Ik was laatst aan het nadenken over de vraag: “Wat willen mijn klanten nu ECHT?” Waarvoor komen ze bij me en hoe kan ik ze helpen om dat zo snel mogelijk te krijgen.
Natuurlijk komen mensen bij mij omdat er verlangens in ze zitten die geboren willen worden.

Ze verlangen er naar om los te breken uit hun routines, uit het leven waarvan andere zeggen dat het het leven is dat ze behoren te leven, maar dat niet ECHT bij hen past.
Mijn klanten hebben grote dromen en willen niet langer meer wachten om die dromen in de wereld te zetten. Ze beginnen zich er langzaam bewust van te worden dat IEDER verlangen dat ze hebben realiteit kunnen worden en dat ze zich echt niet meer kleiner hoeven te houden dan dat ze zijn. Want krachtig zijn ze. Krachtig zijn we allemaal! Krachtige creators die hier op aarde zijn om geweldige dingen te doen.

Het probleem is echter dat we onszelf al die beperkingen hebben opgelegd en aan laten praten. We willen zo graag lief en leuk gevonden worden en dat gaat vaak niet goed samen met het volgen van je eigen pad. Want er GAAN mensen teleurgesteld worden als jij niet precies doet wat de maatschappij, of je partner of je ouders van je verwachten.
Maar ik zal je vertellen: ze draaien wel bij. Of niet, dat gebeurt soms. Maar dan kan ik je ook vertellen dat je die mensen NOOIT blij had kunnen maken. Er is altijd een handje vol mensen voor wie het nooit genoeg is.
Dat zijn de mensen van wie je langzaam afscheid mag gaan nemen. Of waarmee je voortaan over het weer praat en recepten deelt. Maar dat zijn niet de mensen waarmee je je dromen deelt of waarvan je toestemming verlangt.

En dat is de eerste sleutel om al je dromen en verlangens te manifesteren: JIJ bent de enige die jezelf toestemming kan geven om je dromen te realiseren.
NIEMAND anders. Je hoeft van niemand anders behalve van jezelf goedkeuring te krijgen en dat verlangen moet je ook los gaan laten. DAN pas komt er ruimte in je leven om de perfecte mensen in je leven te magnetiseren.
JA, LETTERLIJK te magnetiseren.
Jouw liefdevolle energie is ZO aanstekelijk voor mensen dat ze bij je in de buurt willen zijn. Ze willen van je leren, ze willen net zo gelukkig zijn als jij. MAGNETISCH gelukkig.

hand with floating pebble stacks on the shore

Wat is verder nog meer belangrijk als je NU je dromen wil gaan leven?

Je zal 100% verantwoordelijkheid moeten nemen voor je leven. Ja, 100%!
Als je je nog niet heel ver verdiept hebt in de Wet van Aantrekkingskracht en bewuste creatie kan dat een lastig principe zijn. Want hoe kun je verantwoordelijk zijn voor de mensen om je heen? Hoe kun je verantwoordelijkheid nemen voor de mensen die je dwars zitten en die je jouw succes niet gunnen?
Er zal een wereld voor je open gaan als je deze stap kan nemen!

Wat ik ook heel vaak zie als mensen hun dromen aan het manifesteren zijn is dat ze hun dromen buiten zichzelf en in de toekomst plaatsen.
Maar daarmee houden ze de droom energetisch gezien op afstand en KAN de droom zich dus niet manifesteren.   De Wet van Aantrekkingskracht leert ons dat je dingen kan manifesteren in je leven die zich op dezelfde energetische frequentie bevinden. Je zal je droom dus letterlijk dichterbij moeten halen!

Stel je wil bijvoorbeeld je bedrijf succesvol maken (en met bedrijf bedoel ik passie-onderneming, missie en zielswerk)
Je bent vaak aan het nadenken over hoe je dat doet. Misschien gebruik je de Wet van Aantrekkingskracht al om je dromen te manifesteren en visualiseer je bijvoorbeeld iedere dag hoe het zou zijn en schrijf je een script voor je toekomstige succes. Maar als je dan weer je “gewone” leven instapt, ben je weer de persoon van nu met je lage inkomen, te weinig klanten, je onzekerheden en twijfels. En de rest van de dag laat je je hier door leiden.
Je laat dingen die je graag wilt doen omdat je geen geld hebt.
Je schrijft een blog, maar schrijf niet echt wat je denkt, want de mensen zien je aankomen.
Je promoot je nieuwe dienst niet zoals het zou kunnen, want je twijfelt er enorm aan of het wel echt goed is.
Je wringt je in allerlei bochten om klanten te krijgen, want je hebt echt geld nodig.

Maar zeg nu zelf: is dit hoe je toekomstige jij zich zou gedragen? Is dit de jij die al succes heeft?
Nee! Dit zijn de acties van de jij die precies is waar je nu bent.
De jij die succes heeft en die al een vele grotere energetische ruimte heeft ingenomen, doet die investering wel, want ze weet dat ze het altijd terug verdient.
De succesvolle jij zegt precies wat ze denkt, want ze weet dat haar klanten ALLES van haar willen zien. Ze weet dat haar klanten bij haar zijn voor HAAR, niet omdat ze toevallig een deur hebben opengedaan en omdat jij daar toevallig achter stond.
Ze weet dat ze een doel en een missie heeft en dat ze echt iets te bieden heeft aan anderen, net als ieder ander mens in de wereld.
En daarom promoot ze haar werk ook schaamteloos. Ze wil mensen kennis laten maken met de energie die ze in haar werk stopt.
En ze weet dat als ze zich afstemt op wat ze BEHOORT te doen en op de inspiratie die ze diep van binnen voelt borrelen dat de klanten automatisch komen. Want de leerlingen verschijnen als de leraar er klaar voor is.
En ten slotte weet ze dat als ze zich richt op het verhogen van haar frequentie dat de klanten altijd komen en dat het Universum altijd voor haar zorgt.

En dat voelt allemaal niet altijd makkelijk. Soms voelt het raar en vreemd en word je overvallen door vlagen van onzekerheid.
Maar ten eerste schept actie helderheid. Je leert steeds beter wat wel en niet werkt en je wordt steeds comfortabeler met alles wat je doet.
Je leert jezelf en je talenten steeds beter kennen.
En ten tweede kun je de blokkades die je tegenkomt helen.
Het is een illusie om te denken dat je op een ochtend wakker wordt en alles opeens duidelijk is. Opeens heb je een duidelijke visie van waar je heen wilt en stroom je over van zelfvertrouwen en energie om al je dromen waar te maken.
Nope, dat gaat niet gebeuren. Die staat van zijn bereik je juist door af te stemmen op je dromen, verlangens en op wat Goddelijke creatie door je heen geboren wil laten worden, door het nemen van (geïnspireerde) actie en het helen van blokkades.
Op die manier maak je de grootste shifts en komen die shifts sneller dan je voor mogelijk kon houden.

Heb je genoten van dit artikel? Hebben jouw lieve vrienden ook grote dromen die ze willen verwezenlijken?      Help hen en deel dit artikel door de Social Share knoppen onder aan de pagina.

Daarnaast nodig ik je uit om lid te worden van mijn besloten Facebookgroep: Mastermindgroep voor Bewuste Creators. Deze kun je HIER vinden en hier kan je me alles vragen over de Wet van Aantrekkingskracht en Bewuste Creatie. Hier kun je ook andere co-creators ontmoeten, inspireren en geïnspireerd worden om jouw realiteit te creëren op de manier die helemaal bij jou past!