Hallo lieve Co-Creator.

De titel zegt het al: doe jij al werk dat je echt leuk vindt?
Doe jij werk dat je ziel vervult?
Doe jij werk waar je iedere dag gelukkig van wordt?

Vroeger dacht ik altijd dat het een utopie was. Iedereen moest toch dingen doen die hij niet leuk vond? Dat hoort er nu eenmaal bij.
Maar wat zat ik er naast!
Steeds meer en meer begin ik te begrijpen dat ik er al die jaren helemaal naast zat. Het leven hoort niet zwaar te zijn. Het leven hoeft geen gevecht te zijn.
Het leven hoort juist leuk te zijn. Het leven is bedoelt om iedere dag vreugde, liefde en plezier te ervaren.
Heb jij die omschakeling in jouw denken ook al gemaakt?

Ik zie steeds meer mensen om me heen die die shift in mindset al hebben gemaakt.
Dit zijn mensen die geweldige dingen doen met hun leven.
Dit zijn de mensen die iedere dag wakker worden met vuur in hun hart om hun beste leven te creëren en al hun talenten te ontdekken en volledig te benutten.
Dit zijn de mensen die echt waarde kunnen bieden aan anderen en deze waarde ook weer terug zien in de overvloed die ze zelf ervaren in hun leven.
Dit zijn de mensen die geloven in zichzelf, in andere mensen en in de kracht van het Universum.

En wat je wat nu het aller mooiste is?
Iedereen kan een van deze personen worden!
Sterker nog: je bent deze persoon al. Je hebt alles al in je om geweldige dingen te doen met je leven.
Wil je schrijven? Wil je een leraar zijn voor mensen? Wil je een coach zijn? Of een therapeut, healer, kunstenaar, succesvolle ondernemer, designer of levenskunstenaar?
Het kan allemaal!
Of misschien wil jij je eigen beroep uitvinden? Misschien wil je wel gaan waar geen mens ooit geweest is? Ook dat kan!
Alles kan!
Als je het kan dromen, als het het kan bedenken dan kan je het doen.

De vraag is waarop je wacht?
Zodra je op het punt komt dat je weet dat het Universum alles wil doen om jou te helpen je dromen te verwezenlijken, dan vraag je jezelf af waarom je niet eerder de stap hebt genomen om echt voor jezelf, jouw talenten en jouw beste leven ooit te kiezen!

De wereld ligt aan je voeten als je leert hoe je moet afstemmen op het leven dat je wil leiden.
Voor mij is werk zo’n ontzettend belangrijk aspect van mijn leven.
Je hoort me waarschijnlijk vaak jubelen over hoe geweldig het is om iedere dag te mogen doen wat je leuk vindt. Dat komt omdat ik zo graag wil dat je weet dat het niet voorbehouden is aan een handje “geluksvogels.” IEDEREEN kan zijn leven creëren, precies zoals hij of zij dat wil.
Als je al langer mijn blogs leest dan weet je waar ik vandaan kom, dan weet je de moeilijke reis die ik heb afgelegd en alle obstakels die ik heb moeten overwinnen.
Dus ik WEET dat jij het ook kan!

Live, Laugh, Love

Als je deze blog leest, dan betekent het dat je weet dat je een bewuste creator kan zijn van je leven. Wat houd je dan nu nog tegen om dat geweldige leven voor jezelf te creëren?
Lieve jij! Als je voelt dat het je roeping is om jouw leven te creëren op een hele bewuste manier: met liefde, vanuit vreugde, met respect voor anderen en om een hele grote bijdrage te kunnen leveren aan een betere wereld. Als je dat voelt, laat mij je dan helpen!
Ik wil ontdekken wat er allemaal mogelijk is in dit leven en ik wil dat samen met jou doen! Jou en al die andere bewuste creators die heel graag grote stappen willen maken.
Laten we barrières doorbreken en laten we ontdekken en ervaren dat er geen onmogelijkheden zijn!
Begin november start ik met een E-Cursus waarin ik jou wil helpen met het afstemmen op jouw zielswerk en je zielsbedrijf. Je hoeft geen ondernemer te zijn om deel te nemen aan deze E-Cursus, maar mijn ervaring leert dat de meeste mensen die meedoen aan de Spiritual Lifestyle Academy & Mastermind zelfstandig ondernemer zijn of dit willen worden.
Ze willen in ieder geval leven en werken vanuit hun hart en zijn echt gecommitteerd om dromen waar te maken en iets te veranderen in de wereld.
Voel je wat ik hier schrijf? Dan nodig ik je uit om vandaag nog deel te nemen aan de Spiritual Lifestyle Academy & Mastermind. Kies voor jezelf, je talent, je toekomst en jouw droomleven en wacht geen dag langer met af te stemmen op wat jij wil bereiken in je leven!
Kijk HIER voor meer informatie en om je aan te melden.

Wil je meer van me lezen? Vraag dan gratis het E-Boek ‘Liefde is Alles” aan. door je gegevens hieronder achter te laten!
Genoten van deze blog? Deel hem dan met je vrienden via de Social Share knoppen onder aan deze pagina.