He lieve co-creator.

Ik heb net het boek: The Art of Asking van Amanda Palmer gelezen. WAT een gaaf en inspirerend boek was dat!
Het boek heeft me DIEP geraakt.
In het boek schrijft Amanda over de kracht van vragen. Ze heeft een hele succesvolle crowdfunding campagne gehad zodat ze haar eigen album op kon nemen en eigenlijk is haar hele carrière en succes gebaseerd op investeren, geven en vragen!

De kunst van het vragen raakte me, omdat ik besefte dat ik nog steeds heel weinig vraag.

Ik was namelijk ooit een van die mensen die dacht dat ze alles alleen moest doen.
Al vroeg heb ik geleerd om “mezelf te redden.” Ik heb geleerd om hard te werken voor wat ik wilde en ik heb geleerd dat iets nooit aan komt waaien!
Een week voor mijn 18e verjaardag verhuisde ik alleen naar de andere kant van het land om aan een nieuw avontuur te beginnen.
Ik was altijd trots op mijn zelfstandigheid en mijn zelfredzaamheid en alleen als het ECHT niet anders kon, vroeg ik om hulp. Bijvoorbeeld bij een verhuizing.

Voor de rest deed ik alles zelf.
Maar langzaam leerde ik dat, dat niet ideaal is.
Langzaam kwamen er lieve mensen in mijn leven die me WILDEN helpen met dingen. In het begin moest ik er NIETS van hebben. Nee hoor, want Ik kon wel voor mezelf zorgen.
Maar deze lieve mensen bleven aandringen en hun hulp aanbieden. Of ik nu wilde of niet. Eerst vond ik dit super irritant, maar ik leerde langzaam om me er aan over te geven.

Ik leerde dat het een geschenk is om hulp te kunnen accepteren.
En langzaam begon ik ook uit mezelf om dingen te vragen en groeide mijn dankbaarheid voor wat me werd gegeven.

Want weet je wat de waarheid is: we hoeven het niet alleen te doen.
Er zijn ZO veel mensen die voor ons klaar willen staan, maar vaak vragen we er niet om.
Want we willen niet “zwak” overkomen. We willen niet dat mensen denken dat we “bedelen” of onszelf ergens op een makkelijke manieren van af willen maken.
We willen dat mensen zien dat ons echt niets aan komt waaien en dat we overal hard voor hebben gewerkt. Want het zou toch eens makkelijk gaan ….

En dus ploeteren we voort. Soms eenzaam en alleen. Soms toch voorzichtig om hulp vragend. En soms op de passief agressieve manier waarin we klagen en onszelf “zielig” vinden omdat niemand onze stille pijn en ons verlangen naar hulp opmerkt.

Maar …. we kunnen ook gewoon vragen.
We kunnen gewoon aan elkaar vragen: Wil jij me helpen?
We kunnen het aan elkaar vragen en we kunnen het Universum om hulp vragen.
We kunnen het allebei doen!

Ik vraag het Universum iedere dag al om hulp. En vandaag vraag ik jou om hulp!

bright closeup picture of magic twinkles on female hands

Ik heb namelijk een missie.
Ik heb een missie om heel veel mensen te laten weten dat het leven niet zo moeilijk hoeft te zijn zoals ze soms zelf denken.
Ik heb een missie om mensen te laten zien hoe krachtig ze zijn als creator van hun leven en dat er een heleboel prachtige spirituele helpers klaar staan om ze te helpen.
Ik heb een missie om mensen te leren dat er een prachtige wet is: de Wet van Aantrekkingskracht die ze kan helpen om hun verlangens te manifesteren.
Ik wil mensen laten zien dat we allemaal de kracht en de gave hebben om een beter leven voor onszelf te creëren, voor elkaar en voor onze kinderen.

Als je me al een tijdje volgt, dan weet je dat ik dat op heel veel verschillende manieren doe, maar dat is slechts het middel. Uiteindelijk gaat het om de boodschap.
Ik vind dit Godsgruwelijk eng om dit allemaal tegen jou te zeggen, want ik heb niet alleen geleerd om voor mezelf te zorgen, maar ik heb ook geleerd om vooral “normaal” te doen.
Maar dit zijn allemaal dingen die ons kleiner en zwakker houden dan we werkelijk zijn.
En daar ben ik persoonlijk helemaal klaar mee.
Ik ben er wel klaar voor om de grenzen te gaan testen van alles dat mogelijk is voor ons.
En dus vraag ik vandaag jou hulp.

VOEL jij wat ik hier schrijf?
VOEL jij ook dat er nog ZO veel meer mogelijk is dan we nu weten en dat we nog maar aan het begin staan van een prachtig avontuur?
Voel jij dat er meer mensen zijn die ik kan helpen in hun leven met mijn boodschap, met mijn verhaal en met mijn energie?

Ik creëer heel veel mooie dingen voor mijn klanten, voor de mensen die mijn mails ontvangen en voor iedereen die resoneert met mijn boodschap.
Ik bied ook veel dingen aan waar ik niet eens geld voor vraag. Want het gaat niet in de eerste instantie om het geld, het gaat in de eerste instantie om mijn missie en om de drive die ik van binnen voel om iedere dag op te staan en mezelf de vraag te stellen: Hoe creëren wij ons leven, wat kan ik vandaag leren hierover en wat kan ik delen met de mensen die dit ook willen leren?

Wil jij mijn werk met de mensen delen waarvan je weet dat ze hier iets aan kunnen hebben?

Ik bied een aantal dingen gratis aan:

Mijn afstemdagboek vind je HIER. Dit afstemdagboek helpt je om iedere dag af te stemmen op het realiseren van je verlangens.

Daarnaast heb ik de afgelopen 2 jaar meer dan 100 waardevolle artikelen gelezen die je kan lezen en delen.

En natuurlijk zijn er mijn geld affirmaties. Die je  kunt aanvragen.

Zou jij misschien een van deze dingen (of allemaal!) met je vrienden via Social Media willen delen of via e-mail of met hen persoonlijk?
Ik zou je heel dankbaar zijn en je vrienden ook, want ik ben er echt in gaan geloven dat er veel mensen zijn die hier voor open staan, omdat ik heel veel mooie en prachtige feedback mag ontvangen van de mensen die een van deze dingen hebben aangevraagd.

Dank je wel!
Dank je wel, dat jij ook een van de mensen bent die mij steunt en die achter me staat.
Dank je wel, dat je mij het gevoel geeft, dat ik dit KAN en MAG vragen. Dat betekent heel veel voor me!
Dank je wel, dat je een stukje met me meeloopt op dit prachtige pad.
Kortom: dank je wel dat jij, jij bent!

Tot de volgende mail lieve co-creator.