He Lieve co-creators

De podcast van vandaag gaat over de shift van angst voor geld naar liefde voor geld.
En dan natuurlijk niet op een: ‘geld staat op nummer een en de rest is niet meer belangrijk – manier.’ Maar op een: ‘als ik geld ECHT kan laten stromen in mijn leven en geld als van nature naar mij toekomt, dan kan ik het leven leiden waar ik voor geboren ben. Dan hoef ik nooit meer iets te doen dat niet is afgestemd op mijn hogere zelf.’

Hoe zou dat voor je zijn?

Als je het me vroeger had gevraagd, had ik je voor gek verklaard.
Ik had namelijk een HELEBOEL negatieve overtuigingen over geld. Ik was letterlijk bang voor geld. Ik DURFDE geld niet toe te laten in mijn leven.
Ik waardeerde mezelf niet, mijn talenten niet en geld niet.
Gelukkig heb ik mogen leren om dat allemaal te veranderen en dus ben ik nu gezegend om dit prachtige werk te kunnen doen voor en met jou.
Maar ik geloof dat dat voor iedereen is weggelegd! En daar ga ik het in deze podcast met jou over hebben!

Duur: ongeveer 13 minuten.

Download de podcast hier

3