Ken je dat, dat je zo’n zin hoort die je RECHT in je ziel raakt?
Dit was voor mij een van die zinnen:

Ik ben gemaakt om de dromers te vinden.

Ik heb het zwaar g

ehad deze week. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik was weer veel te ver doorgeschoten in de DOEN modus en vergat weer gewoon te ZIJN.
Vanuit de Wet van Aantrekkingskracht weet ik dat het geen zin heeft om achter dingen aan te rennen die je wil manifesteren in je leven. Verstandelijk weet ik het, maar toch word ik weer af en toe meegezogen in oude overtuigingen en gedachten.
Dus besloot ik gisterenavond dat ik alles los ging laten, totdat ik mijn flow en mijn inspiratie weer terug kreeg.
Ik vroeg mezelf dus vanochtend af: waar heb ik nu ECHT zin in?
En het antwoord was dat ik naar de bioscoop wilde. Ik wilde al 2 weken Project T zien, maar ik kon mijn man niet zo ver krijgen dat hij mee ging. Hij vond hem vaag.
En vanochtend dacht ik: ik ga gewoon alleen.

En daar was dan opeens deze zin, die een van de hoofdpersonen halverwege de film uitsprak. Die ene zin die alles weer in beweging zette voor mij.
Die ene zin die er voor zorgt dat ik hier, in de Starbucks, als een malloot op mijn toetsenbord zit te rammen met tranen in mijn ogen, mijn koffie nog onaangeroerd.

IK BEN GEMAAKT OM DE DROMERS TE VINDEN.

Ja, dat ben IK.
Ik BEN niet alleen een dromer, maar ik ben hier ook om ze bij elkaar te brengen en om ze te begeleiden.
Want ik WEET hoe f-ing eenzaam het kan zijn.
Ik weet hoe rot je je kan voelen als je voor de zoveelste keer hoort dat je maar “normaal” moet doen.
Ik weet hoe verward je je kan voelen als er WEER iemand tegen je zegt dat je toch echt X of Y moet doen om ergens te kunnen komen in het leven.
Ik weet hoe intens eenzaam je je kan voelen als je het idee bent dat je het enige paasei op deze wereld bent die gelooft in dromen waar andere mensen niet in geloven.
Ik WEET het.

Woman holding pink card saying dream big against fitness class i

Maar ik weet ook hoe wonderlijk je leven kan worden als je de kracht in jezelf vindt om jezelf open te stellen voor de dromen die in je leven.
Ik weet dat er MAGISCHE dingen kunnen gebeuren als het je lukt om iedereen die NIET in je gelooft en de meningen van anderen te kunnen laten rusten om het geloof in jezelf sterker en krachtiger te maken.
Als je eindelijk de moed vindt om jezelf toestemming te geven om jezelf te zijn en daar helemaal oprecht en intens gelukkig mee te zijn.
En als je van top tot teen gevuld bent met liefde en met warmte voor alles dat mogelijk is in je leven.
Want zo voel ik me nu.
En het is niet de eerste keer dat ik me zo voel. En het zal ook zeker niet de laatste keer zijn.

En ik heb het nu niet alleen over de grootse en meeslepende dingen van het leven, maar ook over dingen die eigenlijk “normaal” zouden moeten zijn.
Ik sprak vanmorgen nog een klant die net haar bedrijf heeft verkocht en een droom heeft om er nu voor haar zoontje te zijn.
Ook DAT is een droom, en een HELE mooie!

Maar voor dat je het weet gaan alle beperkende overtuigingen weer met je aan de haal:
Dat dat echt niet kan, want we moeten nu eenmaal werken.

Maar dat is NIET waar. Ja, we “moeten” een manier vinden om waarde te leveren aan de wereld om ons heen. Maar dat kan op ZO VEEL manieren.
En het belangrijkste is, dat dat LEUK kan zijn en absoluut niet als werken aanvoelt.
De waarde die ik vandaag lever aan de wereld is dat ik naar de bioscoop ben geweest en dat ik daar geïnspireerd ben tot aan mijn ziel en dat ik nu deze blog voor jou schrijf.
“Maar daar word je toch niet voor betaald?” Denk je dan misschien.
Misschien niet specifiek hiervoor. Maar ik weet dat het leven voor me zorgt. Ik heb een bedrijf en het leven kan op een heleboel manieren geld bij me brengen.
Zo lang ik mijn deel doe: mijn inspiratie volg, mijzelf DEEL, waarde toevoeg aan de wereld en open sta om te ontvangen, zorgt het leven voor me.
Dat is mijn “geheime” formule.

Naïef?
Nee, want ik heb de laatste 10 maanden voor mezelf bewezen dat deze formule WERKT voor mij!

Een dromer?
JA! Dat ben ik. En ik schaam me er niet meer voor.

De Wet van Aantrekkingskracht is namelijk een bitch: ze wil dat je ergens in gelooft en DAN zal ze het pas bij je brengen.
Dus waarom zouden we ons nog langer laten leiden door wat de meeste mensen als “realiteit” zien?
Ik zou dat doen omdat ik bang ben voor weerstanden en voor kritiek. DAT zou de enige reden zijn om in mijn veilige hokje zou blijven. En in dat hokje is het misschien rustig, maar dan lever ik niet de waarde die ik aan jou KAN leveren.
Want als jij net als ik een dromer bent en je herkent de gevoelens die ik hier schrijf, dan wil je niets liever dan dat ik tegen je zeg:
Je bent niet gek.
Je bent geweldig en bijzonder.
Mensen zoals JIJ gaan van deze wereld een betere plek maken.
Mensen zoals jij gaan barrières doorbreken.
Mensen zoals jij en ik gaan een nieuwe werkelijkheid creëren, eentje die ZO VEEL beter is als we nu ervaren.
En wat is er nu mooier dan dat? En waarom zou ik niet iedere ochtend op willen staan en aan het Universum vragen: wat kan ik vandaag doen om er te zijn voor deze prachtige dromers die gaan laten zien dat het anders kan?

Ik weet niet of er vandaag een moment komt, dat de tranen wegtrekken maar ik heb denk ik mijn punt gemaakt 🙂

Ben jij ook een van die dromers?
Ik ben een prachtige community aan het opbouwen met mensen die precies hetzelfde willen als jij. Wees welkom!

Ik heb het online programma Creëer jouw Ultieme Droomleven & Droombiz VIP Intevnsive gecreëerd. Kijk HIER voor meer informatie en om je op te geven.
Je kan dit programma nu tijdelijk niet los volgen. Maar dit online programma is onderdeel van de Geld is Liefde Mastermind.
Je krijgt dan toegang tot AL mijn andere Creatie Courses EN alle andere waardevolle informatie die je nodig hebt om jouw droomleven & droombiz te creëren.

Kijk HIER voor meer informatie.