De komende 30 dagen ga ik jou via mijn blog helpen om af te stemmen op jouw droomleven!
Leren hoe we op een bewuste manier ons droomleven creëren en dit met jou delen, is een van mijn grootste passies.
Ik heb heel lang een leven geleefd waarin ik allerlei dingen wilde en grote dromen had, maar NIETS deed om deze dromen waar te maken. Er was een heel diep dal nodig om mij er toe aan te zetten om mijzelf en mijn dromen eindelijk op de eerste plek te zetten.
Nu is bij mij de knop TOTAAL om gegaan. Ik GA nu echt voor wat ik wil realiseren. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik ooit zo onzeker was, dat ik echt niets durfde te doen om mezelf te laten zien en risico’s te nemen.

Heb jij ook grote dromen die je wil waarmaken?
Verlang jij er ook naar om NU echt stappen te kunnen nemen?
Wil je 30 dagen lang iedere dag gemotiveerd worden om je leven in te gaan richten precies zoals JIJ dat wil?
Volg dan via mijn site de komende 30 dagen mijn blog. Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden? Vraag dan via DEZE PAGINA mijn een van mijn gratis cadeaus aan, dan kom je automatisch op mijn e-mail lijst te staan.
Ik ga je niet iedere dag mailen! Maar stuur je twee keer in de week een mail met de onderwerpen waarover ik heb geschreven in dit 30 dagen avontuur.

Wil je de komende 30 dagen iedere dag mijn blog volgen? Like dan HIER mijn Facebookpagina. Hier deel ik altijd iedere blog. Let er op dat je onder vind ik leuk de optie “meldingen ontvangen” aanzet om een melding te krijgen van iedere update!

Woman standing in tree yoga position, meditating on rock in moun

Dag 1: Alles is mogelijk!

Ik geloof ECHT en OPRECHT dat je alles kan hebben waar je naar verlangt. Als jij een droomleven voor jezelf wil creëren, dan zal je dat ook moeten gaan geloven.

Waarom?
Als je niet gelooft dat iets mogelijk is, dan zul je er niet aan beginnen om iets realiteit te laten worden en als je er toch aan begint, dan zul je niet doorzetten.

Dat was voor mij DE belangrijkste reden dat er vroeger een periode was dat ik nergens aan begon. Ik geloofde niet in mezelf en ik geloofde niet dat mijn dromen uit konden komen.
Hoe groter het verlangen werd om mijn dromen niet langer opzij te zetten, hoe meer ik ging doen. Maar nog steeds zette ik niet door en maakte ik niets af.
Ik had ZO veel plannen. Dan had ik weer een fantastisch idee en dan deed ik “onderzoek,” maakte ik aantekeningen of schreef ik een bedrijfsplan. Maar al die dingen waren niet belangrijk omdat ik mijn idee niet ECHT in de wereld zette.
Door al dat “onderzoek” en voorwerk dat ik deed, verloor ik het overzicht en liet ik mijn idee weer vallen. Ik zag door de bomen het bos niet meer en trok altijd dezelfde conclusie: ik ben niet goed genoeg en mijn idee is niet goed genoeg.

Hoe frustrerend deze fase ook was, het was extreem leerzaam. Het heeft me namelijk uiteindelijk het volgende geleerd:
Het gaat niet om het idee. Ik kan honderden dingen bedenken en ik kan overal een succes van maken (of juist niet.)
Het gaat er om dat ik niet GELOOFDE dat ik het kon en dat ik iets te bieden had.

En toen kwam het besef dat al dat voorwerk en dat onderzoeken geen zin had. Ik moest het gewoon gaan DOEN.
Ik was in mijn leven al aan tientallen boeken begonnen, maar ik had nooit iets afgemaakt. Maar schrijven was mijn nummer een passie (en dat is het nog steeds!)
Ik stelde mezelf de vraag: hoe kan ik het dan gaan DOEN? Hoe kan ik dit op een simpele manier gaan vormgeven? Dus besloot ik om een blog te beginnen. Ik heb in 2 uur via blogspot mijn blog gemaakt en ontworpen en diezelfde avond mijn eerste blog geplaatst.
Voor mij was dat een super gaaf moment omdat ik EINDELIJK iets in de wereld zette dat helemaal van mij was en helemaal aansloot bij wat IK graag wilde.
Sindsdien zijn mijn dromen groter en groter geworden en is mijn blog uitgegroeid tot een “echt” bedrijf. Ik verdien nu mijn geld met wat ik het allerliefste doe.
Mijn dromen zijn niet meer in de ooit, op een dag en als ik genoeg dit of dat heb fase.

Nope. En terwijl ik dit schrijf voel ik weer hoe dankbaar ik ben dat dit nu allemaal gebeurt voor mij en dat dit nu mijn leven is.
Ik denk nu niet meer zo veel na over wat ik wil creëren. Als ik enthousiast ergens over ben, dan DOE ik het gewoon en dan vertrouw ik er op dat het de juiste stap is, waar het me ook brengt.

Ik weet dat de Wet van Aantrekkingskracht de juiste mensen, ideeën en mogelijkheden op mijn pad brengt, zolang ik goed ben afgestemd op wat ik wil creëren in mijn leven.
En een van de dingen die de Wet van Aantrekkingskracht mij heeft geleerd is dat we leven in een Universum vol ongekende mogelijkheden.
NIETS is onmogelijk. Als we iets willen en als we ergens naar verlangen, dan kan iets realiteit worden.
De komende dagen stel ik je de vraag: Waar verlang JIJ naar? Welke dromen heb JIJ die je nu werkelijkheid wil laten worden?
Op welke gebieden hou jij jezelf klein en wat heb je nodig om jezelf te laten groeien en ook de ongekende mogelijkheden van het Universum te gaan omarmen?

Ik heb zin in de komende 30 dagen en het is mijn wens en mijn intentie om jou heel veel inspiratie te geven om ook jouw droomleven te gaan creëren!