Ik had altijd het gevoel dat ik voorbestemd was voor grote dingen.
Ik had het gevoel dat ergens een prachtig leven op me lag te wachten. Ik had het gevoel dat dromen ECHT uit kunnen komen.
Ik had het gevoel dat het leven ECHT heel mooi kon zijn.

Maar …

Dat was niet de realiteit die ik leefde.
De realiteit was dat ik het merendeel van de tijd vast zat in mijn leven. Ik zat vast in mijn werk en in een leven dat zich kenmerkte door verslavingen en depressies.
Door kennis te maken met de Wet van Aantrekkingskracht lukte het me stap voor stap om daar uit te breken. Ik merkte dat het leven makkelijker werd en ik had echt een shift waargenomen in hoe ik me van dag tot dag voelde.

Maar …

Ik deed nog steeds niet de grote dingen waar ik van droomde. Ik deed nog steeds niet waar mijn hart ECHT lag. Ik maakte nog steeds mijn dromen niet waar.
Toch voelde ik met iedere cel van mijn lijf dat het tijd was om die stap te nemen.
Ik nam het besluit om mijn droomleven te gaan creëren EN later ook mijn droomonderneming.
Want de Wet van Aantrekkingskracht had me immers geleerd dat ALLES mogelijk is. En als ALLES mogelijk is, waarom nam ik dan in Godsnaam genoegen met minder?
Vanaf dat moment 2 jaar geleden heeft alles in mijn leven in het tegen gestaan van de vragen: hoe creëer ik mijn realiteit en hoe creëer ik een realiteit waarin ik mijn dromen kan leven?
Hoe creëer ik een leven voor mezelf waarin ik iedere dag precies datgene kan doen waar ik super blij van wordt?
Hoe kan ik het werk doen dat ECHT bij me past?
Hoe kan mijn onderneming mij helpen om mijn ideale lifestyle te leven?
Hoe kan ik mensen ECHT waarde bieden met het werk dat ik doe?
Wat is er voor mij voor nodig om ECHT gelukkig te worden?

Nu bouw ik iedere dag aan mijn droomleven en mijn droomonderneming EN ik help andere mensen om hetzelfde te doen.

EN daar ga ik jou in dit programma ook mee helpen!

10

7 weken lang ga je op de meest intensieve manier afstemmen op jouw droomleven EN op jouw droomonderneming!
Na 7 weken heb je meer visie, focus en zelfvertrouwen dan ooit te voren en ervaar je een duidelijke shift in je leven! Je VOELT en weet echt wat je dromen zijn en je bent IN de persoon gestapt die dat leven ook daadwerkelijk LEEFT en er niet alleen maar van droomt!

Dit online programma bestaat uit:
* 7 modules.
* 7 Opnames van Coaching-calls die live hebben plaatsgevonden en waarin HEEL veel vragen zijn beantwoord.

Welke Modules komen aan bod?

Module 1: Creëer het Ultieme plan voor jouw droomleven en jouw Droomonderneming!
In module 1 kijken we naar de allergrootste visie die jij hebt voor jouw leven en jouw onderneming.
We gaan antwoord geven op de 100 miljoen euro vraag. Wat zou jij doen als alles mogelijk was? Waarschijnlijk heb je deze oefening wel eens gedaan, maar wat heb je er vervolgens mee gedaan? Daarom gaan we ook kijken hoe je er dit maal ACTIE op kan gaan ondernemen!
En hoe kan je het geloof en vertrouwen gaan creëren dat wat je wil ook daadwerkelijk mogelijk is?
Vervolgens gaan we kijken hoe jij IN de persoon kan stappen die je wil en KAN zijn.
Ik leer je hoe je met behulp van de Wet van Aantrekkingskracht dit nieuwe leven voor jezelf kan manifesteren.
Ik leer je hoe wij onze realiteit creëren en hoe jij jouw droomleven en jouw droomonderneming op jouw manier kan creëren.

Module 2: Creëer dagelijks en ongekend momentum
In deze module kijken we hoe jij op een super praktische en makkelijke manier iedere dag af kan stemmen op het leven en de onderneming van je dromen.
Ik heb zelf totaal geen discipline, maar ook ik kan me iedere dag afstemmen. Dat kan je doen door er een gewoonte van te gaan maken. Ik leer je hoe je dit ook kan doen zodat je echt een shift kan maken in je leven.
Je maakt een shift in bewustzijn als je je afstemt op je droomleven en vervolgens leeft alsof het zo is. Ik leer je hoe je dit kan doen!

