Stel jezelf eens de vraag hoe jouw leven kan zijn als je iedere dag het werk doet dat totaal bij je past? Het leven waarvoor je geboren bent.
Hoe zou je leven er uit zien?
Wat zou je precies doen?
Voor en met wie zou je werken?
Hoeveel uur zou je werken?
Werk je voor jezelf of werk je samen met anderen aan een hoger doel?
Wat zouden je werktijden zijn?
Hoe vaak zou je op vakantie gaan?
Wat zou je lifestyle zijn?
Hoe zou je je voelen?

Wat voor gedachten en gevoelens gaan er door je heen als ik tegen je zeg dat je iedere dag precies kan doen wat je wil doen?
Geloof je me dan?
Geloof je dat dit NU mogelijk voor je is?
Of denk je dat dit OOIT mogelijk is voor je?
Denk je dat je eerst jaren hard moet werken, moet afzien en jezelf aan moet passen om OOIT je dromen te kunnen realiseren?

Als je er van overtuigd bent dat dit laatste jouw waarheid is: dat je eerst jaren moet afzien voordat je kan gaan genieten en echt het leven kan leiden waarvoor je geboren bent dan wil ik heel graag met je delen wat mijn visie hierop is.

Nu afzien om later een mooi leven te creëren werkt niet.

Waarom niet?
Omdat je met de energie die je NU uitstraalt je toekomst creëert.
Omdat een pad van wanhoop, afzien, toegeven, jezelf wegcijferen, geloven in angst en tekorten, handelen vanuit angst en tekorten nooit leidt tot geluk, balans en vervulling.

Tuurlijk, misschien ooit. Maar de weg er heen zal dan vol hobbels, obstakels en uitdagingen zijn. En dat hoeft niet zo te zijn!
Er is een snellere weg! Een weg die zich als vanzelf aan je openbaart.
Hoe? Door je af te stemmen op wat je echt wil bereiken in je leven, op je allerdiepste verlangens en die werkelijkheid laten worden.
Je kan NU al kan leven gaan leven dat je ooit wil leven.
Er is geen reden om nog een dag langer te wachten.

10 jaar geleden had ik een hele vage droom. Ik wilde iedere dag doorbrengen als een soort eeuwige student van het leven. Ik wilde mijn dagen doorbrengen met lezen, leren en schrijven.
Ik wilde leren hoe ik ECHT kon leven in plaats van overleven. Dat was (en is nog steeds) mijn doel, mijn missie en mijn passie.
Maar ik had de overtuiging dat je daar geen geld mee kon verdienen.
Ik had de overtuiging dat ik niet goed genoeg was.
Ik had de overtuiging dat dat misschien leuk was voor ernaast maar niet om van te leven.

Maar ik zat er naast!

Ik ben hier op een hele andere manier naar gaan kijken door alle prachtige boeken die ik heb mogen lezen, door alle prachtige mensen waar ik naar heb mogen luisteren en alle prachtige cursussen en workshops die ik heb mogen volgen. Kortom: door mijn geest te vullen met MOGELIJKHEDEN in plaats van beperkingen!

Hoe ik er nu naar kijk?

Onze verlangens zijn de richtingaanwijzer van ons leven.
Onze verlangens laten ons zien welke stappen we nu kunnen zetten om totaal afgestemd te zijn op het leven dat zich door ons wil manifesteren.
En als je dat kan. Als je het pad van je verlangens kan volgen, dan zal het leven altijd voor je zorgen.
Want de bron van je inkomsten dat is niet je werk, dat zijn niet je klanten, dat is niet je uitkering, dat is niet je partner of je nieuwste project of je boek.
De bron van je inkomsten is God (of het Universum).

Ja, je hoort het goed en ik ga het zelfs nog een keer herhalen:

God is de bron van al het geld in je leven.

Ik zie God als de grootste creërende kracht in ons bestaan. God is een energie, een scheppende oersterke krachtige energie.
En onze verlangens zijn ook creërende krachten.
Onze verlangens komen dus rechtstreeks voort uit Goddelijke energie.
En dan heb ik het over jouw allerdiepste verlangens naar liefde, grootsheid, geluk, acceptatie, vergeving, waardering van jezelf, totale expressie, totale overgave aan het leven en totaal vertrouwen.

Een verlangen naar bewustzijn, naar expressie, naar ontdekking, naar ervaring en naar creatie heeft ooit het hele fysieke bestaan geschapen. Het bewustzijn dat vorm heeft gegeven aan de fysieke manifestatie daarvan is wat we God noemen.
Creatie komt altijd voort uit Goddelijke energie en aangezien geld deel is van onze creatie, komt ook geld voort uit Goddelijke energie.

Dus: Goddelijke energie is jouw bron.
En hoe beter jij af bent gestemd op de creatie die zich door jou wil manifesteren, hoe makkelijker dit zal gaan.

3 maanden geleden ben ik met bijna geen financiële reserves en zonder andere inkomsten met mijn baan in loondienst gestopt om me helemaal te gaan richten op dit proces van toelaten en creatie.
Als het leven me niet gesteund had, had ik nu een baan moeten gaan zoeken. Maar dat hoeft niet. Want omdat ik nu doe wat ik moet doen: het werk dat voortkomt uit mijn diepste verlangens, voorziet het leven in mijn behoeftes.
Hoe meer ik me afstem op waarvoor ik hier op aarde ben, hoe makkelijker het leven zich door mij heen manifesteert.
Ik ben nu “rijker” dan toen ik nog in loondienst werkte en ik ben van plan om nog veel meer welvaart toe te laten in mijn leven.
En ja, dat durf ik nu te zeggen als spiritueel persoon. Want welvaart is onze natuurlijke staat van zijn. We zijn allemaal geboren om welvarend te zijn.
En het werk doen dat ons totaal vervuld en gelukkig maakt, op een moeiteloze, geweldige manier is ook een vorm van welvaart.

Ik schrijf vaak over dit onderwerp want stoppen met mijn baan in loondienst en de sprong wagen om iedere dag te creëren, wat ik wil creëren is de beste beslissing geweest die ik ooit had kunnen nemen.
Mijn eerste stap daartoe was door de angst heen komen en het vertrouwen ontwikkelen dat het Universum inderdaad zo werkt.
Ik zeg niet dat je nu je baan op moet zeggen. Iedereen moet dat voor zichzelf bepalen.
Wat ik wel zeg is dat als je je afstemt op wat je echt wil en je kweekt geloof en vertrouwen, dat er magische dingen gaan gebeuren in je leven.

Ik wil je helpen met afstemmen!
Ik wil je helpen met het creëren van vertrouwen, visie, focus en geloof in mogelijkheden en in jezelf!