He live co-creator!

15 juli 2015 was ik het een jaar geleden dat ik voor mezelf ben begonnen.
Ik wilde het ZO graag vieren omdat het echt een mijlpaal voor me was. Alleen opeens was de datum voorbij gegaan. Ik was het vergeten. Dat maakte me een beetje verdrietig omdat ik zo trots ben op de stap die ik vorig jaar heb genomen.
Ik dacht in de eerste instantie: nou ja, dan volgend jaar maar. Maar nog steeds voelde ik dat verlangen om mijn jubileum te vieren. Het is immers niet zomaar wat! Ik ben het eerste jaar voorbij en het gaat ook nog eens onwijs goed. Waarom in hemelsnaam zou ik dat niet GROOTS vieren?

Daar is geen reden voor toch?

En toen bedacht ik dat het begin september ook het jubileum is van mijn blog.
Vandaag 3 jaar geleden ben ik gestart met mijn blog. Lang voordat er een bedrijf was, was er eerst mijn blog.

En weet je, dat is OOK een klein feestje waard.

Ik kan me nog ZO goed herinneren hoe voorzichtig ik in het begin was. Ik was iemand die nooit wat afmaakte. Ik was al aan ZO veel dingen begonnen, maar ik staakte alles weer na korte tijd omdat ik simpelweg niet in mezelf geloofde en in wat ik te bieden had.
Ook zag ik na korte tijd door de bomen het bos niet meer en wist ik niet meer wat ik moest doen om een volgende stap te nemen en dus stopte ik maar weer.
Echt zonde!
Totdat ik besefte dat ik van alles een succes zou kunnen maken of dat ik voorgoed af zou kunnen wachten totdat alles op een ochtend magischerwijs op zijn plek zou zijn gevallen (wat dus echt nooit gebeurt!)

En dus ben ik gestart met mijn blog. Heel voorzichtig, over hele veilige onderwerpen. Nog niet echt over mij en ik durfde echt nog niet eerlijke te zijn over wat ik ECHT dacht.
Dat is nu gelukkig wel anders.
Inmiddels ben ik 3 jaar verder en is mijn blog uitgegroeid in een bedrijf. En bedrijf dat helemaal voort komt uit wie IK ben.
Het was ooit mijn droom om een soort eeuwige student van het leven te zijn. Ik wilde alleen maar lezen, schrijven, leren over het leven en wat ik leerde met anderen delen.
Maar ja, toen dacht ik nog: “Ja, hallo, leuk Maartje maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?”

Nou inmiddels ben ik er achter dat er best veel mensen zijn die je daar voor willen betalen. Want stiekem willen heel veel mensen leren wat ik heb geleerd. Er zijn heel veel mensen die hun leven en hun onderneming willen creëren, helemaal op hun eigen manier.
En dat komt mooi uit, want dat kan ik dus aan die mensen leren. Een win-win situatie 🙂

Spring Nature background blooming tree over sunny sky. Spring Blossom. Apple Flowers. Sun flare. Vintage style toned

Spring Nature background blooming tree over sunny sky. Spring Blossom. Apple Flowers. Sun flare. Vintage style toned

Maar dat zou allemaal niet gebeurt zijn als ik niet 3 jaar geleden die ene, kleine stap had genomen. Als ik niet was gestart met die blog, die destijds door nog geen 40 mensen werd gelezen en die ik in 2 uur voor 0 euro in elkaar had gedraaid. Inmiddels stuur ik mijn blogs naar bijna 1500 mensen en is mijn meestgelezen blog 14.000 keer gelezen! Hoe bizar bijzonder is dat?
Maar daar is dus 3 jaar overheen gegaan.

3 jaar lang waarin ik iedere dag af heb gestemd op mijn dromen.
3 jaar waarin ik heb gewerkt aan mijn zelfvertrouwen, aan mijn visie, aan mijn missie en aan het leveren van waarde.
3 jaar lang waarin ik duizenden en duizenden euro’s heb geïnvesteerd in coaching, in het ontwerpen van mijn website in het leren van de vaardigheden die ik nodig heb.
3 jaar lang waarin ik bijna iedere dag consequentie actie heb genomen. Ook al weet ik niet altijd wat het me oplevert, ook al voel ik me soms rot en ben ik mijn vertrouwen kwijt. Ook al hebben mensen kritiek of komt er een paar weken lang geen geld binnen.
Dan nog ben ik door gegaan!
Stap voor stap, iedere dag een.

En dit zeg ik niet om mezelf op mijn schouder te kloppen, hoewel dit absoluut gevierd mag worden. Ik deel dit met je om te laten weten dat er geen groot geheim is dat iedereen weet, behalve jij. Het is echt een kwestie van afstemmen en actie nemen, iedere dag.
Afstemmen op je dromen en op wat het leven van je wil.
Afstemmen zodat je jouw gedachten en gevoelens op een lijn brengt met de energetische frequentie die nodig is om jouw VOLLEDIGE ruimte in te nemen.
En om dus vervolgens geïnspireerde actie te nemen.

Dat is mijn wens ook voor jou, dat je gaat zien dat het echt allemaal niet zo ingewikkeld is.
Niet als je het proces van bewuste creatie kent en als je echt op het diepste niveau gaat voelen dat al jouw verlangens werkelijkheid mogen gaan worden.

Het is echt mijn missie om mensen te helpen om hun droomleven te creëren. Dat leven dat helemaal past bij wie zij zijn.
En dat vier ik dus vandaag.
Ik vier de afgelopen 3 jaar en ik vier het komende jaar. Het jaar dat nog volledig onontdekt is en wat vast nog meer prachtige verrassingen in petto heeft. Niet alleen voor mij, maar ook voor jou.
Dit is de beste tijd om je dromen waar te maken!