Vorige maand heb ik voor de periode van een maand een betaal wat je kan systeem ingevoerd voor mijn online programma en mijn E-Courses. Ik wilde dit heel graag doen bij wijze van experiment. Ik heb er over getwijfeld om er wel of niet een blog over te schrijven, maar ik kies er voor om het wel te doen. Waarom?
Omdat het experimenteren met dit systeem mij veel persoonlijke inzichten heeft gegeven en het mij heeft geholpen met het helen van een aantal van mijn blokkades naar geld toe.
Al zijn er maar een handjevol mensen die ik nieuwe inzichten kan geven met deze blog, dan is het al de moeite waard om dit verhaal hier te delen.

De eerste vraag: Is het experiment geslaagd?
Ja, wat mij betreft wel. Al is het alleen maar omdat ik er heel erg veel van heb geleerd.
Al na een week zag ik in dat ik dit systeem invoerde omdat een deel van mij bang was voor geld. Dit spiegelde ik naar mijn klanten toe. Want betaal-wat-je-kan geeft eigenlijk aan dat mijn klanten het bedrag dat ik vraag voor de community niet kunnen betalen.
En dat is zeker niet hoe ik naar mensen wil kijken. Ik wil naar mensen kijken als krachtige creators die allemaal in staat zijn om overvloed te kunnen manifesteren.
Maar soms moet iemand dat nog leren en ik wil mensen daar heel graag mee helpen!

De feedback die ik terug kreeg van klanten was wisselend. Sommige mensen gaven aan dat ze het super gaaf vonden dat ik dit systeem invoerde en sommige mensen gaven aan het niet te begrijpen. Maar ik wist ook dat ik een beslissing moest nemen die bij MIJ past.

Ik was dit weekend klaar om met het systeem te stoppen. Ik heb zelfs al in een van mijn mails geschreven dat het de laatste paar dagen zijn dat mensen gebruik kunnen maken van het betaal-wat-je-kan systeem.
Maar ik besefte dat die beslissing vooral gebaseerd was op 3 ervaringen die ik had gehad die ik als “negatief” bestempelde.

Maar als ik er goed over nadacht, was er eigenlijk iets heel opvallends gebeurt:

In de maand september heb ik meer geld op mijn bankrekening gekregen dat ik normaal zou hebben ontvangen toen ik nog in loondienst werkte. O.k, het geld is niet allemaal uit mijn bedrijf gekomen, maar ik ben ook net 2 maanden bezig en het het Universum kan op allerlei manieren voorzien in onze behoeften.

De realisatie dat ik deze maand echt overvloed heb mogen ervaren zette me aan het denken.

Ik heb op veel verschillende manieren afgestemd op overvloed:

* Ik ben mijn beperkende overtuigingen over geld aan het helen.
* Ik ben mijn huis en mijn hoofd op aan het ruimen om ruimte te maken voor overvloed. (Daar heb ik ook nog een blog over geschreven. Lees hem HIER)
* Ik ben mijn inkomsten en uitgaven tot op de cent nauwkeurig bij gaan houden.
* Ik heb 10% van al mijn inkomsten apart gezet om weg te geven.
* Ik stem me iedere dag af op wat ik wil ontvangen in mijn leven.
* Ik ben ook heel bewust bezig geweest met zo veel mogelijk WAARDE te bieden aan mensen. Zowel in mijn online programma als op mijn blog.
* En tot slot heb ik de deuren van mijn online programma dus geopend voor iedereen die graag lid wil worden, ook al kunnen ze nu nog niet zo veel geld investeren als ik er voor vraag.

En ik kan een hele voorzichtige conclusie trekken: de dingen die ik heb gedaan werken kennelijk. Maar wat werkt precies?
Is het alles bij elkaar, of is het de vrijgevigheid?

