Ik moest laatst terug denken aan de tijd dat ik nog in loondienst werkte. Opeens was ik me er zo van bewust hoe enorm mijn leven is verandert sinds ik mijn baan achter me heb gelaten en me volledig richt op mijn bedrijf.
Ik was vanmiddag aan het werk en opeens kwam ik er achter dat ik mijn dochtertje al uit school moest halen. De tijd was weer voorbij gevlogen. Ook terwijl ik dit schrijf, om 22.00 ‘s avonds, bruis ik nog van de ideeën en schrijf ik deze blog omdat ik voel dat ik dit WIL doen.
Ik zal niet zeggen dat ieder moment de afgelopen 5 maanden makkelijk is geweest. Er zijn momenten dat ik even mijn focus kwijt ben of dat ik overspoeld wordt door zelftwijfel. Maar die momenten blijven gelukkig niet lang. Ik kan ze snel weer omzetten in iets positiefs omdat ik WEET en VOEL met iedere vezel van mijn lichaam dat dit is wat ik behoor te doen.
Er is voor mij geen andere weg meer.

Hoewel ik het goed naar mijn zin had in mijn laatste baan, waren er een aantal dingen die ik miste. Ik verlangde er intens naar om de dingen op mijn eigen manier te doen. Ik verlangde er naar om de boodschap te delen die ik nu met jullie deel.
En ik verlangde er naar om mijn energie te kunnen verdelen op de manier die goed voelt voor mij.
Ik wilde niet meer per se ergens hoeven zijn tussen 09.00 en 17.00 terwijl mijn ritme aangeeft iets heel anders te willen doen.
Nu had ik al veel vrijheid in mijn vorige baan. Ik was vaak onderweg naar bedrijven en klanten, maar er gaat toch niets boven de vrijheid die ik nu heb om het helemaal op mijn eigen manier te kunnen doen.
Ik ben totaal geen type dat lang op kantoor kan zitten en hoewel ik intens veel van schrijven hou, kan ik het toch niet vergelijken met de lange rapporten die ik vaak moest schrijven.
Op mijn kantoordagen ging de tijd extreem traag voorbij. Het paste gewoon niet bij me. Ik zat echt naar de klok te kijken om letterlijk “de tijd voorbij te kijken.” Hoe zonde is dat?
Ieder moment is een kostbaar moment en dat besef ik des te meer nu ik het gevoel heb echt mijn zielswerk te doen.

Inspirational Typographic Quote - Dream Big

Ik ben iedere dag intens dankbaar dat ik de stap heb kunnen nemen. En dat ik de stap heb kunnen nemen heeft niets te maken met geluk, een gunstige economie of een heleboel spaargeld. De enige reden dat ik de stap heb kunnen zetten, is dat ik geloof dat we als mensen allemaal krachtige creators zijn die alles kunnen doen wat we willen. Zolang we geloven, vertrouwen en ons afstemmen op onze diepste verlangens, kunnen we alles doen, bereiken of zijn wat wat we willen.

Vind je dit over-positief of zelfs naïef?
Dat kan en dat mag, er was een dag dat ik dat ook vond. Maar als ik niet anders was gaan denken, dan had ik nog steeds “vast gezeten” in mijn baan. Dan had ik weliswaar een vast contract gehad met een vast salaris maar dan had ik nooit de vervulling gevoeld die ik nu voel.
Ik krijg prachtige dingen terug van mensen over de cursussen die ik schrijf voor de PasiePreneurs & de Geld is Liefde Community. Soms geloof ik niet eens dat complimenten over mijn werk gaan omdat ik echt alleen maar doe wat ik leuk vindt en deel waar ik in iedere cel van mijn lichaam in geloof.

En ik geloof nog in een heleboel andere dingen:
Ik geloof dat we allemaal het werk kunnen doen dat 100% bij ons past, op een manier die totaal is afgestemd op wie we zijn.
Ik geloof dat als we dat doen, dat we juist de allermeeste waarde hebben voor anderen.
Ik geloof dat nu de beste tijd ooit is om los te breken uit “hoe het moet” en te vernieuwen, te pionieren en helemaal ons ZELF te worden.
Ik geloof dat we een betere wereld kunnen creëren als we het werk doen waarvoor we geboren zijn.
Ik geloof dat er een heleboel manieren zijn om geld en overvloed te kunnen ontvangen als we de keus maken om ons zielswerk te gaan doen.

Hoe weet ik dat?
Omdat ik dat nu allemaal zelf mag ervaren!

Als je voelt dat je resoneert met wat ik hier schrijf en je voelt dat je er ook klaar voor bent om je zielswerk te gaan doen, zodat je het werk kan gaan doen dat totaal bij je past en de meest prachtige impact kan hebben op het leven van anderen, dan heb ik een super speciaal aanbod voor jou:
Ik heb een e course geschreven die helemaal gaat over het ontdekken van jouw zielswerk en dit ook in de wereld gaan zetten.
Ik krijg prachtige feedback van de members over deze E-Course.

Was je er nog over aan het denken of en wanneer je lid zou worden van de Geld is Liefde Community
Dit is op dit moment de enige manier waarop ik persoonlijke coaching aanbied omdat ik er nu heel veel tijd in steek om de Academy nog beter en nog waardevoller te maken.
De community is een super gaaf platform omdat het je in staat stelt om echt op een hele bewuste manier jouw leven te creëren door middel van E-Courses, webinars, Audio coachingen en nog veel meer. Daarnaast kun je in de besloten Facebook-groep contact leggen met andere co-creators. Wat ook super waardevol is.

De Wet van Aantrekkingskracht en bewuste creatie kan je leven totaal transformeren, mits je leert hoe je dit kan doen. Ik kan je dit leren!
Ik nodig je dan ook met heel mijn hart uit om je aan te sluiten bij de Geld is Liefde Community om samen met mij het leven van je dromen te gaan creëren.

Meld je HIER aan om lid te worden van de Geld is Liefde Community

HIER kun je alles lezen over de PassiePreneurs

Heb je nog andere vragen? Mail dan naar [email protected]