He lieve Co-creators,

Wij zijn nu over de helft met de eerste ronde van Geld is Liefde en ik zelf en de deelnemers zijn zo enthousiast dat ik een nieuwe ronde in heb gepland van Geld is Liefde.

1

Er zijn al heel wat mensen die me hebben laten weten hoe waardevol ze het programma vinden en wat voor positieve impact het heeft op hun leven.
Onder aan deze blog zal ik 2 uitgebreidere testimonials met je delen zodat je kan zien wat Geld is Liefde voor impact kan hebben op je leven.
Het grappige is dat de testimonials eigenlijk over zo veel meer gaan dan alleen over geld. En dat is ook logisch want geld raakt ieder gebied van je leven. Als je geldblokkades hebt zul je dat terug zien in ieder gebied van je leven: je gezondheid, je werk en je relaties.
Ik zeg het vaak maar ik vind geld fascinerend. Ik zie geld als een ultieme vorm van spirituele en persoonlijke groei.
Want net als al het andere in je leven ben je “er” met geld ook nooit.
Er komen altijd weer nieuwe wensen en er komt altijd weer een nieuw verlangen in jezelf opzetten om te groeien. Geld is dus een prachtige manier van spirituele groei. Dat geeft Abraham Hicks in deze prachtige quote ook aan:

There is nothing more spiritual than prosperity, because prosperity is the touching, feeling, tasting of Alignment!” — Abraham Hicks

Ben jij er ook klaar voor om met hele andere ogen naar geld te gaan kijken en geld te gaan zien als een krachtige katalysator voor jouw persoonlijke groei?
Dan is het Online Programma Geld is Liefde het programma voor jou. Je kunt instappen wanneer je wilt.

HIER lees je alles over Geld is Liefde 
En HIER kun je je aanmelden.

Testimonials Geld is Liefde:

“Sinds ik met “Geld is Liefde” meedoe zijn er absoluut veranderingen gaande!
Wat ik echt super leuk vind, is dat je ook audiobestanden ervan maakt zodat je kunt luisteren wanneer je zelf tijd hebt.
Wat ik echt gaaf vind en wat super belangrijk is, het stuk over (geld) blokkades en welke methode jij daarvoor hebt gebruikt en nog steeds doet, vermoed ik zo 🙂 maakt dat je het zelf ook wilt proberen! Tenminste dat geld voor mij.
Sinds ik de healingmethode die je ons leert ben gaan toepassen heeft er echt een enorme shift plaatsgevonden bij mij, vooral op het gebied van de vervelende relatie met mijn ex.
Ik had nog veel verdriet en veel onbegrip. Maar daar is heel veel in veranderd! En dat komt echt door deze methode!
In de eerste 3/4 Modules kwam ik erachter hoe ik ECHT over geld dacht… En eigenlijk schrok ik daar best van.. Want ik weet dat Geld ook te maken heeft met eigenwaarde en mindset…
Tijdens m’n Lifecoach opleiding is dit onderwerp ook aanbod gekomen. Maar ik dacht, hoezo ik blokkeer toch niks…. Kortom, zonder blokkades helen kom je niet verder!
Eerlijk gezegd vind ik Geld is Liefde niet eens een online programma. Ik vind het nog veel meer! Het is een prachtige levenswijze op een bewuste en creatieve manier 🙂

Er hebben zich nog een paar “shifts” plaatsgevonden. Een brandend verlangen om voor mezelf te beginnen, en ja ook te schrijven of te praten 🙂
Geld glipt niet meer zoooo snel uit m’n handen. En geld blijft ook langer bij mij en wil ook langer bij mij blijven. Mijn gevoel/intuïtie/bewustzijn zijn zoveel graden gedraaid. Ik ben met zoveel LIEFDE naar geld gaan kijken dat ik me soms afvraag huh wat is met mij gebeurd hahahaha.
Lieve Maartje, dit programma is een GESCHENK en het is ZO veel waard!
Wat mij betreft zou ik aan IEDEREEN Geld is Liefde aanbevelen :)” — Jeanette

“Ik volg het online programma Geld is Liefde. Ik ben daar super blij mee want ik had een mega vette blokkade op het stromen van geld zitten.
Ja, het stroomde wel, maar dan van mij weg 😉
De manier waarop Maartje de training heeft vormgegeven vind ik heel prettig. Je kan zelf beslissen of je de lessen doorleest of via een audiobestand beluisterd.
Ik merk dat ik me steeds meer op het positieve focus in mijn leven.
Als er iets gebeurt waardoor ik in een dipje dreig te zakken, herinner ik mezelf eraan dat wij onze eigen realiteit creëren en probeer ik het negatieve voorval los te laten en me weer te focussen op het positieve.
Deze switch kan ik nu steeds sneller maken. Ik zie nu ook in dat het ‘negatieve’ dat er dan is ontstaan, me in een later stadium weer iets positiefs brengt.
Ik vind Maartje als persoon een hele warme vrouw die super eerlijk is en je echt wil helpen.
Ik zit nu halverwege de training en ik merk dat ik heel anders tegen geld aan ga kijken. Normaliter zou ik me zorgen maken als we veel onkosten hebben. Nu sta ik daar totaal anders in. Ik ben nu dankbaar dat ik de onkosten kan betalen en ik merk dat ik me veel minder zorgen maak om de toekomst.
Met deze verandering ben ik heel blij. Bedankt Maartje en ik hoop dat ik nog veel van je mag leren!” Sylvia Bouwer — leefmetpassie.nl