“Leef JOUW leven op JOUW manier!”

Dat staat sinds deze maand op mijn visitekaartje en op mijn website. Het zijn MAAR woorden, maar woorden kunnen een hele diepe betekenis hebben en een HELE grote impact op ons leven.

Als iemand die heel grondig heeft bestudeerd hoe de Wet van Aantrekkingskracht werkt WEET ik hoe belangrijk woorden voor ons zijn.
Woorden dragen vibratie met zich mee.
Met woorden scheppen we onze realiteit.

En dat is een van de redenen waarom ik zo van schrijven EN van lezen hou, omdat ik op dat moment ECHT op een heel diep niveau contact kan maken met de woorden die ik schrijf of lees. Als iemand iets schrijft dat me ECHT raakt, dan voel ik dat in iedere vezel van mijn lijf. De energie komt DWARS door het papier heen. Het DOET wat met me.
Dan heb ik het gevoel dat mijn ziel tegen me spreekt en me laat zien wat mijn pad naar MIJN waarheid is door de tintelingen die ik voel in heel mijn lichaam.

Dat is iets dat ik zelf ook hoop te bereiken met mijn blogs, boeken en E-Courses.
Het is mijn doel om mijn energie, waar ik in geloof en hoe ik het leven zie en ervaar en OOK waar ik voel dat we nog kunnen groeien op de meest krachtige manier te delen met jou.

Het mag duidelijk zijn dat ik heel positief in het leven sta. Ja, ik ben ook wel eens chagrijnig of ongeduldig. Dat MAG er ook allemaal zijn. Maar daarnaast GELOOF en VOEL ik dat wij ons leven helemaal in kunnen richten zoals wij dat zelf willen.
Ik geloof dat er geen grenzen zijn aan wat er allemaal mogelijk is in het leven.
Ik geloof dat we kunnen creëren wat we willen creëren en waar we naar verlangen. Niet vanuit een Ego-perspectief, maar vanuit onze ziel.
Onze ziel laat ons weten dat onze verlangens werkelijkheid kunnen, worden omdat we alleen dan ons beste leven mogelijk kunnen leven. DAN kunnen we het leven leiden waarvoor we geboren zijn en kunnen we onze roeping en onze zielsmissie leven.

Ik was ooit iemand die me tegen liet houden door de mening van anderen. Ik was ontmoedigd als mensen tegen me zeiden dat ik “normaal” moest doen of dat het me toch niet zou gaan lukken.
Ik leefde mijn leven niet zoals IK dat zou willen.
Nee, ik leefde mijn leven zoals ik dacht dat anderen dat wilden.
Ik wilde “er bij horen.”
Ik wilde geaccepteerd worden.
Ik wilde dat anderen tegen me zeiden dat ik OK was. Ik verlangde naar iemand die me bij de hand nam en me liet zien hoe ik het allemaal OK kon maken.

Graffiti board

Maar dat gebeurde niet.
En langzaam kwam het besef dat ik het via die weg nooit zou kunnen gaan winnen. Die weg die ik ZO lang met ZO veel moeite had bewandeld leek een doodlopende weg te zijn.
Ik wil je graag vertellen dat ik van het ene op het andere moment “het licht” zag. Maar nee. Sterker nog: ik tast nog steeds wel eens “in het donker.”
Ik verstop mezelf nog steeds wel eens af en toe omdat ik het even niet meer weet. Maar nu is dat OK. Nu vind IK dat OK.
Ik ben zoals ik ben.
Nu ik dat schrijf, doet dat echt wat met me. Ik schrijf dit ook niet om mezelf “goed te praten” of om JOUW goedkeuring te krijgen.
De enige reden dat ik dit nu schrijf is, omdat ik hier doorheen heb kunnen breken en ik nu ECHT gave dingen doe. En daar heb ik NIEMAND zijn toestemming meer voor nodig. En dat voelt ZO goed!
En misschien zijn er mensen die mijn blog lezen die daar nog niet zijn. Misschien sta jij nu wel waar ik ooit stond: misschien verlang jij wel naar “acceptatie.”
Misschien heb jij wel het gevoel, net als ik al die jaren geleden, dat je nergens bij hoort.

En dan wil ik je heel graag vertellen dat je nergens “bij hoort” omdat je UNIEK bent.
Jij bent ZO speciaal en bijzonder. Er is er maar EEN van jou.
Je zal nooit in een omgeving komen waarin iedereen je accepteert. Er zullen altijd mensen zijn die je niet snappen. Maar zodra je er voor gaat kiezen om jouw leven op JOUW manier te gaan leven, dan wordt dat steeds minder erg.
Je kan niet IEDEREEN gelukkig maken maar je kan wel de meest belangrijke persoon op deze aarde gelukkig maken: JIJ!

Herken je wat ik hier schrijf? Verlang je er ook naar om jouw eigenheid helemaal te omarmen? Stel jezelf dan iedere dag de vraag: Wat wil IK?
Wat wil IK nu heel graag?
Wat vind IK hier nu van?
Wat wil IK nu doen in deze situatie?
Wat zou IK doen als ik alle keus van de wereld zou hebben (hint: dat heb je ook!)

Ja, misschien ga je mensen teleur stellen. Dat zal ALTIJD zo zijn. Je kan daar beter aan gaan wennen en gaan zien dat dat bij DIE mensen ligt en niet bij jou. Want het alternatief is dat je jezelf altijd in allerlei bochten wringt om mensen gelukkig te maken en je “aan de regels” te houden terwijl je NERGENS komt.

Daarom ben ik zo’n ontzettende voorstander van: Leef JOUW leven op JOUW manier.
Authentiek, eerlijk, open en onbevreesd.
Ik weet hoe veel pijn het doet als je jezelf niet kan of durft te zijn. En ik weet ook hoe goed ik me voel nu ik steeds dichter en dichter bij mezelf kom. En ik zie hoe mijn klanten opstijgen en prachtige dingen doen als ze hier stappen in nemen.

Stel jezelf dus die belangrijke vragen!
Ook in jouw onderneming!
Als ik je daarmee kan helpen, hoor ik het natuurlijk heel graag van je!
Kijk eens of de E-Course Magisch,Moeiteloos&Onbegrend ondernemen  iets voor jou is. Waarin we aan de slag gaan om JOUW bedrijf op JOUW manier verder vorm te geven zodat je helemaal vanuit jezelf en vanuit de prachtige kracht van het Universum op hele mooie, natuurlijke en vooral moeiteloze manieren hier stappen in kan nemen. Kijk HIER voor meer informatie!

Een hele fijn dag verder lieve Co-creator. Laat je door NIEMAND tegen houden om jouw grootsheid op JOUW manier in de wereld te zetten!

Ben je er zelf klaar voor om een GROTE stap te nemen als het gaat om het realiseren van jouw dromen? Vraag dan via onderstaand inschrijfbox de gratis Bewuste Creatie Toolkit aan. Hierin deel ik alles wat je moet weten om NU je dromen waar te gaan maken met behulp van de Wet van Aantrekkingskracht.