Module 3: JIJ als middelpunt van jouw droomleven en droomonderneming.
In deze module ga ik je leren hoe je echt jezelf kan zijn en hoe je jouw leven en jouw bedrijf om jezelf heen kan creëren.
Er was ooit een tijd dat ik me in allerlei bochten wrong omdat ik dacht dat ik een bepaald persoon moest zijn om succesvol te zijn. Maar dat is voorgoed verleden tijd!
Ik heb mezelf toestemming gegeven om helemaal mezelf te worden en die toestemming wil ik ook aan jou geven! EN ik wil dat jij die toestemming aan jezelf kan geven!
Alleen als je echt jezelf bent, vibreert je energie op de hoogst mogelijk frequentie. Want dat is wanneer je echt, authentiek en puur bent. EN het is de enige manier waarop je jouw droomleven en droomonderneming kan creëren, want iedere andere manier is op de lange termijn niet vol te houden. Jij ben hier op aarde gekomen om een leven te creëren, PRECIES zoals je bent. Wie je bent en wat je in huis hebt is PERFECT!
Daar draait deze module om!

Module 4: Tap in op de oneindige stroom van overvloed en voel je eindelijk vrij met geld!
Geld is een van de dingen die mensen het allermeeste bezig houdt. Dat merk ik iedere keer als ik met mijn online programma Geld is Liefde bezig ben.
Ik heb mezelf JAREN lang opgeofferd voor geld. Ik deed werk dat niet totaal bij me paste alleen maar omdat ik bang was om niet genoeg geld te hebben. En gek genoeg had ik NOG niet genoeg geld om het leven te leiden dat ik ECHT wilde leiden. Ik kon nog niet alles kopen en doen wat ik wilde en precies zo veel investeren in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling als ik ECHT wilde.
En nu ik vrij ben gebroken uit de 9 tot 5 ratrace? Nu kan ik iedere dag precies doen wat ik leuk vind EN het mooie is dat ik nu WEL in staat ben om mijn ideale lifestyle te creëren.
En ik heb mogen leren dat ik me af kan stemmen op overvloed. Doordat ik op een heel diep niveau contact maak met overvloed, mezelf open kan stellen om te ontvangen, mijn waarde leer kennen en waarde bied aan anderen.
Je KAN geld verdienen door precies te doen wat je wil doen. Ik doe het en een heleboel andere mensen ook. Waarom jij niet?
AL deze dingen gaan aan bod komen in deze module zodat jij vrij kan breken uit belemmeringen op het gebied van geld.

Module 5: Doorbreek al je blokkades!
Als jij jouw droomleven en jouw droomonderneming gaat creëren, helemaal op jouw manier GA je blokkades tegen komen. Dan weet je dat maar alvast 🙂
Waarschijnlijk zijn het heel veel van de blokkades die je tegenhouden om NU al het leven van je dromen te gaan leven.
Je bent bang dat het niet gaat lukken en dat je dan alles kwijt bent.
Je bent bang voor wat mensen van je denken. Je voelt je een fraudeur omdat je dromen hebt die eigenlijk te “groot” voor je voelen.
Er zijn ZO veel onzekerheden en je weet gewoon niet waar je moet beginnen.
Iedereen heeft een mening en mensen zijn niet bang om deze te uiten, vooral niet als je er voor kiest om je af te scheiden van de “kudde” en je eigen weg te gaan.
Het kan zo maar zo zijn dat de mensen die het aller dichtste bij je staan zoals je vrienden, partner of ouders niet begrijpen waar je mee bezig bent. Ze vinden dat je maar “normaal” moet gaan doen en lijken niet in jou te geloven.
Ik zeg je dit: ik geloof wel in jou! Ik WEET dat ieder verlangen dat je hebt, realiteit kan worden. Ik en de andere co-creators moedigen jou aan en ik help je om af te stemmen op je dromen. Ik help je om door te gaan als je het vertrouwen verliest en ik help je om opnieuw af te stemmen.
Nog andere blokkades zijn: geen tijd, geen zin, geen inspiratie of geen geld. We gaan met al die blokkades aan de slag om je vanuit de Wet van Aantrekkingskracht nieuwe inzichten te geven en blokkades te doorbreken.

