He Lieve co-creator

Yes! Laten we het vandaag weer eens over geld gaan hebben.
Het is een van de favoriete onderwerpen waar ik met mijn klanten over praat, maar toch blog ik (nog) niet vaak over geld.
Ik denk dat ik ook nog de blokkade heb dat je niet te vaak over geld mag praten of mag zeggen dat je geld belangrijk vindt omdat mensen je dan op een andere manier gaan bekijken.

“Ik vind geld belangrijk.”

Als je dat leest, welke gedachten en gevoelens komen er dan in je op?

“Dat kan ik toch niet zeggen.” is MIJN eerste gedachte. “Wat zullen mensen wel niet van me denken?”
“Dan denken ze zeker dat ik alleen maar op geld uit ben. Dat ik hun geld probeer af te troggelen terwijl ze zelf misschien heel hard werken en net rondkomen.”

Maar als ik de blokkades van me af schud en ga kijken naar de REALITEIT, dan moet ik hele andere conclusies trekken.

Dan weet en voel ik dat geld me vrijheid geeft.
Dan moet ik toegeven dat geld me de mogelijkheid om het werk te doen waar ik voor gemaakt ben. Het feit dat ik geld verdien met mijn passie (ontdekken hoe wij een succesvolle en overvloedige realiteit creëren en dat delen met anderen) is een WONDER.
Maar dat zou ik niet kunnen doen als ik de hele week werk in een baan die niet afgestemd is op mijn hogere zelf, maar die ik alleen maar heb omdat ik anders mijn hypotheek en mijn boodschappen niet kan betalen.
Ik ben dus gezegend dat ik er achter ben gekomen dat ik geld letterlijk naar me toe kan trekken. Ik heb geleerd dat ik geld kan creëren met de waarde die ik lever aan anderen.
En laat de waarde die ik lever nu juist dat ene ding zijn wat ik het allerliefste doe in de hele wereld.
Hoe cool is dat?

bigstock-happy-woman-and-rain-of-euro-c-38799274 (1) (1)

De allereerste beperkende overtuiging die we moeten los laten als we meer geld willen toelaten in ons leven is dat als wij meer geld hebben, dat er minder is voor anderen.
Geld is namelijk energie.
En energie kan niet opraken.
Afgezien van het praktische stuk dat het grootste deel van het geld van de wereld niet eens echt bestaat omdat het allemaal digitaal is. Het zijn maar cijfertjes op papier. Ja dat. Maar toch is het ook energie en kan je die energie richten om er meer of minder van te krijgen in je leven.

En als jij jezelf klein houdt en je blijft bescheiden met betrekking tot geld, dan heeft jouw buurvrouw niet opeens meer geld.
Zij is namelijk verantwoordelijk voor haar eigen (geld) energie.
Als je meer geld hebt, zou je haar trouwens wel op andere manieren kunnen helpen door eens een babysitter voor haar te huren en haar een dinercheque te geven zodat ze er ook eens uit kan. Dat kan dan wel weer.

Werken aan mijn geldmindset en een grotere energetische ruimte innemen als het om geld gaat is een van de BESTE dingen die ik heb gedaan voor mezelf.
En het is niet zo dat dit proces nu af is gelopen, want er blijven altijd nieuwe verlangens ontstaan die geboren mogen en willen worden door ons heen.
Maar als je eenmaal weet hoe je je af kan stemmen op de energie van geld, en je gaat geld zien als iets wat je mag ONTVANGEN in plaats van als iets dat je moet VERDIENEN, dan maakt dat een wereld van verschil.

Ik vind het te gek om mensen daar mee te helpen. Ik merk hoeveel het me heeft gebracht om mijn geldblokkades recht in de ogen te kijken en deze te transformeren.

Daarom wil ik jou vandaag wijzen op een paar dingen die ik gratis aanbied en waar je heel veel waardevolle informatie uit kunt halen die je kunnen helpen om een paar prachtige stappen te nemen als het gaat om het transformeren van jouw geldmindset.

Daarnaast heb ik de afgelopen tijd een aantal blogs over geld en overvloed geschreven. Ik heb ze hier voor je op een rijtje gezet:

HIER vind je een podcast waarin ik je leer hoe je van angst over geld naar liefde voor geld kan komen.

HIER vind je een blog met de titel: wat als geld jou belemmert om je dromen waar te maken?

HIER vind je een blog waarin ik je leer hoe je de shift kan maken van geld willen naar geld ontvangen.

HIER vind je een blog waarin ik met je deel wat de eerste stap is die je vandaag nog kan nemen om meer geld toe te kunnen laten in je leven.

HIER vind je een blog waarin ik mijn visie deel op de vraag of geld en spiritualiteit samen gaan.

En HIER vind je een blog met de titel: leef en creëer in vreugde en het geld komt vanzelf.

Het was wel grappig om deze blogs uit te zoeken. Sommige zijn van ruim een jaar geleden. Het was leuk om te zien dat de dingen waar ik me toen op af aan het stemmen was, nu ook echt in mijn leven zijn gekomen 🙂

En wat is de waarde die je uit de Geld is Mastermind kunt halen?
(Mits je jouw tijd en energie investeert en iedere dag actie neemt in jouw leven)

Afgezien van alle overduidelijke redenen, alle geweldige content, alle geweldige co-creators waar je mee mag gaan Masterminden, alle fantastisch resultaten die je met dit programma kunt behalen en het verschil dat je kunt gaan maken in jouw leven en in dat van HEEL VEEL anderen? 🙂
*Je leert de Wet van Aantrekkingskracht ECHT begrijpen. Als je de Wet wel kende, maar het lukte je nog niet om resultaten te behalen, gaat daar verandering in komen! Hierdoor manifesteer je jouw verlangens steeds moeitelozer.
*Je voelt je gesteund en geliefd door de groep co-creators waar je mee in contact gaat komen in de Facebookgroep.
*Je leert om vertrouwen te krijgen en te houden in jezelf en je dromen zodat jij jouw leven en jouw onderneming inderdaad zo kan creëren zoals jij het voor ogen hebt.
*Je vind er ALLES om jouw missie-onderneming op te bouwen en jouw leven te creëren, helemaal zoals dat bij jou past.
*Je vindt er alles om in een keer heel veel meer geld te gaan verdienen.
*Je leert er alles om een prachtige succes-mindset te ontwikkelen die je alles gaat brengen in je leven waar je naar verlangt.
*Je krijgt iedere dag support en ondersteuning om jouw leven op jouw manier te creëren. Ik help je persoonlijk via de Facebookgroep, live meetings om jouw, eigen unieke energie te ontdekken die je vervolgens kan delen met de wereld. Ik help je om passende diensten en producten te ontwikkelen, waar echt de waarde vanaf straalt en waar je vervolgens jouw geld mee kan verdienen. En ik help je vervolgens af te stemmen om hier niet zo maar een inkomen mee op te bouwen, maar een waanzinnig goed inkomen dat je stoutste dromen overtreft.
Ik help je om overvloed in jouw bedrijf te creëren en om een “systeem” te creëren zodat je je bezig kunt houden met creëren en niet met “verkopen.”
In mijn Geld is Liefde Mastermind  help ik je met al die dingen EN nog meer!

Kijk HIER voor meer informatie over de Internet Business Academy.
En HIER lees je alles over de Geld is Mastermind

Aanmelden kan ook via die pagina of via mijn webshop.
.

Ik kan niet wachten om je te mogen ontmoeten in mijn Mastermind!

Tot de volgende blog lieve co-creator!

Liefs Maartje!