He lieve co-creator

In de blog van vandaag deel ik alle redenen met je om je aan te moedigen te gaan leren hoe de Wet van Aantrekkingskracht nu ECHT werkt.

Waarschijnlijk heb je al wel meegekregen dat ik een GROOT fan ben van de Wet van Aantrekkingskracht.
De Wet van Aantrekkingskracht heeft mijn hele leven verandert!
Voordat ik wist dat ik ZELF mijn leven creëerde, creëerde ik natuurlijk OOK mijn leven, maar toen nog onbewust.
En dan krijg je dus overduidelijk niet de resultaten waar je naar verlangt. Ik niet in ieder geval. Alleen de mensen die van nature al heel makkelijk en moeiteloos creëren, trekken alle mooie dingen in hun leven makkelijk aan. Maar zij kunnen je niet uitleggen hoe zij dat doen, zij DOEN het gewoon. Zij hebben geen idee waar jij en ik zo “moeilijk” over doen. Ze zijn geboren met de kunst om te manifesteren.

Ik niet. En jij waarschijnlijk jij niet.

En dus moest ik leren hoe de Wet van Aantrekkingskracht nu ECHT werkte.
En dat ging ook niet over een nacht ijs.
Net als dat je jaren nodig hebt om vaardigheden te leren die je nodig hebt voor je werk, heb je ook tijd nodig om een bewuste creator te worden.
Het is echt een illusie om te denken dat je een boek leest zoals de Secret of Vraag en het wordt gegeven van Abraham Hicks en dat je het dan wel weet.
En het is ook een illusie om te denken dat er een ochtend komt dat alles magischerwijs op zijn plek is gevallen. Dat gebeurt wel, maar dan stap voor stap en dag voor dag.
Manifesteren leer je echt alleen in de praktijk en door oefening, door er echt mee bezig te zijn.

Maar ALS het je dan lukt en ALS je dan door hebt hoe het voor JOU werkt, dan ligt de weg ook open naar het manifesteren van alles waar je naar verlangt in je leven.
En wie wil dat nu niet?

Je kan de Wet van Aantrekkingskracht voor ALLES in je leven gebruiken.
Zo ben ik laatst begonnen met een opleiding tv-presenteren. In de allereerste les moesten we een interview afnemen bij een medestudent. Het interview ging goed, ik zat er lekker in en het werd een echt leuk gesprek. De docent zei echter dat ik geluk had gehad met de vragen die ik stelde en dan het ook wel eens heel anders had kunnen gaan.
Ik zei tegen hem: “Nee hoor, dat was geen geluk.” Maar ik kon mijn vinger er niet op leggen wat het dan wel was. En toen ik in de auto naar huis reed zag ik het opeens heel duidelijk. Toen ik de vragen verzon, tapte ik als vanzelf in op de energie van de uitkomst. Ik WIST hoe ik me wilde voelen tijdens en na het interview en daar stemde ik op af. En vervolgens nam ik geïnspireerde actie om mijn visie in realiteit om te zetten.
En ik doe dat dag in, dag uit en dus is het een gewoonte geworden.
En de Wet van Aantrekkingskracht heeft me dat geleerd.

De Wet van Aantrekkingskracht heeft me geleerd om af te stemmen en vooral om mijn gevoel te volgen. Ik neem moeiteloos beslissingen omdat ik simpelweg mijn gevoel volg. Ik hoef dat nooit in twijfel te trekken en ik hoef nooit lijstjes te maken met de voor en de nadelen. Want dat heeft mijn gevoel niet nodig.

Er is alleen vertrouwen nodig om op die manier te leven.

En ook dat heeft de Wet van Aantrekkingskracht me gegeven.
Ik vertrouw er op dat het leven altijd voor me zorgt, dat de dingen altijd goed zijn zoals ze zijn en dat het leven een grote samenzwering is om mij te helpen mijn missie te leven.
En dan kan ik dus met zo veel meer overgave mijn leven leven.

Dat was echt wel anders voordat ik kennis maakte met de Wet van Aantrekkingskracht.
Toen trok ik ALLES in twijfel en was ik constant bang om de verkeerde keuzes te maken en dus deed ik maar niets en kwam ik nergens. Nu weet ik dat een verkeerde keuze niet bestaat. Het maakt niet uit of ik links of rechts ga, zolang ik mijn gevoel volg breng het leven mij altijd waar ik moet en wil zijn.

Butterfly silhouettes on a shiny purple background

De Wet van Aantrekkingskracht heeft me ook geleerd om mezelf te zijn, mezelf te accepteren en mezelf echt lief te vinden. Ik kan zeggen met volle overtuiging dat ik echt van mezelf hou en mezelf echt leuk vind.
Ook dat was vroeger wel anders. Toen had ik de hele dag door kritiek op mezelf. Ook dat werkt echt verlammend. De angst om te falen kan je echt tegenhouden om überhaupt iets te proberen. Nu ben ik daar niet bang meer voor. Ik kan 100% accepteren dat niet alles lukt en dat ik daar dan juist weer van leer en gek genoeg mislukt er juist daardoor bijna niets.

Boven alles heeft de Wet van Aantrekkingskracht er voor gezorgd dat ik weet hoe ik ieder verlangen dat ik heb tot leven kan wekken.
Mijn grootste zegen is dat ik iedere dag het werk kan doen waar ik van hou, waar ik voor geboren ben. Ik heb ZO lang opgesloten gezeten in werk dat niet echt bij me paste. Door af te stemmen op mijn zielswerk en iedere dag actie te nemen heb ik mijn bedrijf binnen een jaar opgebouwd. Daar ben ik echt heel dankbaar voor. Maar geluk …. nee het is echt geen geluk. Het is allemaal geen geluk. Ik WEET hoe ik mijn leven kan creëren. Ik heb geleerd hoe ik mijn leven in eigen handen kan nemen en hoe ik met mijn bewustzijn mijn realiteit kan creëren.
En ik ben intens dankbaar dat ik dat ook aan anderen mag leren.

Ik voel een ongelooflijk grote drang van binnen om anderen te leren hoe de Wet van Aantrekkingskracht echt werkt. Want veel mensen hebben er van gehoord, maar er zijn maar weinig mensen die de Wet ook ECHT kunnen gebruiken om het leven te leiden waar ze voor geboren zijn: een leven in overvloed, vrijheid en flow. En het is echt mijn missie om daar verandering in aan te brengen.

Ik hoop dat dit artikel je weer wat nieuwe inzichten heeft gegeven om jouw leven te creëren met de Wet van Aantrekkingskracht.