He Lieve co-creator

Ik las vandaag een mail van Carl Harvey van The Big Life
Zijn mail raakte me.
Hij vertelt over zijn intentie en zijn visie voor zijn membership programma en daar herkende ik heel veel van mezelf in en hoe ik de Geld is Liefde Mastermind zie.

Ik wil mensen helpen om af te stemmen op hun MOOISTE leven ooit.
Ik wil mensen helpen een leven te creëren dat mooier is dan ze ooit voor mogelijk konden houden. Ik voel dat dit kan. Ik WEET dat dit kan.
Ik merk bij mezelf dat als ik afstemmen en actie op de meest krachtige manier combineer en ECHT intap op mijn creatiekracht, dat er steeds mooiere dingen gebeuren.

En dan niet alleen wat betreft het “grote plaatje” zoals overvloed, rijkdom, je passie leven, doen waarvoor je gemaakt bent, maar vooral van dag tot dag.
Hoe veel liefde je iedere dag in je leven deelt met anderen en vooral hoe veel liefde je voor jezelf voelt en voor de verlangens die in jou ontstaan.
En hoe veel kleine geluksmomentjes je op een dag ervaart.
En hoe bijzonder het wel niet is wat er gebeurt als je het leven gaat leiden waar je voor geboren bent.

Ik kreeg bijvoorbeeld deze week dit berichtje van een klant:

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN. Ik ben laaiend enthousiast over je zielsscript, deze beschrijft precies mijn proces. Lieve mensen echt een aanrader…”

An abstract silver glitter and heart background ** Note: Slight blurriness, best at smaller sizes

Als ik dit lees dan kan ik niet eens beseffen dat het over mij gaat.
Want het voelt eigenlijk helemaal niet zo bijzonder wat ik aan het doen ben.

Verstandelijk WEET ik dat het bijzonder is omdat er nog ZO veel mensen zijn die zich tegen laten houden door beperkingen en die SUPER moeilijk denken over het creëren van een leven dat helemaal bij ze past.
(Sterker nog: anderhalf jaar geleden was ik OOK nog een van die mensen!)
Maar gevoelsmatig voelt het juist heel logisch en natuurlijk om te doen wat ik aan het doen ben. Het voelt alsof ik EINDELIJK op de goede weg ben. Het voelt alsof ik eindelijk doe wat ik echt behoor te doen. Het voelt alsof ik gebruik maak van mijn natuurlijk giften en talenten.

Ik kan me nog herinneren hoe ik soms aan het vechten was met mijn leven. Ik was me op mijn werk constant in allerlei bochten aan het wringen om goedkeuring te krijgen. En denk maar niet dat ik ooit ook maar een zo’n testimonial heb ontvangen. Nee, echt niet hoor.

De flow in je leven vinden en intappen op een grotere potentie heeft niet zo zeer te maken met harder werken als we met het vinden van je verlangens en het toelaten van de energie die er voor nodig is om die verlangens in realiteit om te zetten.

En weet je wat het voornaamste ingrediënt is wat het voor mij mogelijk maakt om dit leven te creëren voor mezelf?

Vertrouwen!

Vertrouwen dat ik op de goede weg ben.
Vertrouwen dat ieder verlangen dat ik heb realiteit kan worden.
Vertrouwen dat als ik de verlangens in mij volg dat ik JUIST de stappen maak die het ALLER beste voor me zijn.
Vertrouwen dat het geld er altijd zal zijn.
Vertrouwen dat ik geld kan manifesteren en dat dat steeds makkelijker zal worden.
Vertrouwen dat mijn angsten niet mijn realiteit zijn, maar dat het hersenspinsels zijn en dat ik er door heen kan breken.

En dat maakt het ook zo bijzonder dat in de testimonial ook staat dat vertrouwen een van de meest waardevolle ingrediënten is die ze uit de Geld is Liefde Mastermind haalt.

Steeds meer mensen gaan het leven leiden waar ze voor geboren zijn.
Steeds meer mensen durven het zichzelf te gunnen dat ze een leven van strijd en opoffering achter zich laten en kiezen voor zichzelf, hun dromen en hun passie.

Natuurlijk is dat niet altijd makkelijk. Ik zie ook vaak niet HOE ik ergens moet komen.
Maar dan herinner ik me weer dat het HOE ook niet aan mij is. Ik vraag, ik stem af op de energie van mijn dromen, ik volg mijn inspiratie en ik werk aan mijn blokkades en zo maak ik ruimte om te ontvangen en dan zal het Universum me helpen op iedere manier mogelijk.
Dan ontmoet ik de meest prachtige coaches en mentors die me verder helpen.
Dan krijg ik precies de goede inspiratie.
En dan kom ik weer een stap verder.
En soms heeft het tijd nodig om te komen waar je wil zijn.

