Het onderwerp van vandaag is een HEEL belangrijk onderwerp. Voor mij was dit een WARE doorbraak op het gebied van het creëren van mijn droomleven.

Waar jij naar verlangt, verlangt naar jou!

Toen ik deze uitspraak voor de eerste keer hoorde (ik weet niet eens meer precies waar) viel er zo’n ontzettende grote last van mijn schouders.
Ik heb veel momenten in mijn leven gekend van grote onzekerheid over wie ik ben, wat ik doe en wat ik de wereld te bieden heb. Ik denk dat we dat allemaal wel herkennen. Ik zal niet zeggen dat het helemaal weg is, want die emoties zijn meer dan menselijk, maar het besef dat waar ik naar verlang, ook naar mij verlangt, heeft ZO veel op zijn plek laten vallen.

Want stel je eens voor:

De klanten waar je naar verlangt, verlangen ook naar jou.
Het geld waar je naar verlangt, verlangt ook naar jou.
De wereldreis waar je naar verlangt, verlangt ook naar jou.
Dat boek dat je graag wil schrijven, verlangt ook naar jou en WIL door jou geschreven worden en jouw toekomstige lezers verlangen ook naar jouw boek.
De droombaan waar je naar verlangt, verlangt ook naar jou.
Jouw ideale partner, je zielsverwant, verlangt ook naar jou!

Alles waar je naar verlangt, verlangt ook naar jou!

Het probleem is dat we ons vaak “bezwaard” voelen of niet goed genoeg voelen om iets ook daadwerkelijk toe te laten in ons leven.
Je houdt jezelf in en je geeft jezelf niet helemaal over aan je dromen en verlangens omdat er overtuigingen in de weg zitten zoals:

Wie zit er nu op mij te wachten?
Wat heb ik iemand nu te bieden?
Wie ben ik om rijk te zijn of om alles te hebben waar ik naar verlang?
Wat zullen mensen wel niet denken?

Het probleem daarin is dat waar jij naar verlangt, nog steeds naar jou verlangt. Maar het kan niet bij je komen omdat je niet in de “toelaten” stand zit. Jij bent je druk aan het maken over dingen die er niet toe doen.
En daarmee wil ik niet jouw gevoelens bagatelliseren, want ik weet hoe diep dit soort overtuigingen kunnen zitten.
Maar ik wil eigenlijk toch tegen je zeggen dat deze dingen er uiteindelijk niet toe doen.
Want waarom geeft je aandacht aan de mensen die over jou oordelen, die NIET op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt en die jou je geluk en je succes niet gunnen.
Waarom?
Natuurlijk weet ik dat dat komt omdat hun kritiek jou pijn doet. Dat herken ik. Maar op de lange termijn is het het niet waard. Je kan deze blokkades helen, je blik naar binnen keren en beslissen wat belangrijk is voor JOU en JOUW leven!

Dan maak je de weg vrij om waar jij naar verlangt en wat ook naar jou verlangt te kunnen ontvangen in je leven.
En ja, als je jouw dromen waar gaat maken, dan ZIJN er mensen die daar een oordeel over hebben en ik kan je daar 2 dingen over vertellen:

Hoe meer jij achter jouw dromen en verlangens staat, hoe minder je deze mensen aan zal trekken omdat jij een energie van rust, vertrouwen, innerlijke overtuiging en kalmte uitstraalt die niet resoneert met de vibratie van oordeel en kritiek.
En ALS je de kritische mensen dan toch aantrekt omdat je even niet goed afgestemd bent, dan kun je er steeds makkelijker overheen stappen omdat het HEEL goed voelt om je droomleven te leven. Het is het helemaal niet waard om je dromen aan de kant te zetten voor de haters die TOCH blijven haten ook al doe je ALLES wat ze zeggen.

Kortom: waar jij naar verlangt, verlangt naar jou!
VOEL je hoe diep en krachtig die overtuiging is? Ik hoop dat het je weer een stap dichterbij brengt om je over te geven aan je dromen en verlangens zodat je ze ECHT toe kan gaan laten!