Ik kreeg vandaag een mail van iemand die me vroeg waarom ze het goede gevoel dat ze had ervaren naar aanleiding van een van mijn creatiedagen niet vast had kunnen houden.

Misschien is dit voor jou ook wel herkenbaar.
Je hebt een super goed gevoel na een workshop of (online) programma.
Je voelt je ZO ontzettend goed en je hebt het gevoel dat je de hele wereld aan kan en dat het dit keer ECHT anders gaat zijn.
Maar al na een (paar) dag(en) voel je dat je energieniveau weer inzakt. Alle twijfels en angsten die je voelde voordat je de cursus volgde komen weer langzaam naar boven.

Hoe komt dat toch en wat doe je er aan?

Voor een blijvende verandering is een verandering in frequentie nodig.
Tijdens een cursus voel je je vaak geïnspireerd. Vaak heeft degene die de cursus geeft al een hogere frequentie dan jij en die positieve vibe straalt op je af. Je wordt in contact gebracht met wat er nog allemaal mogelijk is voor jou.

Je frequentie wordt hierdoor tijdelijk verhoogt.
Om er voor te zorgen dat jouw frequentie voorgoed verhoogt, zul je IEDERE dag af moeten stemmen op die wereld van ongekende mogelijkheden.
Dan zul je er voor moeten zorgen dat je nieuwe gedachten denkt, nieuwe gevoelens voelt EN nieuwe acties onderneemt.

DAT brengt een blijvende verandering te weeg in je energieveld.
En ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om die blijvende verandering tot stand te brengen.
Want de waarheid is dat het best veel tijd en energie en een HELEBOEL creativiteit kost om je frequentie blijvend te verhogen.
Want voor je het weet is dat dag al weer begonnen en begin jij de dag op precies dezelfde manier als je alle andere dagen begint.
En voor je het weet denk je weer dezelfde gedachten, stem je weer niet af op je droom, ga je weer op in de waan van alledag en is er weer een dag voorbij die je door hebt gebracht in dezelfde frequentie. En aangezien je jouw toekomst creëert met waar je je NU op afstemt, kun je er van uit gaan dat er morgen weer niet zo veel verandert.

Photographed with a 665nm near infrared converted camera this image depicts a magical spring like scene.

En dat is precies waar ik jou mee wil helpen!
Dat is precies de reden dat ik me geleid voel om zo veel content te creëren die jou helpt om je frequentie te verhogen en dat je me zo vaak in je mailbox vindt.
Want veel van de dingen waar ik het over heb lijken praktische dingen te zijn (geld creëren, informatieproducten creëren, ondernemen of coachen om maar een paar voorbeelden te noemen) maar het is verre van dat. JA, ik help je op een praktische manier, maar ik help je vooral door het verhogen van je frequentie door je in contact te brengen met je bron, met alle ongekende mogelijkheden van het Universum, met je intuïtie en met Goddelijke creatie EN met jouw droomleven en jouw droomonderneming.
Ik heb een HELEBOEL dingen geprobeerd, maar pas toen ik mijn leven op deze manier vorm ging geven, veranderde er meer voor mij dan ik ooit voor mogelijk kon houden.
Nu weet ik het als ik een situatie ervaar die misschien pijnlijk lijkt maar die in mijn leven is om mij te helpen met een transformatie die ik diep van binnen wil maken.

Als je dus het gevoel hebt dat je vastzit, dan is dat waarschijnlijk bij jou ook het geval.
En als je een vlaag van jouw verhoogde frequentie hebt geproefd in een workshop of een cursus, wees dan niet boos is teleurgesteld dat je het (weer) niet vast kon houden.
Energie kun je niet vasthouden.
Energie is altijd in beweging.
En je bent misschien geïnspireerd geraakt, maar voor een echte TRANSFORMATIE is meer nodig. Voor een transformatie is een shift in bewustzijn nodig. En die breng je het snelste tot stand door je daar IEDERE dag op af te stemmen.

Hierbij wat tips voor een snelle transformatie.

*Zorg dat je gevoelens, gedachten en acties in een lijn liggen met de “nieuwe jij.” Wat wil je manifesteren en BEN je die persoon al?
*Stem je af op die persoon door script te schrijven en door je beperkende overtuigingen te onderzoeken en te helen en om te buigen.
*Luister naar inspirerende audio’s die je frequentie verhogen.
*Geef jezelf wat je nodig hebt!
*En natuurlijk: wordt lid van mijn Geld is Liefde Mastermind. Hier help ik je met AL deze dingen.

HIER lees je wat de Geld is Liefde Mastermind jou kan brengen.
De Geld is Liefde Mastermind is DE inspiratie- & creatieplek voor jou als krachtige, bewuste Creator die er helemaal klaar voor is om 100% voor je droomleven, je passie en je missie te gaan. Je WEET wat je wil en je laat niets je meer in de weg staan om precies DAAR te komen, waar jij behoort te zijn. Door middel van online programma’s, inspirerende audio’s, wekelijkse Coaching-Calls en iedere dag inspiratie en connectie in de Facebookgroep (Geld is Liefde Mastermind) krijg je de juiste strategieën en mindset om dit te realiseren EN leer je hoe jij jouw droomleven en droombedrijf kan manifesteren met de Wet van Aantrekkingskracht en de Universele Wetten van Creatie.