Ik ga dieper in op de vraag wat je kan doen als geld jou belemmert om je dromen waar te maken.

Ik ben echt van mening dat er een dag komt dat we geen geld meer nodig hebben.
Als we, simpel gezegd, allemaal nemen wat we nodig hebben, het werk doen dat ECHT bij ons past en iedere dag ons best doen om waarde te bieden aan de mensen om ons heen dan zal er geen geld meer nodig zijn.
Het is mijn passie om te leren over hoe wij onze realiteit creëren en een van de dingen die ik heb geleerd is dat alles mogelijk is en alles wat we kunnen bedenken, kan realiteit worden.
Je zou kunnen zeggen dat we als mensheid iedere mogelijke realiteit doorleven. En dat houdt dus een werkelijkheid in MET geld en een werkelijkheid ZONDER geld.

Maar vanuit de Wet van Aantrekkingskracht, zullen er nog wat dingen moeten gebeuren voordat deze realiteit mogelijk is:
De mensen die niet kunnen ontvangen, zullen moeten leren dat er genoeg is voor iedereen en dat ze het waard zijn om te mogen ontvangen.
De mensen die “te veel nemen” zullen OOK moeten leren dat we leven in een overvloedig Universum is en dat ze nooit te kort zullen hebben.

Kortom: dan zullen we een manier moeten vinden om de weerstand die we hebben van geld af te halen!

De Wet van Aantrekkingskracht zegt dat als we ergens weerstand tegen hebben, dat we er alleen maar meer van aantrekken in ons leven.
Als je dus weerstand hebt tegen mensen die “graaien” en mensen die geld boven al het andere stellen, dan zul je daar meer van krijgen.

Als we willen leven in een wereld waarin geld niet het belangrijkste is, zullen we de weerstand van geld af moeten halen. Dat is precies de reden dat ik met Geld is Liefde ben gestart.
We zullen moeten leren om op een andere manier naar geld te gaan kijken.
Geld IS niet slecht, maar mensen kunnen wel slechte dingen met geld doen.
Als deze mensen geen geld zouden hebben, zouden ze nog steeds slechte dingen doen.
Geld IS niets. Geld is energie, net als al het andere in het leven. En we kunnen geld toelaten of we kunnen ons er met alle macht tegen verzetten. Die keus kunnen we maken.
We kunnen geld haten en het uit ons leven bannen, maar het verandert niets aan de situatie zoals hij nu is.
We leven NU in een wereld waarin geld een (grote) rol speelt.

Als je echter verlangt naar geld, dan zal je een andere relatie met geld moeten creëren om het in je leven toe te kunnen laten. Jouw relatie met geld is net als een relatie met een geliefde: die blijft ook niet in je leven als de liefde niet wederzijds is.

Ik heb dit mogen leren omdat mijn relatie met geld waardeloos was. Ik had ZO ontzettend veel weerstanden ten opzichte van geld: ik had bijna nooit geld, ik kon niet met geld omgaan, ik verdiende bijna geen geld, ik deed werk dat ik niet leuk vond om geld te verdienen en als ik dan geld had was ik totaal onverantwoordelijk met mijn geld.
Zelfs toen ik meer ging verdienen, bleef geld nog niet graag bij me en ging het op aan onverwachte rekeningen en gaf ik het uit aan dingen die niet goed voor me waren en die mijn ziel niet voedde zoals drugs, alcohol, sigaretten en ander vluchtig genot.
Ik was letterlijk bang voor geld en was bijna opgelucht als geld weer uit mijn leven verdween, zodat ik de verantwoordelijkheid van het bezitten van geld niet hoefde te dragen.
Pas toen ik als ondernemer aan de slag ging ben ik ECHT op een heel diep niveau aan mijn geldblokkades gaan werken. Opeens kwam er namelijk geen geld meer binnen en moest ik wel kijken hoe dit anders kon.

Nu ik bovenstaande paragraaf opschrijf kan ik me niet eens meer voorstellen dat ik dezelfde persoon ben. Ik ben totaal anders over geld gaan denken.
Ik kan geld nu makkelijk binnen laten EN ik kan het ook weer met liefde uitgeven.
Ik zorg er voor dat ik mijn geld investeer in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling, ik geef mijn geld heel bewust uit aan dingen die mijn ziel voeden, ik spaar EN ik verdien mijn geld met geweldig werk dat echt niet als werk voelt maar als een zegen!

En dat allemaal omdat ik mijn geld-blokkades ben gaan helen!

Wat jij wil doen als het aankomt op het thema van geld is uiteraard helemaal jouw keus!
Als je geen geld in je leven toe WIL laten, dan is dat natuurlijk helemaal prima.
Er zijn veel mensen die niet veel geld nodig hebben en daar compleet gelukkig mee zijn.

Maar als je de wens hebt om je droomleven te creëren en je hebt daar geld voor nodig. Ontzeg jezelf dat dan niet.

Geld is een middel, een instrument. Niets meer en niets minder.
Geld is niet goed, slecht, kwaadaardig of moeilijk te krijgen.
Geld KAN je leven binnen komen op mooie en eerlijke manieren.
En geld is er in overvloed en als jij geld in je leven hebt, betekent het niet dat er minder is voor anderen.           Zodra zij leren om geld toe te laten, is er ook genoeg voor hen.
En dat er heel veel mensen zijn die al geld hebben, betekent ook niet dat er niets meer voor jou over is.

Alles wat je denkt over geld is een overtuiging en jouw overtuigingen creëren jouw werkelijkheid.

Nu kunnen er een paar dingen gebeuren als ik dat tegen je zeg:
Misschien VOEL je intern dat dit jouw waarheid is en voel je, je nu gemotiveerd om aan jouw geld mindset te gaan werken omdat je denkt:

“Ja, ik VERDIEN ook geld. Ik ben het waard. En ik wil prachtige dingen doen in mijn leven, veel mensen helpen en er ECHT zijn voor anderen.”

Of voel je misschien nog steeds weerstand? Onderzoek dan eens hoe dat komt.
Misschien ben je boos op me omdat je heel graag WIL maar je niet kan voorstellen dat je financiële situatie OOIT anders zal zijn. Als je dit graag wil doorbreken, stel het Universum dan eens de vraag wat daarvoor nodig is en kijk de komende dagen welk antwoord je binnen krijgt.

En vraag HIER het gratis Geld is Liefde Manifestatie dagboek aan.