Er is geen beter moment dan DIT moment om het werk te gaan doen waarvoor je geboren bent. Ik zie steeds meer mensen om me heen die voor zichzelf kiezen en daarmee voor de waarde die zij in het leven van anderen kunnen brengen.
En dat is een geweldig iets!

Zit er ook een verlangen in jou om je volste potentie te bereiken en het werk te gaan doen waarvoor je geboren bent?
Dan is NU het perfecte moment.
Het is zo zonde om de waarde die jij toe kan voegen aan de wereld, de waarde die uit het diepst van je ziel komt, nog een dag langer niet volledig te benutten.

Misschien klinkt dit overdreven, maar ik meen het echt.
Stel je eens voor hoe de wereld er uit zou zien als we allemaal dat ene ding doen dat het allerbeste bij ons past, dat al onze natuurlijke talenten aanboort, waar we intens gelukkig van worden en waarmee we de allergrootste bijdragen aan het leven van anderen kunnen geven.
Hoe gaaf zou de wereld er dan uit zien?

Ik geloof dat als we doen waarvoor we geboren zijn, als we werken vanuit onze ziel en met alle passie en gedrevenheid die we in ons hebben, dat we ons leven totaal kunnen transformeren.
Ik geloof dat als we dit doen, dat het Universum ons zal steunen op iedere mogelijke manier.
Ik geloof dat het geld dan automatisch in ons leven komt.

Waarom geloof ik dat? Omdat ik het leef, ik heb het ervaren. En ik heb een heleboel mensen gezien en gesproken die deze geweldige shift ook hebben gemaakt.
Maar dit geloof moest er eerst zijn voordat wij de fysieke bewijzen er van in ons leven konden gaan ervaren. Zo werkt de Wet van Aantrekkingskracht, zo werken de wetten van Creatie.
Daarom zul je je eerst af moeten stemmen op wat je nu ECHT wil.
Je zal je eerst af moeten stemmen op wat er ECHT mogelijk is.
Je zal moeten beslissen dat het mogelijk is en je zal moeten geloven in jouw kracht en jouw talent en de ongekende kracht die het Universum

En als je besluit dat je iets gaat doen, dan gebeuren er prachtige dingen. Dan lijkt het hele Universum zich om jouw beslissing heen te vouwen. Alle kennis, alle mensen, al het geld, alle mogelijkheden, alle kansen en alle inspiratie zullen dan op jouw pad komen. Er zullen opeens deuren voor je worden geopend die tot nu toe gesloten.

Beautiful tender cheery tree flowers border, blooming nature, fi

Klinkt dat te makkelijk? Geloof me, dat is het niet. Ik ga niet zeggen dat je geen uitdagingen tegen gaat komen, want er is zo veel lef nodig om het werk gaan doen waarvoor je geboren bent.
Je GAAT weerstanden tegen komen. Maar dat is altijd zo in het leven. En de weerstanden die je tegenkomt zullen je helpen en leiden om dichter bij jezelf te komen. En hoe dichter je bij jezelf komt, hoe meer je afgestemd bent op je hogere zelf en hoe meer je de flow van het leven zult kunnen ervaren.

Ik wil je dolgraag helpen om af te stemmen op het werk dat jij behoort te doen.
Sinds een paar maanden doe ik zelf het werk dat totaal bij me past. Ik ben zo dankbaar dat ik iedere dag mijn passie mag leven. Alles lijkt op een prachtige synchronistische manier samen te vallen. Steeds meer en meer.

Maar dat is geen “toeval” dat komt omdat ik daar op afstem. Iedere dag!

Maanden voordat ik de stap heb genomen om mijn passie te gaan leven ben ik gaan afstemmen op wat ik ECHT wil. Ik ben gaan afstemmen op mijn diepste verlangens.
Het is een keuze om je passie te gaan leven en het werk te gaan doen waarvoor je geboren bent. Het is een keuze of je jouw zielswerk totaal omarmt of dat je blijft leven in angst en werk doet dat je niet totaal vervuld alleen maar voor het geld.
Het is dus zo belangrijk om je af te stemmen op vertrouwen in jezelf en de ongekende mogelijkheden die het Universum biedt.
Ik zeg niet dat je nu moet stoppen met je huidige werk. Als je je afstemt terwijl je dat werk nog doet, dan kun je op een hele fijne en moeiteloze manier een shift maken. Ik ben pas gestopt met mijn baan in loondienst toen ik 100% zeker wist dat dat de goede stap was en ik 100% vertrouwen had in mezelf en de leiding die ik kreeg van het Universum.

Hoe heb ik dat vertrouwen gekregen? Door af te stemmen. Door mijn geest en mijn hart totaal te openen voor wat het leven mij te vertellen had.
En dat kan jij ook doen. En daarnaast kan je ook nog eens gebruik maken van de support en de positieve energie van een groep gelijkgestemden die ook deze shift willen maken en het werk gaan doen waarvoor ze geboren zijn.
En als er een ding is dat ik heb geleerd dan is het wel dat je ware transformaties in je leven tot stand kan brengen als je focust op iets dat je wil manifesteren in je leven en als je daarbij de in kan tappen op de energie van een mastermind: een groep mensen die precies hetzelfde willen als jij.

Als dit met je resoneert en je voelt dat je er ook klaar voor bent om je leven op ieder gebied totaal af te stemmen op jouw diepste verlangens, dus ook op het gebied van werk, dan wil ik je heel graag uitnodigen om  samen met mij en andere Co-creators, af te gaan stemmen op jouw zielswerk: het werk dat totaal bij je past, het werk waarvoor je geboren bent.

Kijk HIER eens wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij de PassiePreneurs. Mensen bereiken echt mooie dingen.
We gaan kijken wat je diepste verlangens zijn en hoe je deze kan manifesteren.
We gaan kijken hoe je jouw grootste waarde en talent op de meest krachtige manier voor anderen in kan zetten.
We gaan je helpen om af te stemmen op vertrouwen, mogelijkheden en de kracht van het Universum. Dit klinkt misschien vaag, maar het is de basis van alles wat je wil manifesteren. En als de basis niet goed is, kan de rest ook niet groeien zoals je dat het liefste zou willen.

We hopen je met heel mijn hart te mogen verwelkomen. Het is prachtig om te zien dat we in een tijd leven waarin mensen kiezen voor zichzelf, voor hun talent, voor hun diepste verlangens, voor een betere wereld en voor een leven in liefde. En ik vind het super gaaf dat ik daar op deze manier aan bij mag dragen.