Ik was laatst wat dingen aan het bijwerken op mijn website toen ik zag dat een van mijn artikelen meer dan 11.000 views had. Wow, dat is echt veel! Het is het artikel dat ik had geschreven toen ik de beslissing had genomen om te stoppen met mijn baan in loondienst en me helemaal te richten op mijn passies: schrijven en onderzoeken hoe wij onze eigen realiteit creëren. (lees het artikel HIER)

Wow, wat een prachtige trip down memory lane was dat. Ik las het artikel terug en was weer voor een moment terug in Florida, toen ik dat artikel schreef. Ik voelde weer hoe ik me op dat moment voelde. Ik was zo enthousiast, zo opgewonden gemixt met een vleugje angst en spanning.

Maar die vakantie had een gouden randje door die beslissing die ik had genomen. Ik voelde me zo ontzettend vrij en vol zelfvertrouwen.

En toen gingen mijn gedachten langs de jaren die daarop volgden. Bijna 4 jaar  geleden is het al weer dat ik mijn baan in loondienst voorgoed gedag heb gezegd. En ik ben nog steeds zo dankbaar voor de stap die ik heb durven nemen.

Stoppen met mijn baan in loondienst is een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen in mijn leven!

Ik zal niet zeggen dat er nooit moeilijke momenten zijn geweest, maar die duurden maar zo kort en leiden me altijd naar meer groei. Als ik had geweten dat het ZO makkelijk kon zijn om me over te geven aan prachtige Goddelijke leiding en mijn leven te laten ontstaan op deze manier, dan had ik het veel eerder gedaan!

Ik weet wel dat ik er nog niet eerder klaar voor was. Ik weet wel dat alles op het juiste moment gebeurt, maar toch …

Ik vind het zo gaaf dat dit onderwerp zo leeft bij mensen! Ik ben namelijk zo enthousiast over dit onderwerp omdat het me zo veel gebracht heeft! Ik had de stap nooit durven zetten als ik niet was aangemoedigd door allerlei fantastische mensen!

Ben jij iemand die er aan denkt om deze stap te nemen? Ik zeg: DOEN! Gewoon doen. Zodra ik me overgaf aan mijn diepste verlangens, gebeurden er prachtige dingen in mijn leven. Het is voor mijn gevoel NOOIT een optie geweest dat dit niet zou lukken. Ik wil altijd een slag om de arm houden en zeggen dat als ik echt een baantje zou moeten zoeken, dat ik het zou doen. En dat is ook zo. Maar ik richt mijn aandacht er niet op. Ik ben niet bezig met dit scenario. Ik ben bezig met: wat kan ik vandaag betekenen voor anderen? Wat kan ik vandaag met de wereld delen? Wat wil ik vandaag creëren? Waar heb ik vandaag zin in?

Ik heb het gevoel dat ik me op zo veel fronten aan het bevrijden ben van alles dat ik dacht dat “normaal” was. Ik voelde altijd al dat er zo veel meer mogelijk is dan de meeste mensen ons voorhouden. En nu mag ik dat steeds meer zelf ervaren!

Het is moeilijk om te beschrijven hoe dankbaar en gelukkig ik me op dit moment voel, maar waarschijnlijk voel je het als je dit leest.

Freedom woman happy and free open arms on beach at sunny sunset.

De titel van dit artikel is: wat kan er gebeuren als je ontslag neemt en je passie gaat volgen? De waarheid is dat er van alles kan gebeuren. Als je vol angst en onzekerheid zit, dan zou ik het zeker niet doen. Maar als mijn verhaal je aanspreekt en je denkt bij jezelf: dat zou ik ook wel willen, dan zeg ik tegen je: het kan! Je kan vandaag nog beginnen met je daar op af te stemmen.

Denk niet aan wat er allemaal “mis” kan gaan maar stel jezelf en het Universum de vraag: hoe kan ik dit creëren voor mezelf? Vraag aan het Universum om vertrouwen en inspiratie en stel je vervolgens open voor alle prachtige antwoorden die je kan ontvangen.

De Wet van Aantrekkingskracht heeft alles verandert voor mij. En het mooie is dat het slechts een begin is. Er valt nog zo veel meer te ontdekken over hoe wij onze realiteit creëren. Ik heb nog maar het puntje van de ijsberg mogen ervaren. Moet je nagaan wat er allemaal nog meer mogelijk is in ons leven!

Mijn vraag aan jou is: wat wil jij creëren in jouw leven? Ga er voor! Jouw verlangens zijn er om gerealiseerd te worden. Ik mag het iedere dag van heel dicht bij ervaren met het werk dat ik doe! Als je nog twijfelt, ga dan bewijs verzamelen, dat jij ook een krachtige creator bent van jouw leven!

Heb je een missie? Heb je een droom? Heb je een diep verlangen? Ik ook! En het is zo geweldig om iedere ochtend te kunnen zeggen: wat kan ik vandaag doen om mijn missie, passie, droom of verlangen weer te mogen voelen, te mogen ervaren en langzaam tot leven te mogen wekken. Er zijn steeds meer en meer mensen die dat iedere dag doen. De tijd is perfect! En als je daar een beetje hulp bij nodig hebt, ik help je dolgraag!

Heel veel liefs van Maartje!