Ik heb dus besloten dus dat ik er nog helemaal niet klaar voor was om te stoppen met dit experiment en heb destijds besloten om dit experiment nog even voort te zetten. Ik wil het nog wat verder onderzoeken.
Het enige dat ik ga doen is de naam veranderen. Betaal wat je kan wordt vanaf nu: bepaal je eigen investering. Want investeren in jezelf is zo ontzettend belangrijk. Je zegt tegen jezelf dat je het waard bent om geld, tijd en energie in jezelf te investeren.
Je kunt er altijd voor kiezen om tijd en energie in jezelf te investeren. Als je het geld nu niet hebt, dan zet je een intentie om geld aan te trekken in je leven en dan kan ook die investering realiteit worden.
Misschien denk je: “Het zijn maar woorden,” maar woorden hebben zo’n ontzettende grote impact op je leven en de realiteit die je voor jezelf creëert.

Opening A Special Present Box

Naast het feit dat het Universum goed voor mij en mijn gezin heeft gezorgd de afgelopen maand, zodat ik goed voor anderen kon zorgen, merk ik dat de sfeer in de community echt aan het groeien is. Mensen zijn betrokken bij elkaar en zijn zo gemotiveerd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven en bewuste creators te worden die geluk en liefde de wereld in kunnen slingeren.
En ook daar word ik warm van, van binnen, want ik zie hoe mijn visie steeds meer realiteit begint te worden en dat is iets prachtigs.
Ik heb  de E-Course ’De sleutels tot bewuste Creatie’ gegeven waarin ik je leer hoe je jouw leven op een hele bewuste manier vorm kan geven door af te stemmen op wat je wil.
Ik kreeg hierover de volgende testimonial, waar ik natuurlijk heel dankbaar voor ben:

Het lidmaatschap van de Community& Mastermind is een aanwinst op mijn leven.
“Ik vind het elke dag weer een feestje om te schrijven in het afstemdagboek. Elke ochtend neem ik een uur de tijd om hier heerlijk mee bezig te zijn. Een meditatie moment voor mezelf.
Ten eerste doe ik de meditatie Terug naar je Bron. Daarna lees ik het script en laat ik de tekst doorwerken op zielsniveau. Daarna ben ik klaar voor mijn gevoel voor die dag. Deze komt vanzelf naar boven, daar hoef ik niet over na te denken.
Ik vind het heerlijk om het universum om hulp te vragen. In het begin vond ik dit best moeilijk omdat ik niet gewend was te vragen. wat moet ik nu precies vragen! Maar na een aantal dagen kwamen deze vanzelf in mijn hoofd als ik echt goed voelde diep vanbinnen.
Met het schrijven had ik ook best moeite omdat ik dyslectisch ben en ik heel slecht op woorden kan komen.
Als je mij nu ziet schrijven na bijna 3 weken. Alles schrijf ik uit de losse pols. Ik ben ontzettend trots op mezelf. Dankzij dit afstemboek ben ik vaak over mijn grenzen heen gegaan. Ik ben zo trots dat is met geen woorden te beschrijven.
Dankzij het afstemboek ben ik bewust gaan kijken naar wat ik voel en wat ik graag wil. Hierdoor kom ik steeds dichter bij mijn Bron. En als ik dit schrijf dan word ik van binnen zooooo blij en dankbaar.
Er gebeurt op dit moment heel veel. Ik ga nu echt van mezelf houden. Ik ga steeds meer zien wie ik werkelijk ben.
Over manifestatie gesproken. Deze gebeuren elke dag. Wauw wat een aanwinst op mijn leven.
Ik ben Maartje erg dankbaar voor wat zij mij gegeven heeft. Dit kwam precies op het goede moment. Maartje is echt een schrijfster. Ze kan fantastisch alles verwoorden. Ze schrijft wat ze zelf heeft beleefd en deze beelden komen diep bij mij naar binnen.
Je mag jezelf zijn is deze boodschap. Het maakt niet uit wat anderen hiervan vinden. Als je vanuit je Bron werkt dan straal je hele mooie energie uit en deze is zeer aanstekelijk. Dan kan ik voelen dat wij allemaal een ziel hebben en allemaal één zijn.
Dank je wel daarvoor Maartje!!!!” — Dorien