Om geld toe te kunnen laten in je leven, zul je als allereerste je leven moeten opruimen.
Letterlijk en figuurlijk!

Wat moet je allemaal opruimen?

In de eerste instantie zul je je vibratie omtrent geld moeten opruimen.
Wat denk en voel je precies over geld?
Hou je van geld, of vind je geld eng of moeilijk?
Elimineer iedere beperkende overtuiging die je hebt over geld.

Wat je namelijk ook denkt over geld, het is waar. Dus waarom niet je beperkende gedachten vervangen door gedachten die plaats maken voor overvloed. Zoals deze gedachten:

Je bent het WAARD om geld te ontvangen!
Je hoeft het niet met minder geld te doen dan je werkelijk zou willen hebben in je leven.
Geld kan moeiteloos jouw leven binnen komen. Het Universum (of God) kan je alles geven waar je om vraagt en wat je nodig hebt.

Pas sinds ik dat allemaal ben gaan begrijpen, is geld ECHT gaan stromen in mijn leven.
Nu begrijp ik dat geld levensenergie is.
Als ik geld belemmer mijn leven in te stromen, als ik niet ga vragen wat ik waard ben, als ik niet kan en mag ontvangen waar ik naar verlang, dan ontken ik mijn eigen kracht, mijn prana!
In 2014 lagen voor mij persoonlijk veel kansen om blokkades over geld achter me te laten. Door het experimenteren met het betaal-wat-je-kan systeem ben ik echt na gaan denken wat geld voor mij betekent en wat voor relatie ik met geld wil ontwikkelen.
Het dwong me om na te denken wat me nu echt tegen hield om geld in mijn leven toe te laten.
Ik had dit systeem als experiment ingevoerd om te kijken of het bij me paste en wat het met mij en mijn klanten zou doen.

Ik weet dat Nederlanders vaak moeilijk over geld praten. Vooral voor spirituele mensen is geld een moeilijk onderwerp. Maar daar ben ik na vandaag klaar mee. Geld is een wezenlijk onderdeel van ons leven. Ik ben er 100% voor om bewust met geld om te gaan.
Geld moet de best mogelijk bestemming krijgen, net als alle energie die iedere dag door ons heen stroomt.
Dus vanaf nu meer blogs over geld. Je mag je uitschrijven van mijn e-mail lijst als je er niet klaar voor bent om het taboe van geld af te halen en te kijken naar geld op een liefdevolle en open manier. Of je mag je juist inschrijven als je er WEL klaar voor bent. Bestel in dat geval onder aan deze pagina de gratis Geld is Liefde Toolkit. Geen geld voor nodig 🙂

Maar goed, wat moet je nog meer opruimen om geld toe te kunnen laten in je leven?

Je zal je huis op moeten ruimen. Neem afscheid van alles dat niet voedend is voor je ziel en dat je niet gelukkig maakt.
Geef het weg, of verkoop het.
Denk niet dat het zonde is. Wat pas zonde is, is dat je in een omgeving verblijft die niet 100% bij je past. Wat zegt dat over jou?
Gun jezelf de meest liefdevolle plek om in te wonen, die op DIT moment mogelijk is.
Vervolgens kun je die plek beter en beter en beter maken
Doe dit zodat jouw huis echt resoneert met wie jij bent. Nog even wat duidelijker: met wie JIJ bent.
Niet met wat je uit wil stralen, of hoe je wil dat mensen je zien, maar wie JIJ bent.

Ruim je hoofd op, ruim je leven op en ruim je vibratie op om letterlijk RUIMTE te maken voor de levensenergie die geld met zich mee brengt.

Geld is iets dat mij het afgelopen jaar bezig heeft gehouden. Als ondernemer MOET ik nadenken hoe ik geld mijn leven in verwelkom.
Pas toen ik ondernemer werd, begon ik te beseffen dat ik van salaris naar salaris leefde. Toen pas begon ik te beseffen hoe verschrikkelijk beperkt mijn visie over geld was en hoe ik mezelf hierin beperkte om ten volste te leven.
Ik liet een beperkt bedrag mijn leven binnen en als ik geld had, gaf ik het vaak uit aan de verkeerde dingen.
Ik vertrouwde mezelf niet met geld. Ik vond het vaak aan het einde van de maand juist fijn en vooral veilig om geen geld meer te hebben zodat ik er ook geen foute dingen mee kon doen die me later weer een schuldgevoel gaven. Zoals je je wel voor kan stellen, werkte dat niet heel goed voor mij.
Het dubbele is, dat sinds ik geen vast salaris heb, begint het geld voor het EERST in letterlijk JAREN echt te stromen.
Omdat ik de waarde van geld ben gaan begrijpen en omdat ik MIJN waarde begin te begrijpen.
Ik ben mijn shit op aan het ruimen om eindelijk ruimte te maken voor al het moois dat geld mij kan brengen.

Hulp nodig om de overvloed te laten stromen? Wordt dan lid van mijn Geld is Liefde Community.

De meeste van mijn Geld & Business Manifestatie programma’s kun je volgen in de Geld is Liefde Community. Lees er HIER alles over.

Je krijgt toegang tot meer dan 30 online programma’s & trainingen voor 60 euro ex BTW per maand en je kunt opzeggen wanneer je wilt. 

In de Geld is Liefde Community leer je hoe je je geldblokkades kan helen en het leven kan leven waar je voor geboren bent! Jij KAN alles hebben. Je KAN grenzeloos gelukkig zijn! Leer HOE in deze Community van gelijkgestemden!