He lieve co-creator.

In dit overvloedige artikel heb ik 61 tips op een rijtje gezet zodat je vandaag nog meer geld & overvloed kunt gaan creëren in jouw leven! Enjoy!

 1. Geloof in jouw overvloedige zelf, pas dan zul je overvloed kunnen waarnemen in je leven.
 2. JOUW Bron, de Goddelijke bron is waar overvloed vandaan komt, niet van de wereld buiten je. Vindt eerst de overvloed IN jezelf, IN jouw bron en pas dan kun je het waarnemen in je fysieke realiteit.
 3. Weet dat geld OVERAL vandaan kan komen, niet alleen uit je baan of je bedrijf. Geld komt VAN de Bron, VIA de fysieke wegen.
 4. Neem geen advies aan van mensen met een beperkende mindset.
 5. Visualiseer iedere dag intens de dingen die je in je leven wil bereiken. Je onderbewustzijn ziet geen verschil tussen “realiteit” en wat er in je hoofd gebeurt.
 6. Jouw mate van overvloed zal niet sneller groeien dan jij als persoon groeit. Investeer dus ALTIJD in persoonlijke ontwikkeling.
 7. Verzamel mensen om je heen die al hebben gedaan wat jij wil doen zodat je je iedere dag kunt laten inspireren.
 8. Plant iedere dag zaadjes voor jouw leven in overvloed. Welk zaadje kun je vandaag planten?
 9. Als je schulden hebt die je nooit terug zal betalen, betaal ze vooruit (pay it forward.) Hou de stroom van geld niet tegen! Denk nooit: dat geld heb ik niet. Dat is een negatieve affirmatie. Weet dat geld altijd weer bij je terugkomt!
 10. Geef altijd extra fooi.
 11. Affirmeer geen tekorten.
 12. Gezondheid, geluk, liefde en geld zijn oneindig. Er is geen vaste voorraad die uitgeput kan raken. Er is altijd meer!
 13. Geef waarde om waarde te kunnen ontvangen.
 14. Geef af en toe iemand een cadeautje.
 15. Geef hoe dan ook overvloedig!
 16. Creëer heel veel goede dingen in je leven. Zorg beter voor jezelf dan wie dan ook in je leven!
 17. Het Universum kan je geen goede dingen geven als jij vasthoudt aan wat je niet dient. Laat dus los wat je niet gelukkig maakt!
 18. Vraag wat je denkt dat je wil, maar weet dat je krijgt wat je diep van binnen echt voelt.
 19. De snelste manier om rijk te worden is om manieren te vinden om waarde te bieden aan anderen.
 20. En de waarde die je aan anderen kan geven, ligt vaak meer voor de hand dan jij denkt. Wat voor jou simpel is, kan voor een ander super waardevol zijn!
 21. Kennis en wijsheid zijn hele krachtige instrumenten als het gaat om het creëren van overvloed in jouw leven. Investeer in leren!
 22. Als je jouw kennis, wijsheid en liefdevolle energie vergroot, vergroot je ook de persoonlijke waarde die je aan andere mensen kan bieden.
 23. Jouw woorden zijn een reflectie van jouw overvloedsbewustzijn. Word jezelf dus bewust van wat je zegt en denkt!
 24. Echte overvloed komt alleen naar mensen die er bewust voor open staan en het creëren.
 25. Betaal je rekeningen met overgave en vertrouwen. “Bills are simply invoices for blessings you’ve already received.” “Rekeningen zijn slechts facturen van zegeningen die we al ontvangen hebben.” — onbekend.
 26. Betaal je rekeningen gelijk als ze binnen komen. Zo hou je de stroom van geld op gang.
 27. Als je je over durft te geven aan wat het leven van je verwacht, dan zal het leven overvloedig voor jou zorgen.
 28. Laat los dat je een slachtoffer bent van de omstandigheden. Je bent een krachtige creator! Krachtiger dan je je ooit kan bedenken!
 29. Je bent van niemand afhankelijk, niet van je partner of de overheid of van je baas of je klanten, ALLEEN van de Goddelijke, overvloedige bron die in je zit. Zodra je overvloed BENT, zul je dit terugzien in je leven.
 30. Magische gebeurtenissen gebeuren niet per ongeluk maar omdat je er op afstemt.
 31. Als je schulden hebt, vraag dan af op welke gebieden je jezelf schuldig voelt. Vergeef jezelf en de mensen in je leven!
