. Nu doe ik natuurlijk al niet anders met de content die ik creëer, maar wat ik ook weet is dat er IEDERE dag inspiratie nodig is om af te blijven stemmen op jouw droomleven.
Want sabotage ligt altijd om de hoek te wachten.
En ZODRA je toegeeft aan sabotage: aan angsten en twijfels, doe je weer een stap terug.

En ik wil je helpen om daar voorgoed voorbij te komen.
Want de waarheid is dat alle angsten die je ervaart IN jezelf zitten. Wij creëren onze eigen realiteit. Maar dat betekent niet dat het altijd MAKKELIJK is om je angsten achter je te laten en het leven van je dromen te creëren.
Want als het makkelijk zou zijn, zou iedereen het doen.

Maar ik weet dat jij een doorzetter bent.
En ik weet dat je op een heel diep niveau voelt dat alles wat je wil creëren mogelijk is. Want als je dat niet zou vinden, zou je mijn blog niet lezen. Dan zou je mij verschrikkelijk irritant en over-positief vinden. Dan zou je denken dat ik in een of ander lala-land leef en dat ik nodig eens “realistisch” moet worden. Nu weet ik dat er veel mensen zijn die dat zouden KUNNEN denken, maar gelukkig ben ik goed afgestemd op de mensen die mijn boodschap wel snappen: jij dus 🙂

En jij snapt ook waarom het zo belangrijk voor mij is om iedere dag mijn droomleven te creëren.
Jij snapt ook dat het geen keus is. Voor mij is het geen keus. Aan de ene kant is er een ontzettend diepe drang om het te doen en aan de andere kant is er de wetenschap dat als ik het niet zou doen, dat ik weer terug zou kunnen glijden in een leven vol verslaving, depressiviteit en zonder betekenis.

En dus stem ik iedere dag af.
Schrijf ik iedere dag in mijn dagboek.
Maak ik iedere dag mijn verlangens kenbaar aan het Universum.
Vergeef ik iedere dag meer en meer.
Kom ik iedere dag dieper bij mijn bron.
Volg ik zo veel online programma’s
Leer ik iedere dag van de beste bewuste creators.
En investeer ik zo veel in mezelf en in mijn dromen.

Want het is simpelweg gewoon geen optie om het NIET te doen.

Woman holding pink card saying dream big against fitness class i

En dus het geheim om je dromen te leven is om gewoon te gaan beginnen. NU is het perfecte moment.
Je HELE leven heeft toegeleid tot dit moment. En dit moment leid weer naar het volgende moment en ga zo maar door.
Want je droomleven bestaat niet uit grootse meeslepende momenten. Het bestaat uit je leven van dag tot dag.
Het begint er mee dat je IEDERE ochtend bepaalt dat jij de creator van jouw leven bent en dat je super krachtig bent. Het gaat er om dat je keuzes maakt. En dat je hierin vooral voor jezelf en jouw dromen kiest.
Er gaat NIEMAND komen die jouw droomleven op een presenteerblaadje komt brengen. JIJ bent de enige die krachtig genoeg is om dat te doen.

