He lieve co-creator.

Ik heb van interviews afgenomen  voor de Gratis Geld is Liefde Audio serie. Het is super inspirerend om succesvolle ondernemers te horen vertellen over geld en succes.
Het is een van mijn favoriete onderwerpen.

Dat was niet altijd zo. Als je me vroeger had verteld dat ik over geld zou gaan bloggen, had ik je vast en zeker niet begrijpend aangekeken.
Ik had toen ontzettend veel blokkerende gedachten over geld.

Ik snapte geld niet.
Ik dacht dat geld gewoon iets was wat je wel of niet had.
En ik had het niet.
En er was wel een verlangen om meer geld te hebben, maar ik had allerlei overtuigingen die me tegenhielden om dat te manifesteren.
Ik dacht namelijk dat je heel hard moest werken en een hele “belangrijke” baan moest krijgen. En ik heb een tijdje geprobeerd om dat “spelletje” te spelen: studeren, veel uren werken en promotie krijgen. Maar het paste niet bij mij. Ik kon niet aarden in een omgeving met “kantoorpolitiek” en regels die je iedere dag verder weg halen bij wie je werkelijk bent.

Maar ergens had ik toch een vaag gevoel dat overvloed wel mogelijk was. Op zielsniveau voelde ik waarschijnlijk dat ik overvloed eigenlijk ons geboorterecht is.
Dus hoopte ik dat het geld op een magische wijze mijn leven binnen zou komen. Bijvoorbeeld via de lotto of via een piramidespel waar ik ooit eens aan mee heb gedaan.
Maar ook dat gebeurde niet. En ook dat gaf me geen goed gevoel.

Ik bleef dus stoeien met geld.
Ik was TE gevoelig om mezelf te forceren en een leven te creëren dat niet bij me paste voor het geld.
En toen maakte ik kennis met een nieuwe groep van ondernemers. Een groep ondernemers die geld verdiende met het werk waar ze voor geboren waren.
Ondernemers die misschien wel veel uren werken, maar dat niet als zwaar ervaren omdat hun acties af zijn gestemd op hun hogere zelf.
Ondernemers die prachtige, waardevolle dingen bieden aan de wereld en hier veel geld mee verdienen.
Intuïtief wist ik dat ik dat ook wilde.
Ik wilde ook een van die ondernemers worden.

Eindelijk begon ik te zien hoe ik een geweldig leven voor mezelf kon creëren, helemaal op mijn manier. En ik voelde dat de Wet van Aantrekkingskracht me er heen had geleid omdat ik de juiste vragen had gesteld.

Maar dat verlangen om een van hen te worden was slechts het begin van een prachtige reis.
Een reis waarin ik aan het leren ben hoe geld werkt en hoe ik op de meest krachtige manier mijn waarde kan delen met anderen.

Want laten we eerlijk zijn: geld is natuurlijk de reden dat veel mensen niet de stap nemen die ik heb genomen: van de ene op de andere dag stoppen met je baan om het leven te gaan leiden dat ECHT bij je past.
Geld is vaak de reden dat mensen allerlei dingen doen die eigenlijk niet bij ze passen, of zichzelf allerlei dingen ontzeggen die ze eigenlijk wel willen doen.

En hoe bevrijdend zou het wel niet zijn als je geld echt begrijpt?
Hoe rijk zou je je wel niet gaan voelen als je weet hoe je geld kan creëren in je leven, JUIST door te doen wat je iedere dag graag wil doen?

Want juist als je geld daarheen laat stromen, waar je meer van wil, krijg je er meer van.

Ik weet dat ieder keer dat ik investeer in mijn geldmindset, ik de poort open zet om meer geld te gaan ontvangen. Daar investeer ik immers in.

Ik kreeg deze week een mail van iemand die tegen me zei: “Geld is een groot thema voor me op dit moment. Ik ben al jaren bezig met manifesteren en geloof ook in de theorie van “the Secret”, maar ik begin mijn vertrouwen te verliezen.”
Ze gaf aan dat ze dacht dat het bedrag dat ik vroeg voor mijn Geld is Liefde Mastermind best hoog is en dat het best een groot bedrag is voor mensen die geld blokkades hebben. En dat de mensen die het wel kunnen betalen, het waarschijnlijk niet nodig hebben.

En ik MOET hier gewoon een stukje over schrijven, want het is een denkfout die veel mensen maken. Er komt namelijk nooit een moment dat je “klaar” bent met geldblokkades. Geld is veel makkelijker geworden voor me. Ik heb geleerd hoe geld werkt en hoe ik geld kan laten stromen. Maar er komen ook iedere keer weer nieuwe verlangens en die nieuwe verlangens brengen ook weer nieuwe blokkades met zich mee die geheeld mogen worden.
Ik zeg altijd: het gaat niet eens zo zeer om het manifesteren van geld, het gaan om de persoon die je wordt als je de grotere energetische ruimte inneemt die nodig is om meer geld te kunnen ontvangen.