 32. Hoe beter je ALLE energie toe kan laten, hoe makkelijk het voor je is om de energie van geld binnen te laten in je leven.
 33. Oefen IEDERE dag in vertrouwen!
 34. Als je vandaag hetzelfde deed als gisteren, krijg je morgen evenveel geld als vandaag. Wat kun je ANDERS gaan doen in je leven?
 35. Kleine kinderen WETEN nog dat ze geboren zijn om in overvloed te leven. Dat is waarom ze zo veel vragen en zo boos worden als ze nee horen. ZIJ weten al dat het anders kan! Wat kun je leren van de kinderen in jouw leven?
 36. Het Universum doet iedere dag zijn best om overvloed in jouw leven te brengen. De vraag is of jij luistert naar jouw hogere zelf en afstemt om jouw verlangens tot leven te laten komen?
 37. Je kan pas rijkdom ontvangen als je IEDEREEN rijkdom gunt. IEDEREEN!
 38. Je kan geld niet verliezen, want het is niet van jou. Geld is Goddelijke energie en energie en je hebt het in bruikleen om uit te geven aan de dingen die jouw ziel voeden.
 39. Je hoeft niet bang te zijn om geld te verliezen, want het Universum zorgt altijd voor je!
 40. Als geld niet in je leven is, heeft dat een reden. Wat moet je nog leren, loslaten of helen om geld te kunnen laten stromen?
 41. Als je nu geen geld hebt, heb je het NU niet nodig. Het zal er weer zijn als je het nodig hebt. Daarnaast kun je leren om geld te creëren!
 42. Geld verlangt naar liefde, net als jij. Waar voel je angsten over geld? Heel ze!
 43. Investeer in je dromen!
 44. Als jij niet in jezelf of jouw dromen investeert, waarom zouden andere mensen dat wel doen? Kortom: waarom zouden ze dan geld aan jou geven zodat jij jouw dromen kan leven?
 45. Geld is energie. Investeer jouw geldenergie in dingen die goed voor je zijn en je ziel voeden.
 46. Je kan rijk EN spiritueel zijn.
 47. Je kan rijk zijn EN een goed mens zijn en goed doen met de middelen die je hebt.
 48. JIJ bent de enige die bepaalt wat rijkdom voor JOU is.
 49. Iedere verwachting die je hebt over geld wordt werkelijkheid. Wat zijn jouw verwachtingen over geld? Verander ze en je verandert je realiteit.
 50. VERWACHT rijkdom en prachtige dingen in je leven. Waarom ook niet? Jij bent toch ook een Goddelijk schepsel van deze creatie net als ieder ander?
 51. Ontdek jouw waarde. Erken je waarde. Deel je waarde en vraag waarde terug in de vorm van geld.
 52. Als je over straat loopt beeld je in dat mensen je geld geven en dat jij geld geeft aan mensen. Laat de overvloed maar stromen!
 53. Ruim je huis en je auto op! (of laat het doen) OOK de energie van geld moet vrij kunnen stromen!
 54. Armoede zorgt er voor dat mensen verschrikkelijke dingen kunnen doen. Er is niets spiritueels aan geld bij je vandaan houden.
 55. Er is ook niets spiritueels aan koste wat koste geld willen hebben. Laat het naar je toestromen door je Goddelijke ZELF te zijn!
 56. Richt je focus op overvloed. Wat geeft jou een overvloedig gevoel? En handel daarnaar!
 57. Omring jezelf met mensen die in je geloven en die het allerbeste voor je willen!
 58. Tekort en overvloed zijn allebei een staat van ZIJN. Wat wil jij ZIJN? Wat BEN je nu?
 59. Het beste wat je voor mensen kan doen die het financieel slecht hebben is de kracht te zien die ergens in hen verscholen zit. Affirmeer niet de slachtofferrol die ze aan hebben genomen. Dat is niet wat je voor ze wil!
 60. Rijkdom is nog nooit zo dichtbij geweest als op dit moment!
 61. Geld is energie. Alles is energie en alles is liefde. Geld is liefde! Er IS niets anders dan liefde!

Wil je meer inspiratie? Ik help je DOL graag met te leren hoe geld manifesteren echt werkt. Een goede start is het aanvragen van mijn GRATIS training: Manifesteer je Missie op Aarde. HIER kun je hem aanvragen. Of vraag HIER een gratis Zielsmissie afstemsessie aan.