Je hoort vaak dat het lastig is om echt een beslissend moment aan te wijzen die echt voor groei heeft gezorgd. Ontwikkeling gaat vaak in kleine stappen en zelden in reuzensprongen. Het zijn alle momenten bij elkaar opgeteld die je op dit moment van je leven hebben gebracht.
En toch … als ik terugkijk naar het afgelopen jaar waarin er ZO veel verandert is in mijn leven,kan ik het moment precies aanwijzen waarop alles voor mij echt in een stroomversnelling terecht is gekomen.
Dat ene moment, dat ene inzicht heeft ALLES voor mij verandert.
En dat inzicht ga ik in deze blog met jou delen.

Ik was begin mei op vakantie in Tenerife. Het was heerlijk om even weg te zijn maar ik merkte dat ik aan het piekeren was over geld. Of liever gezegd: het gebrek aan geld.
Vanaf het begin dat ik met mijn baan in loondienst was gestopt om met mijn bedrijf te starten heb ik me voor 100% gesteund gevoeld door het Universum. Ik bleef me afstemmen op een leven in overvloed, een leven waarin ik alles kon doen waar ik naar verlangde. En dat ging ook goed. Er kwam van allerlei kanten geld mijn leven binnen.
En hoewel ik daar intens dankbaar voor was, merkte ik dat het verlangen in mij groeide om dat geld voornamelijk te manifesteren DOOR mijn bedrijf heen. Dat was wat ik ECHT graag wilde.
En dus ging ik me daar op afstemmen. En daardoor hield ik dus de andere stromen van geld tegen. Waardoor het leek of de stroom stil kwam te liggen.
Nu heb ik inmiddels geleerd dat dit een heel normaal fenomeen is. Vlak voordat je een sprong in inkomen maakt omdat je een volgende stap maakt in je geldbewustzijn, kom je vaak even dat figuurlijke plafond tegen.
Maar dat wist ik toen nog niet en ik maakte me echt zorgen. Ik had een intens groot verlangen om te groeien en er gebeurde al prachtige dingen, maar ik moest ook toegeven dat ik nog niet was waar ik wilde zijn.

Maar op die vakantie kwam het inzicht WAAROM ik nog niet was waar ik wilde zijn: ik had energetisch gezien die ruimte nog niet ingenomen. Ik WAS die persoon nog niet die dat inkomen verdiende met haar bedrijf.
Manifesteren doe je door een energetische match te worden met de frequentie van je droom.
In mijn bewustzijn was echter voornamelijk ruimte voor te kort.
Want waar was mijn focus en intentie voornamelijk op gericht?
Ik was eigenlijk nog heel afwachtend, ik stond nog niet volledig achter de prijzen die ik vroeg, ik durfde nog te weinig te laten zien wat ik echt te bieden had en als allerbelangrijkste maakte ik me nog heel veel zorgen over waar mijn geld vandaan moest komen.
Energetisch gezien nam ik onvoldoende verantwoordelijkheid voor het feit dat IK (het Goddelijke deel in mij) de bron is van mijn inkomsten.
Ik was aan het wachten totdat er een soort “wonder” gebeurde terwijl het wonder eigenlijk is dat we zo verdomd krachtig zijn dat we letterlijk onze verlangens naar ons toe kunnen trekken door een magneet te worden voor wat we willen.
En ik was geen geld magneet.
Niet meer. Ik kon geld aantrekken uit alle hoeken. Maar nog niet voldoende uit mijn bedrijf. Er zat af en toe een maand bij dat het super goed ging, maar de maand er na was het weer veel minder.

En dus nam ik daar in Tenerife het besluit om IN de meer overvloedige versie van mezelf te stappen.
Ik nam me voor om mijn bewustzijn te richten op overvloed.
Om gedachten van overvloed te denken en me er op af te stemmen dat mijn bedrijf een prachtige bron van inkomsten voor me is.
Ik maakte contact met de versie van mij die alles al had waar ik naar verlangde en vroeg aan haar wat er voor nodig was om die ruimte ook daadwerkelijk in te nemen.
En vervolgens deed ik dat.
Ik liet weer wat meer angsten los. Ik stond mezelf toe om weer een stuk te groeien, om meer mijn expertrol in te nemen en om NOG meer te laten zien wie ik ben en wat ik te bieden heb.

Dat was een prachtig keerpunt voor me. Daardoor ging ik ECHT begrijpen wat er voor nodig is om mooie manifestaties op gang te brengen en hoe ik dat SNEL kan doen.
Zodra je IN de persoon stapt die je wil worden, IN die energie, BEN je die persoon.
Ik was nog veel te veel bezig met: “ooit” en “op een dag.”
Als ik dacht aan het bedrag dat ik wilde verdienen was dat altijd een beeld in de toekomst. En opeens besefte ik dat als ik dat niet zou veranderen, dat het daar ook altijd zou blijven.

En dus moest ik op dat moment gaan voelen, denken en handelen als die persoon. En toen was het een kwestie van een paar weken voordat alles ging stromen.
Ik lanceerde mijn online programma Geld is Liefde voor de eerste keer en kreeg daar meer dan 60 aanmeldingen voor zonder dat ik dat eigenlijk had verwacht EN zonder dat ik er veel actie voor had ondernomen.
Ook kwamen coachingsklanten als vanzelf op me af en kreeg ik mooie ideeën voor nieuwe programma’s.
Er gebeurden nog meer mooie dingen, te veel om op te noemen.
Ik heb deze zomer maar 2 dagen per week gewerkt en ik heb voor het eerst met mijn bedrijf meer verdiend dan met mijn baan in loondienst en dat was een geweldige stap voor mij persoonlijk.

Piggybank On Coins Showing Monetary Increase

Nu ik heb geleerd om letterlijk IN die persoon te stappen die ik wil worden, is het ZO veel makkelijker om mijn dromen en verlangens te manifesteren.
Manifesteren is nog steeds een reis. We zijn hier om te creëren en dat zal ik dus ook de rest van mijn leven blijven doen.
Misschien denk je bij jezelf: dat is een mooi verhaal maar waarom stap je dan niet in de persoon die 100.000 euro per maand verdient. Dat is simpel: ik heb geen idee hoe dat voelt. Ik heb geen idee wie ik daarvoor moet zijn. Daarnaast verlang ik er op dit moment ook niet naar. Dat zou eng en onwerkelijk voelen.
Je kan alleen maar iets manifesteren als het voelt als de eerstvolgende logische stap.

Dus: wat voelt als jouw eerstvolgende logische stap?
En wat is er voor nodig om dat te manifesteren?
Wat is er voor nodig om de persoon te worden die al heeft waar jij naar verlangt?
Stel jezelf de vraag: wat als …. (ik x heb, of y ben?)
En voel hoe dat voor je voelt. DAT is de energetische frequentie van je verlangen. Maak daar zo vaak je kan contact mee en handel vanuit dat gevoel, vol vertrouwen en overgave.
Net zolang totdat je die persoon BENT. Dan is er geen verschil meer tussen droom en verlangen en dan is je droom een feit.

Maar onthoud: het gaat uiteindelijk meer om de persoon die je wordt in het proces van manifestatie, niet alleen om het uiteindelijke doel!

Kan ik je helpen met het manifesteren van je dromen?