Ik weet dat ik vandaag een blog over mijn nummer 1 healingtechniek heb beloofd en die gaat ook echt nog komen! Maar er moet me iets van het hart. Iets heel belangrijks. Iets waarvan ik het idee heb dat ik dit moet schrijven EN dat er mensen zijn die het moeten horen.

Ik was net op een website beland over het creëren van overvloed. En van een van de personen die via Facebook een opmerking had achtergelaten herkende ik de naam omdat ik die een keer op Facebook tegen was gekomen.
In de geplaatste opmerking schetste die persoon een prachtig droomleven vol geld, overvloed, mooie reizen, een eigen praktijk, retreats en ga zo maar door. Grote dromen! Ik herken het, want ik heb ook grote dromen! En alle mensen die ik coach EN die in mijn membership programma zitten hebben ook grote dromen.
De post was echter ruim 3 jaar geleden geplaatst en ik was nieuwsgierig welke dromen deze persoon in de afgelopen 3 jaar had waargemaakt.Ik weet dat je maar ZO veel aflezen van een Facebook-profiel, maar het werd me wel snel duidelijk dat een hoop van de grote dromen (nog) geen realiteit waren geworden.

En dat deed me pijn EN het zette me aan het denken.
Want ik zie het heel veel. Ik zie vaak dat mensen HEEL VEEL willen, maar dat er maar weinig ECHT gebeurt. Hoe komt dat nu eigenlijk? Vroeg ik me af?

Ik kreeg het beeld binnen dat mensen de Wet van Aantrekkingskracht vaak gebruiken als een “uitvlucht” of een “magische pil.”
Ze gebruiken de Wet om het leven waarnaar ze verlangen aan te trekken zodat ze eindelijk gelukkig kunnen worden en alles kunnen ontvangen wat ze maar willen.
Maar dat is een uitvlucht. Dat is een uitvlucht om in je eigen, veilige, bekende holletje te blijven zitten.
De waarheid is dat als JIJ energetisch niet verandert, dat jouw leven ook niet verandert.
Als jij dezelfde persoon blijft, met dezelfde overtuigingen, dezelfde acties, dezelfde gevoelens en dezelfde mensen om je heen, dan verandert er NIETS.

Jouw buitenwereld, jouw realiteit, is namelijk een afspiegeling van jouw binnenwereld.
Jij bent een super krachtige creator van jouw realiteit. En als jouw realiteit je niet bevalt, dan zul je dus op een hele bewuste manier jouw realiteit moeten gaan creëren.
Maar niet (alleen) door te wensen, te hopen, te visualiseren en af te wachten maar door te CREËREN.

Creëer nieuwe gedachten.
Creëer nieuwe gevoelens.
Creëer nieuwe overtuigingen.
Creëer nieuwe gewoontes.
Creëer nieuwe acties.
Creëer een nieuwe JIJ.

Creëer de JIJ die alles heeft waar jij naar verlangt. Stap als het ware in deze persoon. Neem al je beslissingen en je acties vanuit deze nieuwe krachtige energie en DAN gaat er wat veranderen voor je. DAN komen opeens mogelijkheden en kansen naar je toe. Dan lijkt heel jouw leven als een soort tornado om je heen te veranderen.

Je hebt niets “magisch” nodig om je alles te krijgen, waar je naar verlangt. JIJ bent dat magische wezen, dat super krachtige magische en energetische wezen dat ALLES in zich heeft wat je nodig hebt om de meest fantastische dingen te doen in je leven.
JIJ hebt in de hand wat je bereikt EN wat je daar mee doet. Je hebt die keuze iedere dag. Jij hebt iedere dag de keuze om de dingen anders te gaan doen en je dromen te gaan LEVEN!

En ja, dat is ontzettend eng. Want je weet wat je hebt en je weet niet wat je gaat krijgen. Het is ontzettend spannend om al je zekerheden los te gaan laten en jezelf opnieuw uit te gaan vinden.
En dat hoeft natuurlijk ook niet. Maar WEL als je grote dromen hebt die werkelijkheid wil laten worden.
Denk eens aan de persoon die je zal zijn als je alles hebt bereikt wat je gisteren in je script hebt geschreven.

Duik eens helemaal in de wereld van jouw droom-ik. VOEL in iedere cel van je lichaam hoe het is om die persoon te zijn. Roep DAT gevoel zo vaak je kan op en neem beslissingen vanuit DIE staat van zijn. DAN breng je een echte transformatie op gang en zul jij over 3 jaar niet meer dezelfde persoon zijn.
En JA, dan ga je dus blokkades tegen komen. Je gaat keihard tegen je angsten en beperkingen aanlopen. Maar het mooie is dat je die kan helen en transformeren. En ik ga je nog steeds uitleggen hoe, beloofd!

Voor nu wil ik je graag wat vragen stellen waar je over na kan denken:

Ben jij er ECHT klaar voor om je dromen waar te maken? Heb je een BESLISSING genomen dat je niet meer gaat voor “normaal” en veilig maar dat je gaat voor waar je ECHT warm van wordt van binnen?
Ben je er klaar voor om je bewustzijn te laten groeien zodat het resoneert met wie je wil zijn?
Ben je er klaar voor om stappen te gaan nemen?

Was alle keren het antwoord ja? Top! Ik hoop dat ik je heel veel handvatten kan gaan geven de komende periode, op wat voor manier dan ook!
Is het antwoord nee? Stel jezelf en het dan de vraag wat je nodig hebt om WEL een ja te creëren.
Of WIL je geen ja creëren omdat dit niet resoneert met waar jij in gelooft? Dan kun je beter mijn blog niet meer lezen 🙂 Want ik voel ECHT een vuur in mij branden om de komende maand DIEP te gaan en ik ben me er helemaal van bewust dat dat niet voor iedereen is en dat je lef en moed nodig hebt om ECHT je droomleven te gaan creëren.
Alleen een blogje of een boek lezen hier en daar, een programma of workshop volgen op zijn tijd, zal je NIET helpen om te komen waar je wil komen.
Mensen die hun dromen waarmaken die WETEN dit. Die weten dat het goed is om je te laten inspireren, je kennis te vergroten en van anderen te leren, maar dat er altijd het moment is om het zelf te gaan DOEN. Om in je grootsheid te stappen en JEZELF te laten zien. Alles er op en er aan, ongecensureerd, rauw en echt.
Om voluit te gaan en dat leven waar je van droomt te gaan CREËREN.
Iedere dag, ieder uur en iedere minuut. Vanuit je ziel en vol overgave!