Ik zit vol vuur vandaag, dus ik ga in deze blog geen blad voor mijn mond nemen. Ook over het vol vuur zitten had ik een blog geschreven, maar die moet even wachten. Dit onderwerp is namelijk veel belangrijker šŸ™‚

Ik kreeg de inspiratie voor deze blog naar aanleiding van een mail die ik van iemand heb gehad. Deze persoon mailde me naar aanleiding van de mail die ik gisteren had gestuurd aan de mensen op mijn e-mail lijst.
In die mail deelde ik dat ik een verandering had aangebracht in de manier waarop ik het online gedeelte van mijn Geld is Liefde Community heb ingericht. Voorheen kreeg je alleen AL mijn courses als je direct voor het hele jaar lid werd. Als je koos voor een membership waarbij je iedere maand op wilde zeggen, kreeg je maar beperkte toegang.
Ik besloot dit om allerlei reden (die ik ook heb gedeeld in mijn mail van gisteren) te veranderen.
Ik heb besloten dat, ook al kies je voor de maand-tot-maand optie, je toch toegang kreeg tot AL mijn courses.
Ik bied dus letterlijk meer dan 500 euro aan courses aan, direct vanaf het eerste moment. En ook al word je maar voor een maand lid en zeg je na de eerste maand direct op, dan nog kun je AL deze courses downloaden (en dus houden.)
Dat lijkt me dus nogal royaal.
Echter mailde deze persoon me dat ze het jammer vond dat ik niet duidelijk was en dat het toch om een maand bedrag ging in plaats van om een alles in een bedrag.

En dat maakte me boos.

Om allerlei redenen.

Begrijp me niet verkeerd: ik ben niet boos op degene die me mailde. Vanuit de Wet van Aantrekkingskracht is zij een spiegel van een deel van mij. Zij is een deel van mijn realiteit die ik gemanifesteerd heb.

Wat me boos maakt zijn alle overtuigingen die nog steeds in MIJ leven over geld en waarde. En ik weet dat heel veel mensen tegen dezelfde blokkades aanlopen, dat zie ik iedere dag in mijn online programma: Geld is Liefde. En daarom schrijf ik er een blog over: omdat ik weet dat jij waarschijnlijk ook veel hebt aan wat er in mij omgaat.

Ik bied geen super lage instapprijs om mensen “over te halen” om lid te worden.
Dit is ook helemaal geen “aanbieding.”
Mijn werk is namelijk veel te veel waard om zo gezien te worden.
Ik wil een COMMUNITY creƫren van mensen die er voor KIEZEN om hun dromen te leven.
Ik wil een community creĆ«ren van mensen die net als ik HELEMAAL klaar zijn met de status quo. Met hoe het “hoort” en met hoe iedereen het altijd doet en hoe het altijd is geweest.
Ik wil een community creƫren van mensen die voor zichzelf kiezen en die hun leven willen creƫren helemaal vanuit hun eigen bron.

En het gaat ook helemaal niet om de “spullen” die ik aanbied in de online omgeving van de community.
JA, wat ik je leer over de Wet van Aantrekkingskracht en over bewuste creatie kan letterlijk je HELE leven transformeren.
Als je je committeert aan het creƫren van jouw droomleven en jouw droomonderneming zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Dat BELOOF ik je.
Als je iedere dag opstaat en jezelf de vraag stelt: wat je vandaag kunt doen om er voor te zorgen dat JOUW leven helemaal van JOU wordt en van niemand anders, dan gebeuren er magische dingen.

DAAROM wil ik het helemaal niet hebben over de prijs die ik vraag
Ik had namelijk ook 500 euro per maand kunnen vragen.
Dat maakt geen reet uit. Echt niet.

Ik weet namelijk dat hoeveel geld bij mij binnen komt ALLEEN afhankelijk is van MIJN bewustzijn over geld.
Ik kan 5 of 500 euro vragen en NIEMAND kan zich aanmelden, omdat mijn bewustzijn niet is afgestemd op overvloed en omdat dat niet mijn “magische prijs” is.
En ik kan 50 euro vragen en er kunnen zich 200 mensen aanmelden.
En die melden zich niet aan voor de prijs of voor die 50 euro. Die melden zich aan omdat dit programma super goed voelt voor hen EN omdat dit de prijs is die helemaal af is gestemd op mijn hogere zelf en waar ik een super goed gevoel over heb.

En ik heb al mogen ervaren dat dit zo werkt.
Want in het begin van mijn Geld is Liefde Mastermind mochten mensen zelf bepalen wat ze mochten betalen voor de community en toen verdiende ik er echt bijna geen geld mee en kreeg ik echt niet meer aanmeldingen dan nu terwijl mensen er nu WEL voor betalen. EN ook nog eens veel meer geĆÆnvesteerd zijn EN dus meer resultaat bereiken.
En ik heb hetzelfde gedaan in Ā bij het online programma Geld is Liefde en toen kreeg ik meer dan 60 aanmeldingen EN betaalden de meeste mensen ook nog eens MEER dan mijn drempelbedrag dat ik toen had ingesteld.

En ik heb ECHT niets anders gedaan.
Het enige dat verandert is, is mijn bewustzijn over geld en over waarde. Over mijn waarde en de waarde van geld.

Tree Dreamscape

Maar kortom, ik smeek het je: als je alleen lid wordt van mijn community omdat het een “mooie aanbieding” is. Doe het dan NIET.
Wordt lid omdat je er in iedere vezel van je lijf klaar voor bent om je DROOM leven te creƫren.
Wordt lid omdat je de energie van de groep al kan voelen voordat je Ć¼berhaupt lid bent en je voelt in iedere vezel van je lijf dat je daar deel van wil uitmaken.
Wordt lid als je de WAARDE ziet van wat ik je bied.
Wordt lid als je er klaar voor bent om het WERK te doen.
Wordt lid als je klaar bent voor een transformatie.
Wordt lid als je bereid bent om ALLES in je leven onder de loep te nemen, als je 100% verantwoordelijkheid wil nemen en als JIJ je leven wil creƫren.

NIET omdat het een mooie aanbieding is.

Want dat is het niet.
Want ik ga je vertellen dat hoe weinig je ook voor iets betaalt en je doet er vervolgens niets mee en je investeert niet je tijd en je energie en je maakt geen ECHTE commitment, dan gebeurt er NIETS.
En dan kun je je geld net zo goed in de sloot gooien. Want dat is ook zonde.

Haha, wie heeft nog meer het gevoel dat ik moet gaan preken?

Ja, het is vurig vandaag. Maar dit is hoe ik het voel. En dit is hoe ik het met jou wil delen.

Ik wens je een hele mooie, waardevolle dag toe lieve co-creator!

Ben je er zelf klaar voor om een GROTE stap te nemen als het gaat om het realiseren van jouw dromen?