Een van de redenen dat heel veel mensen niet in de Wet van Aantrekkingskracht geloven is omdat ze hebben geprobeerd om de Wet te gebruiken, maar ze hebben niet de resultaten bereikt die ze wilden bereiken.
Ze denken dat de Wet van Aantrekkingskracht een magische pil is die ze in kunnen nemen wanneer ze willen om “snel” een magisch resultaat te manifesteren.
Maar zo werkt het niet. Dat is niet wat de Wet van Aantrekkingskracht is en hoe de Wet van Aantrekkingskracht werkt.

Maar wat is het dan wel?

De Wet van Aantrekkingskracht is een Universele Wet. Deze wet werkt altijd.
Maar pas als je de Wet totaal hebt omarmd en één bent geworden met de Wet in je acties en je overtuigingen, dan zal hij echt voor je gaan werken.
Pas als je helemaal af bent gestemd op de kracht van de Wet van Aantrekkingskracht, dan kun je hem pas effectief gebruiken.

Als ik na alles wat ik de afgelopen jaren hebt geleerd de Wet samen zou moeten vatten dan zou ik dat op deze manier doen:

De Wet van Aantrekkingskracht is Goddelijke energie die zichzelf via jou tot uitdrukking wil brengen.

Goddelijke scheppingskracht staat aan de basis van alle creatie.
Als je de Goddelijke scheppingskracht in je leven en je hart laat, dan word je deze Goddelijke kracht. Dan word je een kanaal voor deze Goddelijke kracht.
Je verlangens geven aan waar je de energie heen wil laten stromen, kortom: wat Goddelijke energie via jou wil manifesteren.
En krachtige emoties als Liefde, intense focus, geloof en vertrouwen zorgen er voor dat de energie die nodig is voor het manifestatieproces in beweging wordt gezet.
Angst, zorgen, twijfels en ongeloof zorgen er echter voor dat je “de verkeerde kant” op manifesteert en dus dingen in je leven aantrekt en toelaat die niet in één lijn liggen met je diepste verlangens.

Zoals je begrijpt is dit dus geen makkelijk proces.
Het heeft me letterlijk jaren geduurd voordat ik dit begreep en nog steeds is het een kwestie van iedere dag afstemmen en mijn focus richten op wat ik WEL wil.
Maar als ik geen kennis had gemaakt met de Wet van Aantrekkingskracht, dan was ik nu nooit geweest waar ik nu ben. Er komen altijd nieuwe verlangens in ons leven, want creatie houdt nooit op. Er vallen altijd weer nieuwe dromen en verlangens te ontdekken.

En terwijl zich constant nieuwe verlangens aandienen in mij, blijf ik onderzoeken wat wel en niet werkt voor mij in het proces van bewuste creatie. En blijf ik dat allemaal delen in de Geld is Liefde Mastermind en de Geld is Liefde Community ,via E-Cursussen, webinars, audiocoaching en in de Facebook groep. Zodat andere mensen niet de reis hoeven af te leggen die ik heb afgelegd maar vandaag al mooie dingen kunnen gaan creëren.

De Wet van Aantrekkingskracht heeft mij zo veel mooie dingen gebracht en ik ben iedere dag dankbaar dat ik in aanraking ben gekomen met deze Wet.
Voordat ik de Wet van Aantrekkingskracht leerde kennen had ik geen geld en woonde ik in een huis dat niet goed voelde. Ik was depressief, verslaafd en  had een burn-out. Ik durfde niet te laten zien wie ik werkelijk was en durfde geen mensen dichtbij te laten met als gevolg dat ik super eenzaam was. Ik had werk waarin ik niet gelukkig was en ik durfde mijn schrijven niet met de wereld te delen. Kortom: ik was niet gelukkig.
Ik weet dat ik dit vaak schrijf, maar ik wil je gewoon laten weten waar ik vandaan kom.
En ik wil je laten weten wat voor mooie, prachtige en wonderlijke dingen je in je leven kan brengen met de Wet van Aantrekkingskracht.

Beautiful tender cheery tree flowers border, blooming nature, fi

Want als ik nu om me heen kijk dan zie ik een prachtig gezin waar ik intens gelukkig mee ben.
Ik woon in een huis waar ik me echt thuis voel. Ik heb mooie reizen kunnen maken de afgelopen jaren en heb altijd geld op mijn bankrekening staan.
Ik word betaald om te doen wat ik het allerliefste wil doen. Ik mag iedere dag lezen, ontdekken en leren.
Daarnaast ben ik mijn bedrijf op aan het bouwen. Ik ben 5 maanden geleden mijn bedrijf gestart en ik voel ook echt dat ik hierin gesteund wordt door het Universum. Ik heb helemaal niet hoeven besparen op mijn uitgaven of hoeven beknibbelen zoals andere startende ondernemers dat soms moeten doen. Ik ben gewoon mijn boodschappen bij de AH blijven doen, ik heb gewoon af en toe mijn massage geboekt en ik heb zelfs een andere auto en nieuwe meubels kunnen kopen.
Als ik er over nadenkt, weet ik eigenlijk niet eens precies hoe het geld mijn leven binnen is gekomen, maar het HOE is ook niet onze taak. Het HOE is de taak van het Universum.
Eén manier waarop geld mijn leven binnen is gekomen, is in ieder geval dat ik een “verloren” spaarrekening vond waar nog geld op stond. En nee ik wist echt niet dat ik die nog had, want voor mijn gevoel had ik die al ooit opgezegd. Dat verzin je toch niet?
Maar dat was allemaal niet gebeurt als ik me niet had afgestemd op het leven dat ik wil creëren, maar als ik mijn aandacht en focus had gericht op tekorten.

Ik wil je heel graag laten weten dat ik dit niet schrijf om op te scheppen. Wij Nederlanders zijn een nuchter volkje en we hebben geleerd om maar gewoon “normaal” te doen. Maar ik kan dat niet meer.
Ik heb het afgelopen half jaar kunnen proeven en ruiken aan hoe prachtig het leven kan zijn en ik kan niet meer terug. Ik kan niet meer terug naar “hoe het hoort” en naar “wat andere mensen verwachten.”
Ik geniet van deze vrijheid en ik zou echt niet meer anders willen.

En ja, ik ga je weer uitnodigen om deel te nemen aan de PassiePreneurs of in te stappen in de Geld is Liefde Community, waar ik je alles ga leren over geld creëren, zodat jij ook dat leven kunt gaan leiden waar jij naar verlangt. Zo lang er nog zo ontzettend veel mensen zijn die niet iedere dag een geweldig en fantastisch leven leiden waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn en waarin ze al hun dromen en verlangens manifesteren, blijf ik mijn blogs, cursussen en coaching aanbieden.

Dus: als mijn boodschap en mijn energie met jouw resoneert dan ga je zeker weten heel veel uit de PassiePreneurs halen.

Meld je HIER aan om lid te worden van de PassiePreneurs

Meld je HIER aan voor de Geld is Liefde Community

 

Heb je nog andere vragen? Of wil je eerst even kennis maken met me voor dat je deze stap neemt? Mail mij dan op [email protected]