Ik voel me deze week zo krachtig en vooral zo verschrikkelijk VRIJ.
Dit voel en ervaar ik al vanaf het moment vorig jaar dat ik me voornam om mezelf te bevrijden van alle “moetens” in mijn leven en echt iedere dag mijn best doe om een antwoord te krijgen op de vraag: Wat wil ik nu ECHT?

Wat wil ik nu ECHT graag doen?
Hoe wil ik me nu ECHT voelen?
Wat wik ik ECHT manifesteren in mijn leven?

Kortom: Volgens welke waarheid wil IK leven?

En dat voelt zo bevrijdend!
Ik zal niet zeggen dat het altijd MAKKELIJK is, want dat is het zeker niet.
Het voelt soms eenzaam en soms weet ik het ook even niet meer. Maar zou ik al deze vrijheid op geven om weer terug te gaan naar een leven binnen de gebaande paden, vol zekerheid en structuur?

NO WAY!

In een van mijn vorige blogs schreef ik er over dat als ik had geweten dat het ZO goed voelde om deze vrijheid te leven en dit avontuur aan te gaan, dat ik het veel eerder had gedaan.
Iemand stuurde me een e-mail dat het ook wel eens mis kan gaan. Dat je ziek kan worden en dat er opeens geen geld binnen kan komen.
Natuurlijk weet ik dat, daar ben ik me bewust van. Ik kan het me alleen niet permitteren om daar op te focussen. Want ik creëer mijn realiteit met wat ik uitzend. En als ik alleen maar zorgen uitstraal, krijg ik er een zorgelijk leven voor terug.
Ik stem me dus in de eerste plaats af op wat ik WEL wil creëren in mijn leven. En dan merk ik dat antwoorden en ideeën ook komen. Dan merk ik dat het Universum me tekens, aanwijzingen en inspiratie geeft. Dan ontdek ik bijvoorbeeld manieren waarop mijn bedrijf ook door kan draaien en geld op kan leveren ZELFS als ik ziek ben.

Als ik mijn vreugde en enthousiasme volg, dan komen daar juist de mooiste dingen uit.
Voor mij staat de komende 2 a 3 maanden in het teken van moeiteloos ondernemen vanuit vreugde, vrijheid en enthousiasme. Ik ga kijken hoe ver ik hiermee kan komen.

AL die regels die we onszelf opleggen, al die dingen die we MOETEN van onszelf, al die gevechten die we aangaan met het leven en met onszelf. Wow, dat is soms echt zwaar. Ik weet het, ik ben er ook geweest. En ja, ik ben er soms nog wel eens. Maar ik voel wat dat met me doet. Ik voel dat ik het maar zo lang vol kan houden om mezelf te forceren voordat mijn lichaam me weer terug fluit. Maar ik heb Godzijdank de vrijheid gecreëerd dat ik kan luisteren naar mijn lichaam als het rust nodig heeft.
Ik heb een leven gecreëerd waarin ik tussen de middag met mijn hond in de duinen kan wandelen, waarin ik ‘s middags een inspirerend boek kan lezen, waarin ik extra lang kan gaan lunchen en waarin ik iemand in kan huren voor dingen die me meer energie kosten, dan energie opleveren.

En ik zeg dit niet om “op te scheppen” (hmmmm…. volgens mij zeg ik dat vaker)
Ik zeg dit omdat er ooit een dag was dat ik niet wist dat dit mogelijk was. Er was ooit een dag dat ik andermans dromen leefde, en niet die van mezelf. Totdat er iemand langskwam die MIJ vertelde dat het ook anders kon.
En ik mag me nog steeds gelukkig prijzen met fantastische mentors en leraren in mijn leven die me laten zien waar ik nog kan groeien en die mijn geest openen voor nog meer mogelijkheden.

En dus wil ik ZO graag tegen jou zeggen: als je verlangt naar vrijheid, dan is dat voor jou ook haalbaar!

Spiritual Composition

Ieder verlangen dat je hebt is een voorbode van een realiteit die jij kan creëren!

Als je nu aan het ondernemen bent en je hebt het zwaar, je voelt dat het ANDERS kan. Je voelt dat je ondernemer bent om je verhaal te uiten, om vrijheid te ervaren, om anderen te inspireren en om anderen te helen en liefde te geven, dan wil ik je HEEL graag uitnodigen om de komende 10 weken samen met mij af te stemmen op moeiteloos ondernemen vanuit vreugde en enthousiasme.

En nu is het tijd om te starten met de volgende E-Course. Ik heb me de laatste paar maanden laten inspireren door geweldige mensen die me hebben laten zien dat je OOK (en misschien juist) op het gebied van ondernemen moeiteloosheid kan creëren.
Ik ga je in deze E-Course laten zien hoe je op jouw droombedrijf af kan stemmen EN hoe je op een geïnspireerde en ook praktische manier stappen kan nemen om jouw bedrijf in de wereld te zetten.

Heb je het verlangen om voor jezelf te beginnen en wil je op een hele laagdrempelige manier tools krijgen?
Ben je net gestart met je bedrijf maar loopt het nog niet zoals je zou willen?
Heb je het gevoel dat er VEEL in je zit en dat je mensen wil inspireren met jouw verhaal en jouw energie? Ben je op zoek naar manieren om dat te doen?

Dan nodig ik je uit om je aan te melden voor de E-Course: Moeiteloos ondernemen vanuit enthousiasme en vreugde.

De E-Course bestaat uit 10 modules. Bekijk via DEZE link welke modules dit zijn.

Deze cursus is onderdeel van mijn Geld is Liefde Community. HIER kun je er alles over lezen.