Als je bezig bent met het verwezenlijken van je dromen, komen er ongetwijfeld momenten dat je het gevoel hebt dat je vast zit.
Ik weet er alles van. ik heb een paar dagen geleden nog zo’n moment ervaren.
Voor mij betekent het gevoel van vastzitten dat ik niet goed afgestemd ben op mijn droomleven, maar vaak weet ik dan ook nog niet goed wat ik dan WEL nodig heb om weer afgestemd te raken.

Toen ik een paar dagen voordat ik dit artikel publiceerde vast zat, heb ik onderstaande blog geschreven:

bigstock-Girl-sitting-in-bed-and-dreami-67614121-1024x683

Er gaan op dit moment ALLERLEI gedachten door mijn hoofd heen.
Ik wil een blog schrijven waar je heel veel uit kan halen voor als jij vast zit. Maar ik ben te moe om er goed over na te denken.
Maar ik weet ook dat Ik geen rust WIL nemen. Ik WIL geen afstand nemen. DIT is wat ik wil doen.
Ik schrijf er normaal nooit over als ik in een proces zit, want ik heb geen zin om te luisteren naar adviezen, ook al weet ik dat ze vanuit een goed hart komen.
Ik heb er geen zin in dat mensen medelijden met me hebben, want ik ben niet zielig.
Ik WEET dat dit proces weer gaat leiden tot iets moois. Want dat is altijd zo.

Diep van binnen weet ik wat er aan de hand is.
Ik ben de afgelopen tijd iets te ver van mezelf weggelopen. Ik heb te veel geluisterd naar anderen. Ik heb te veel dingen gedaan “om iets te bereiken” en om een bepaald resultaat te behalen. En ik heb mezelf weer vastgelegd om “afspraken na te komen” zoals het schrijven van deze blogserie.
Begrijp me niet verkeerd: ik vind het heerlijk om dit te doen, maar ik merk dat het een “moeten” is geworden. Daardoor ben ik de flow kwijtgeraakt en ik weet dat het dan ook niet het effect heeft, als het kan hebben wanneer ik vanuit flow schrijf.
Ik heb genoten van de reacties die ik heb gekregen sinds ik ben begonnen aan mijn 30 dagen blogserie. Maar de waarheid is dat ik al jaren niets anders doe dan mensen helpen om hun droomleven te creëren. Waarom is het dan nu anders?

Ok, ik ben aan het ratelen.
Waar het op neer komt is dat ik heb besloten dat ik het “moeten” los ga laten.
Ik ga stoppen met de blogserie 30 dagen afstemmen op je droomleven. Want de waarheid is dat ik iedere dag mensen help om hun droomleven te creëren. Niet alleen deze 30 dagen.
Ik GA alle vragen beantwoorden die ik heb gekregen omdat ik het WIL. Omdat het prachtige vragen zijn die allemaal een antwoord verdienen. En als ik ze niet kan beantwoorden in een blog, dan stuur ik je een persoonlijke e-mail.
MAAR …. ik ga alles op mijn eigen tijd doen, op mijn eigen tempo.

En dit is dus precies wat je doet als je vastzit:
Dan stel je jezelf de vraag waarom het niet stroomt en waarom je, je niet goed voelt. En met het antwoord dat je krijgt ga je dus aan de slag.
En dat is niet altijd makkelijk.
Mijn verstand zegt namelijk dat ik door moet gaan met de blogserie.
Mijn verstand zegt dat ik een commitment heb gemaakt en dat ik me er aan moet houden.
Mijn ego zegt dat ik een “voorbeeld” moet zijn, dat ik me niet aan moet stellen, dat ik mijn schouders er onder moet zetten en dat je nu eenmaal moet “afzien” om iets te bereiken.

Maar mijn ziel zegt dat het goed is zo.
Mijn ziel zegt tegen me dat we allemaal maar aan EEN persoon een echte commitment hebben gemaakt toen we op aarde kwamen: en dat is aan onszelf.
Mijn ziel zegt dat het JUIST krachtig is om bij te kunnen sturen en om trouw te zijn aan wat ik zelf wil. Dat het moedig is om open en eerlijk te zijn en dat ik door deze blog een hoop mensen toestemming kan geven om hun eigen weg en hun eigen pad te volgen.

Er zit een wens in mijn hart om gewoon mezelf te kunnen zijn. En weet je wat de waarheid is? Dat ik dit OOK ben. Dat ik ook wispelturig ben en dat ik maar een stap vooruit kan kijken. En dus moet ik soms weer bijsturen. En dat is precies wat ik nu doe.
En ik voel dat er ook een wens in mijn hart zit in alle “regels” los te laten om gewoon iedere dag te gaan doen wat ik zelf wil doen. Ik weet nog niet hoe dit er uit ziet en ik weet niet waar dit heen gaat leiden, maar er is dat kleine stemmetje in me die me toefluistert dat het goed is.
En ik weet dat als ik dat stemmetje volg, dat het ALTIJD goed komt!

Bovenstaande blog heb ik dus een paar dagen geleden geschreven.
Terwijl ik deze blog plaats voel ik me weer vol energie en ben ik helemaal afgestemd op mijn hogere missie.
Maar dat komt mede door wat ik hier boven schrijf en de beslissing die ik heb genomen.

In wezen verandert er niets: ik blijf jou helpen om je droomleven te creëren. Ik blijf je helpen om af te stemmen op het leven waarvoor je geboren bent, het leven dat helemaal past bij wie JIJ bent.
Dat blijf ik doen door middel van mijn blogs, de cadeaus die ik via mijn site aanbied, mijn E-Courses, mijn membershipprogramma de Magische Manifestatie Mastermind en coaching.
Ik ga ook alle vragen beantwoorden die ik heb ontvangen vorige week. Ik neem de komende weken de tijd om dat te doen. Zoals ik hier boven al schreef: als je me een vraag hebt gestuurd die heel persoonlijk is, dan stuur ik je persoonlijk een e-mail. Als je me een vraag hebt gesteld die voor veel mensen belangrijk is, dan schrijf ik er een blog over.
Maar allemaal dus op mijn tijd. Allemaal vanuit flow en inspiratie en niet vanuit “moeten.”
Dan weet ik zeker dat ik jou de aller meeste waarde kan geven!

Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat jij er bent! Dat wilde ik je heel graag nog even laten weten voordat ik deze blog afsluit.
Ik heb het gevoel dat er echt weer een nieuwe periode aan is gebroken dat regels steeds meer vervagen zodat we allemaal op deze manier vanuit ons hart en onze ziel kunnen creëren. Ik kijk echt uit naar wat de komende periode brengt en ik zal mijn persoonlijke reis hierin zeker met jou blijven delen!

Zoals ik al schreef is het mijn missie om jou te helpen om af te stemmen op jouw droomleven. Vandaar dat ik je graag het afstemdagboek cadeau wil doen dat ikzelf en mijn klanten gebruiken om visie en focus te creeeren en iedere dag af te stemmen. Je kunt hem HIER aanvragen.