En dat voelt dus ook zo met mijn Geld is Liefde Mastermind en dat sprak me ook aan aan de mail van Carl Harvey.
Ik VOEL zo sterk dat de Community iets goeds is. Ik zie het ook aan de resultaten van deelnemers.

En toch moet ik heel eerlijk zeggen dat het voor mijn gevoel eeuwen duurt voordat ik deze community op kan bouwen tot waar ik voel dat het kan zijn.

Carl schrijft ook dat hij het eerste jaar geen winst heeft gemaakt op zijn membership programma.
Dat herken ik. Mijn 1 op 1 diensten en mijn online programma Geld is Liefde lopen heel goed.
Aan de Community besteed ik het meeste tijd en levert me het minste op. Qua geld dan hè?
Want heel mijn lijf voelt de energie die er achter zit.
Heel mijn lijf voelt hoe bijzonder deze community is.
En dat ik nog niet kan zien HOE het zich gaat ontwikkelen, betekent niet dat het niet “meant to be” is.
Alles groeit op zijn eigen tijd.

En dan zijn we weer terug bij vertrouwen.
Want hoe kan ik er nu niet op vertrouwen dat iets goed is, als ik zo’n testimonial krijg?
En dan lees ik zo’n mail van Carl Harvey waarin hij ook zijn passie deelt waarom hij mensen helpt om een groter dan groots leven te creëren.
En dan voel ik wat hij schrijft.
En dan weet ik weer waarom ik het doe.
En dan neem ik ook vandaag gewoon weer een stap vooruit.
En dan vertrouw ik er op dat als ik gewoon iedere dag een stap blijf nemen dat ik meer in beweging zet dan ik ooit voor mogelijk kon houden.

Met iedere dag een stap creëer je een leven mooier dan je ooit voor mogelijk kon houden. Hoe cool is dat?

Dus de vraag is welke stap jij vandaag neemt?
En misschien neem je wel de stap om je vandaag aan te sluiten bij mijn Geld is Liefde Mastermind – omdat je voelt wat ik schrijf en omdat mijn verlangens ook jouw verlangens zijn en omdat jij ook weer dat samen co-creëren zo veel makkelijker is.

En wat is de waarde die je uit de Geld is Liefde Mastermind  kunt halen?
(Mits je jouw tijd en energie investeert en iedere dag actie neemt in jouw leven)

*Je leert de Wet van Aantrekkingskracht ECHT begrijpen. Als je de Wet wel kende, maar het lukte je nog niet om resultaten te behalen, gaat daar verandering in komen! Hierdoor manifesteer je jouw verlangens steeds moeitelozer.
*Je voelt je gesteund en geliefd door de groep co-creators waar je mee in contact gaat komen in de Facebookgroep.
*Je leert om vertrouwen te krijgen en te houden in jezelf en je dromen zodat jij jouw leven en jouw onderneming inderdaad zo kan creëren zoals jij het voor ogen hebt.
*Je vind er ALLES om jouw missie-onderneming op te bouwen en jouw leven te creëren, helemaal zoals dat bij jou past.
*Je vindt er alles om in een keer heel veel meer geld te gaan verdienen.
*Je leert er alles om een prachtige succes-mindset te ontwikkelen die je alles gaat brengen in je leven waar je naar verlangt.
*Je krijgt iedere dag support en ondersteuning om jouw leven op jouw manier te creëren. Ik help je persoonlijk via de Facebookgroep, live meetings en 1 op 1 Laser Focus Sessies om jouw, eigen unieke energie te ontdekken die je vervolgens kan delen met de wereld. Ik help je om passende diensten en producten te ontwikkelen, waar echt de waarde vanaf straalt en waar je vervolgens jouw geld mee kan verdienen. En ik help je vervolgens af te stemmen om hier niet zo maar een inkomen mee op te bouwen, maar een waanzinnig goed inkomen dat je stoutste dromen overtreft.
Ik help je om overvloed in jouw bedrijf te creëren en om een “systeem” te creëren zodat je je bezig kunt houden met creëren en niet met “verkopen.”
In de Geld is Liefde Mastermind help ik je met al die dingen EN nog meer!

En HIER lees je alles over de Geld is Liefde Mastermind 

Ik kan niet wachten om je te mogen ontmoeten in mijn Mastermind!

Liefs Maartje