En dat vraagt om investeringen in jezelf.
En dat houdt nooit op. Ook niet als je een miljoen euro per jaar verdient. Daar schreef Laura Babeliowsky deze week nog over in haar blog. Ook zij benadrukte het belang van investeren in jezelf en deelde waarom gratis content je maar zo ver brengt. (Lees haar blog HIER)

Ook ik heb afgelopen week nog 250 dollar geïnvesteerd in een online programma over Geld Mindset. HEERLIJK vind ik dat. Want ik heb inmiddels geleerd dat, altijd als ik zo’n investering maak, dat ik weer iets moois op gang zet energetisch gezien. Niet alleen leer ik meer over geld. Maar ook krijg ik letterlijk meer geld in mijn leven. Ik kreeg deze week 1000 euro aan onverwachte inkomsten. Toeval? Ik denk het niet. Nee, sterker nog: ik weet wel zeker van niet.

Ik ben echt gaan leren dat geld geen geld is, maar Goddelijke energie in de vorm van geld. En geld wel of niet in je leven hebben is geen kwestie van harder werken of “toeval.”
het is een kwestie van de Goddelijke waarde in jezelf ontdekken en delen met anderen en daarvoor energie in de vorm van geld ontvangen.

euro money roll gift with pink ribbon

Dus vraag aan me of ik €197,00 euro voor een 6 weekse Mastermind waarin ik je persoonlijk coach om geldblokkades te doorbreken duur vindt? Nee. Echt niet. Ik vind het eerlijk gezegd echt goedkoop en ik weet ook 100% zeker dat dit de laatste keer is dat ik het voor deze prijs aanbied.
Ik weet dat deze Mastermind vol komt, want ik weet dat, als het Universum mij een idee geeft en ik handel ernaar dat er ook mensen zijn die dit idee willen ontvangen. Ik weet dat Goddelijke creatie dit idee DOOR MIJ HEEN creëert JUIST omdat er mensen zijn die deze energie willen ontvangen.
En daar koppel ik de prijs aan die goed voelt. En dat is een gouden combinatie. En of er nu 2 of 5 mensen komen, dat maakt aan het einde van de dag niet eens iets uit. Want ik word blij van dit idee en ik wil het graag doen en het Universum zorgt voor me zolang ik leef vanuit mijn Goddelijke kern.

En ik weet en voel hoe waardevol het is om deze ideeën te delen met anderen. Ik weet immers wat deze ideeën in mijn eigen leven hebben gedaan en ik zie natuurlijk het verschil dat mijn online programma Geld is Liefde in het leven van mijn klanten kan maken als ze de principes die ik ze leer in hun leven implementeren.

Maar ja, ik zou deze blog nooit kunnen schrijven als ik niet de keus had gemaakt om mijn energie in de vorm van geld te gaan richten op mijn geldmindset.
Ik heb best veel online programma’s over geld gevolgd het afgelopen jaar en tientallen boeken gelezen over geld. En ook met mijn coach heb ik het vaak over geld gehad.
En ja, zo’n investering is iedere keer moeilijk. Ik heb dat geld nooit zomaar ergens op een plank liggen.
En soms heb ik geld geïnvesteerd dat ik daarna echt niet wist of ik mijn rekeningen nog wel kon betalen. Nu WEET ik dat het altijd (meer dan) goed komt. Nu heb ik dat volledige vertrouwen dat als een investering me roept, dat ik (bij wijze van spreken) mijn laatste euro er in zou kunnen investeren als het goed voelt omdat het altijd in (minimaal) tienvoud bij me terug komt.
Ik zie juist altijd dat de mensen die in zichzelf durven te investeren de grootste sprongen maken.
En ik stel mezelf altijd de vraag: waar wil ik heen? En waar ben ik nu? En wat kost het me wel niet om hier te blijven. Als ik bijvoorbeeld 3000 euro per maand verdien, maar ik verlang naar 5000 euro per maand, dan kost het me dus in feite 2000 euro per maand om te blijven waar ik ben. Want Creatie leert ons immers dat ieder verlangen dat we hebben realiteit kan worden.
En hoe meer je bezig bent met bewuste creatie, hoe meer je begrijpt en voelt dat er echt geen redenen zijn om niet al je dromen en verlangens waar te maken.
En ja, daar is geld een onderdeel van. Een wezenlijk onderdeel.

Maar geloof me: geld is niets meer dan energie.
Goddelijke energie in de vorm van geld.
Je mag het ontvangen, helemaal op jouw manier.
Je mag het laten stromen, precies zoals goed voelt voor jou.
EN je mag geld ook weer loslaten in het volledige vertrouwen dat het er altijd zal zijn.
Goddelijke energie is immers overvloedig en Goddelijke energie zal je nooit in de steek laten. Goddelijke energie is de bron van alle creatie en dat is niet goed of fout, dat IS gewoon.
En dat is ook zo met geld.

Ik ben benieuwd of je dat voelt.
En ik ben benieuwd of je voelt wat voor verschil het zou maken in je leven om op deze manier naar geld te gaan kijken?
Op welke prachtige manieren zou je leven dan veranderen?