Geld is weer een thema dat me flink bezig houdt de afgelopen tijd. En ik zie het ook bij mijn klanten. Ik heb gemerkt dat er dagelijks afstemmen voor nodig is om geld echt te kunnen laten stromen in je leven.

Want wat is dat nu precies: dat afstemmen?
We creëren onze realiteit met onze gedachten, onze gevoelens en ons energieveld. Onze gedachten en gevoelens dragen een bepaalde frequentie met zich mee en je kan alleen maar de hoeveelheid geld toelaten waar je op af bent gestemd.
En omdat we constant nieuwe verlangens EN nieuwe blokkades tegen komen in ons leven moeten we constant afstemmen.
Afstemmen is dus eigenlijk nieuwe overtuigingen, nieuwe gevoelens EN nieuwe gewoontes creëren die ons in staat stellen om meer geld binnen te laten.

Anderhalf jaar geleden had ik bijvoorbeeld de overtuiging dat ik alleen maar geld kon verdienen door een baan in loondienst. Je werkt, je bouwt pensioen op en tussendoor spaar je om leuke dingen te kunnen doen.
Maar toch voelde ik op een diep niveau dat er MEER mogelijk was en dat het ook anders kon. Ik begon me daar langzaam op af te stemmen.
Ik begon vragen te stellen aan het Universum om me voorbeelden te laten zien van mensen die het anders deden. En omdat ik vragen stelde, kwamen de antwoorden op mijn pad. Toen zag ik dat er steeds meer mensen waren die geld verdienden met hun passie en door mensen op een manier te dienen die ECHT bij ze past.
En toen dacht ik: als zij het kunnen, kan ik het misschien ook. En daarna ben ik daar echt op gaan afstemmen: ik ben inspirerende boeken en audio’s gaan luisteren die tegen me zeiden dat ik het kon. Ik ben heel veel online programma’s gaan volgen om af te stemmen op alle ongekende mogelijkheden en ik ben de manifestatietools die ik al kende (zoals script schrijven) echt toe gaan passen.
Ik heb een afstemdagboek voor mezelf ontworpen die ik daarna aan ben gaan bieden.

Maar afstemmen is een dagelijkse praktijk en het is fijn om daar afwisseling in aan te brengen.
Vandaag wil ik je helpen afstemmen door middel van een audio die ik voor je heb opgenomen. Als je deze audio luistert, zul je merken dat hij je frequentie verhoogt waardoor je in een staat van toelaten en vertrouwen komt. Daardoor is het makkelijker om ook daadwerkelijk de praktische stappen te nemen die OOK nodig zijn om jouw droomleven te creëren.

Buddha in meditation, religious concept

Wil je op een magisch moeiteloze manier jouw leven en jouw onderneming creëren? In de Geld is Liefde Mastermind leer je hoe je dat kan doen. Je leert hoe je jouw leven en jouw onderneming zo kan creëren, zoals dat bij JOU past. Je leert om het leven te creëren waarvoor je geboren bent en om alles in je leven te manifesteren waar je naar verlangt door 100% de manifestatiekracht aan te boren die in je zit.

Aanmelden kan ook via bovenstaande link of direct HIER via mijn webshop.
Nogmaals: kies voor een betaling in 1 of 12 termijnen termijnen!

Ik kan niet wachten om je te mogen ontmoeten in de Geld is Liefde Mastermind.

Liefs Maartje