De Geld is Liefde Mastermind is mijn membership programma voor bewuste creators. Ik zie meer en meer wat het lidmaatschap mensen brengt. Ik moet er nog aan wennen om af en toe even mijn gereserveerdheid opzij te zetten en even van de daken te roepen, wat deze Mastermind jou kan brengen. Want een ding is zeker: als je niet weet de waarde is van dit programma, zal je geen lid gaan worden.
In dit artikel wil ik dus 5 redenen met je delen om lid te worden van mijn Mastermind, aangemoedigd door Nicki Minaj die niet bang is om haar successen te vieren 🙂

My best and worst ‘Idol’ moments? I don’t have a worst ‘Idol’ moment… I’ve been spectacular. Yes, I am going to toot my own horn. And then my best moment is every single moment. I’ll toot it again!” — Nicki Minaj

* Ik geloof dat je alles kan hebben waar je naar verlangt! Vanuit een spiritueel perspectief zijn “hebben” en “zijn” hetzelfde. Als je iets BENT en als je energie een match is met de frequentie van wat je wil, dan zal je het ook “hebben.” Dit is een van de uitgangspunten van de Wet van Aantrekkingskracht en in mijn Mastermind leer ik je precies hoe dat allemaal werkt!

* Als jij ook gelooft dat je alles kan zijn en hebben wat je wil, dan weet je hoe moeilijk het soms is om met weerstanden van andere mensen om te gaan. Het kan soms echt voelen alsof mensen je “gek” vinden (dat is waarschijnlijk ook zo.) Je merkt dat mensen je proberen te “vormen” en “kneden” en adviezen proberen te geven. Ze zien niet dat je gewoon echt heel erg gelukkig bent met het leven dat je voor jezelf wil creëren. Ik zie dat wel! Ik snap jou en er zijn nog tientallen andere mensen in mijn Mastermind die dit ook zien!

* Dan kom ik vanzelf bij het volgende punt: in de Facebookgroep ontstaat een super hechte community van bewuste creators. Het is zo gaaf om mensen in je leven te hebben die je aanmoedigen, die jouw kracht en jouw supertalent zien en die jou AL het geluk van de wereld gunnen! Bewuste Creators zijn geweldig, want ze zien geen concurrentie, omdat ze weten dat er altijd overvloed is. De support die je van hen krijgt voelt dus als een warm bad!

* In het Online Programma Geld is Liefde leer ik jou alles over geld manifesteren. Wat een gaaf Online Programma is dit en wat een prachtige transformaties hebben mensen doorgemaakt! Ook is de E-Course: Magisch , Moeiteloos & Onbegrensd ondernemen v

Daarnaast 6 Super krachtige online Magische Manifestatie cursussen en 4 trainingen en/of online workshops. Alles is er op gericht zodat jij een leven kan creëren dat helemaal past bij wie JIJ bent. Vanuit jouw eigen Goddelijke bron!
Daarnaast zijn er nog veel meer E-Courses waarin ik je help om af te stemmen op ieder gebied van jouw leven!     E-Courses zijn een ideale manier van leren en ontwikkelen, omdat je alles in je eigen tijd en je eigen tempo kan doen. Ik bied al mijn programma’s aan op een super overzichtelijke manier vol audio’s en uiteraard geschreven modules (want ik hou er van om te schrijven!)
Al mijn Programma’s zijn de afgelopen maand opnieuw vormgegeven en passen nu helemaal bij mijn huisstijl zodat ze er ook nog eens super mooi uitzien!

* Zoals ik al heb geschreven zijn er nu tientallen mensen lid van deze Mastermind. Ik heb geweldige testimonials ontvangen. Mensen zien het als een aanwinst op hun leven omdat het ze ECHT helpt om op een hele krachtige manier af te stemmen op het leven dat ze willen creëren en op het manifesteren van hun dromen! Je kan ze HIER lezen!

group of young ecologists

Ik ben best nuchter, maar niet nuchter genoeg denk ik voor de meeste mensen. Als jij voelt dat je ook gemaakt bent voor “grote” dingen, als jij het gevoel hebt dat het leven heel speciaal kan zijn, als je het gevoel hebt dat we het allemaal veel moeilijker maken dan nodig is en als jij helemaal geen zin meer hebt om je kleiner te houden dan je werkelijk bent, dan nodig ik jou uit om lid te worden van mijn Geld is Liefde Mastermind. Want dan pas jij er perfect tussen!

He, dat was best eens lekker om dat zo tegen jou te zeggen. De waarheid is dat ik trots ben op wat ik neer aan het zetten ben. HEEL erg trots! Het is meer dan geweldig om mooie dingen te creëren in dit leven en dat wil ik dolgraag samen met jou doen!

See you on the inside!

Klik HIER om nog even wat meer te lezen over de Geld is Liefde Mastermind en klik HIER als je een dikke, vette, grote JA voelt en nu gelijk lid wilt worden!

Liefs Maartje!