En een ander geheim is dat dat droomleven helemaal niet groots en meeslepend hoeft te zijn.
Mijn droomleven heeft te maken met ultieme vrijheid. Iedere dag de keuzes maken die goed voor MIJ voelen.
En met tijd doorbrengen met mijn gezin.
Met mijn dochter van school halen als IK er voor kies, niet als mijn baas beslist of het wel of niet een goed moment is.
Mijn droomleven gaat om uitdrukking geven aan mijn diepste verlangens en diepste gedachten.
Het gaat om leren hoe het leven werkt.
Om schrijven.
Om uren in bad liggen.
Om de hele avond Survivor kijken.
Om vakanties naar Amerika.
Om leren hoe ik mezelf overvloed en luxe kan gunnen omdat ik het waard ben.
Om geld ontvangen. Omdat ik merk dat, hoe makkelijker ik geld ontvang, hoe sneller ik persoonlijk groei. En omdat ik dan kan investeren in mijn droomleven.
Om uit eten te gaan wanneer ik dat wil en naar de Starbucks te gaan wanneer ik dat wil.
Het gaat om mooie mensen ontmoeten.
Om geïnspireerd worden: IEDERE dag.
Om risico’s te nemen en om mijn ALLES aan het leven te geven.
Om te leven ZONDER plan A en om alle voorzichtigheid uit het raam te gooien omdat me dat veel te lang veel te klein houdt en mijn leven is NU en niet morgen.
Om iets te doen als ik het wil doen en me niet te laten leiden door alle beperkingen en angsten die alleen in mijn hoofd leven. (Hoe? Simpel: door te VERTROUWEN!)
Om leren van de beste bewuste creators op aarde.
En om zelf een creator te worden die ZO moeiteloos alles in mijn leven manifesteert dat iedereen denkt: HOE doet ze dat toch? En dat ik het vervolgens ook aan jou uit kan leggen omdat ik jou ook het meest prachtige leven gun dat jij je maar kan bedenken.

DAAR gaat het om.
Dat is MIJN droomleven. En daar ben ik verdomd dichtbij. Iedere dag kom ik een stap dichterbij.

En hoe ziet JOUW ideale dag er uit?
En in hoeverre leef je jouw ideale dag al?
En waar zit het gat?
En welke stappen kan je vandaag nemen om daar verandering in te brengen?
Begin gewoon eens met opschrijven hoe jouw ideale dag er uit ziet.

Als er geen consequenties of beperkingen zijn, hoe ziet jouw ideale dag er dan uit?
En ga er van uit dat er beperkingen zijn op wat voor gebied dan ook: geografisch, mensen, financiën, gezondheid etc.
En beschrijf je GEMIDDELDE dag. Beschrijf wat je iedere dag kan doen en dan zou het geweldig zijn.
En denk niet aan dingen, maar aan ervaringen.

Waar zou je leven?
Hoe zou je huis er uit zien?
Hoe laat zou je opstaan?
Wat doe je in de morgen?
Wat zou je denken en zeggen?
Hoe zou je het eerste deel van je dag doorbrengen?
Wat zou je voor lunch hebben?
Met wie breng je de lunch door?
Wie zijn je vrienden?
Wat doe je voor persoonlijke vervulling?
Welke levensdoelen zou je nastreven?
Wat zou je werk zijn?/ Hoe zou je onderneming er uit zien?
Hoe laat zou je beginnen te werken?
Wat zou je eigenlijk DOEN op je werk?

En sta vervolgens iedere dag op, stem je af op DAT leven en neem iedere dag een stap.
Het Universum zal je ALTIJD laten zien wat de eerstvolgende stap is. De EERSTVOLGENDE stap zal altijd duidelijk worden op precies het juiste moment.

Lieve co-creator. Het wordt makkelijker.
Het creëren van je droomleven wordt makkelijker. Zodra je het jezelf gaat gunnen en in gaat zien dat het je geboorterecht is om echt te gaan doen waar je hart van gaat zingen, dan merk je een wereld van verschil in jouw leven.

Ben ik degene die je daar mee mag helpen?
Op dit moment zijn daarvoor de volgende mogelijkheden:

1. De Geld is Liefde Mastermind :Het Mastery programma en DE inspiratie- & creatieplek voor jou als krachtige, bewuste Creator die er helemaal klaar voor is om 100% voor je droomleven, je passie en je missie te gaan. Je WEET wat je wil en je laat niets je meer in de weg staan om precies DAAR te komen, waar jij behoort te zijn. Door middel van online programma’s, inspirerende audio’s, wekelijkse Coaching-Calls en iedere dag inspiratie en connectie in de Facebookgroep krijg je de juiste strategieën en mindset om dit te realiseren EN leer je hoe jij jouw droomleven en droombedrijf kan manifesteren met de Wet van Aantrekkingskracht en de Universele Wetten van Creatie. Lees er HIER alles over.