Module 6: Tap in op de oneindige stroom van creativiteit en maak de shift naar actie!
Er is een oneindige stroom van creativiteit voor ons beschikbaar. Die creativiteit zit IN ons.
Als we alle “regels” loslaten en diep van binnen kijken wat we nu echt zelf willen, dan hebben we de kracht om waanzinnige dingen te doen.
Het probleem daarmee is dat we ons soms lam laten leggen door onzekerheid. We gaan de meningen vragen aan andere mensen die (uiteraard) een andere kijk hebben op wat we aan het doen zijn. Zij begrijpen je niet, geven goedbedoelde adviezen om jouw werk “beter” te maken en de twijfel slaat toe. Want wat als ze gelijk hebben? Wat als jij jouw eigen weg volgt en het lukt je niet?
Maar in ons hart zijn we kunstenaars. Wij zien hier op aarde om te creëren en om onze kunst helder, zuiver en puur op aarde te zetten, kan deze kunst alleen door ons eigen wezen komen. Kun je het je voorstellen dat de grote kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en andere creatoren toestemming vragen of andermans goedkeuring nodig hebben om hun creaties op de wereld te zetten?
Ik ga jou helpen om in te tappen op de bron van creativiteit waar ik het hier over heb EN hoe je jouw inspiratie vervolgens ook in ACTIE om kan zetten.
Want actie nemen is nog een tweede puntje. Je kan wel inspiratie hebben, maar wanneer neem je actie en wanneer is jouw idee het net niet?
En hoe kun je voldoende focus en momentum creëren om ECHT iets op gang te brengen op een grote manier?
En hoe kun je overeind blijven en door blijven gaan als je “het even niet voelt?”
AL die dingen komen aan bod in deze module!

Module 7: Maak contact met jouw bron en leef je leven vanuit Goddelijke inspiratie!
In deze week komt alles bij elkaar.
Het is mijn wens en mijn intentie om alles af te sluiten met een KNAL.
Ik ga de vraag beantwoorden wat je kan doen als dit programma af is gelopen. Hoe hou jij het momentum dat je hebt gecreëerd gaande?
Hoe richt je als bewuste creator jouw leven in?
Wat zijn de stappen die je nu kan nemen? Hoe weet je wat de beste stappen zijn?
Hoe kun je dit keer ECHT je intuïtie gaan volgen?
En ik leer je om altijd weer te focussen op wat ECHT belangrijk is, zodat je niet verzand in de details die niet belangrijk zijn maar die ons uren op een dag bezig kunnen houden als we niet oppassen.
Hoe kun je ECHT de stap nemen van de persoon die je “ooit” wil worden en de dromen die je “ooit” wil waarmaken naar de persoon die NU zijn dromen leeft?

Dat zijn al de dingen die de basis vormen voor je Droomleven en Droomonderneming!

En dan de praktische details:

Startdatum: Deze Creatie Course is reeds live gegeven. Je kunt hem volgen als je lid wordt van de Magische Manifestatie Mastermind.  
7 weken lang is er een module geplaatst, die bestaat uit geschreven tekst en audio.
Vervolgens is er Iedere week een live Q&A webinar gegeven waarin ik nog dieper op de stof ben ingegaan. Deze webinars zijn opgenomen en kun je dus nu op je eigen tijd terugluisteren!

Je kan dit programma nu tijdelijk niet los volgen. Je kunt hem alleen nog volgen als je lid wordt van de Geld is Liefde Mastermind.

Ik help je dan op iedere manier mogelijk om jouw droomleven te creëren! Je krijgt dan tevens toegang tot 5 E-Courses en tientallen bonussen! Kijk HIER voor meer informatie over dit krachtige programma.

Hoe heb ik dit programma gecreëerd? 
Ik zie ieder programma dat ik creëer als een prachtige co-creatie. Ik volg mijn inspiratie door dit programma in de wereld te zetten en ik richt het helemaal in op de vragen en behoeften die ik bij jou tegen kom en de leiding die ik vanuit mijn hogere zelf ontvang.
Ik merk dat iedere keer als ik dit doe, dat er magische dingen gebeuren omdat de energie van het programma optimaal is afgestemd op wat jij nodig hebt, op waar je naar verlangt en op wat je wil creëren in jouw leven!

14 dagen garantie!
Instappen is risico-vrij! Ik geloof met heel mijn hart in wat ik doe. Als jij een goed gevoel hebt bij dit programma, volg dan je gevoel! Mocht je er om wat voor reden dan ook achter komen dat het toch niet was wat je er van verwachte, laat het me dan binnen 14 dagen na de start van het programma weten, dan krijg je jouw investering terug!

FAQ

Hoe gaat het met de aanmelding?
Op dit moment kun je dit online programma alleen volgen als lid van de Geld is Liefde Mastermind. HIER lees je alles over deze krachtige Mastermind.

Heb jij nog andere vragen? Stuur me dan een mail!